Ron Paul heeft na lang nadenken toch besloten om de campagne voor het Amerikaans presidentschap ook officieel af te sluiten.
Er was een zekere hoop dat hij op de officiële Republikeinse conventie, waar de kandidaat definitief benoemd wordt, nog wat Libertarisch vuurwerk zou maken.
Maar Paul heeft andere plannen.

Hij zegt dat er grote plannen in de maak zijn en dat hij zal doorgaan met te strijden voor het vrijheidsideaal *). Amerika mag niet worden overgelaten aan de twee grote partijen. We moeten weer terug in de geest van de “Founding Fathers”.

Er zijn elders plannen in de maak om op die nationale conventie de kandidaten te confronteren met de grondwet. Daarbij zou aangetoond worden dat McCain bewezen heeft zich niet aan die grondwet te houden, en dat hij dus nooit de eed op de grondwet kan afleggen, en dus nooit President kan worden. **)
Of de bekendmaking van Ron Paul daar nog invloed op heeft, is nog niet bekend.

Het blijft allemaal een spannend verhaal waarbij vaak genoeg de smaak van “Dirthy politics” in je mond komt.
———————————————————————————-

*) Zie ook de melding op ronpaul2008.com

**) http://www.wethepeoplefoundation.org/#LatestNews 
Waarin onder andere genoemd wordt:
“Between now and the end of August, the delegates will learn that the voting record of John McCain puts him in the company of Alan Dershowitz, who has publicly stated that “The People have no unalienable Rights, the Constitution is merely a piece of paper and the Government should not be held accountable to the Constitution by the People.” The delegates will learn that that candidate’s voting record also puts him in the company of President Bush who was recently quoted saying, “The Constitution is just a God d***** piece of paper. “

17 REACTIES

 1. Ik zie dan wel zo’n libertarian zich liefst net zo hard keren tegen die zwarte commie als tegen McWar.

 2. Een realistisch verhaal voor de afwisseling zou welkom zijn (vrijheid is aan de verliezende hand en alles wat ik tot nu toe met jullie donaties gedaan heb, heeft geen bal uitgehaald), maar de fondsenwerving ongetwijfeld niet ten goede komen.

  • Je vertelde me laatst op de bijeenkomst van de LP met die lobbieende niet in logica gelovende klassiek liberaal ook een artikel van Gary North
   Dat ging erover dat de money supply niet toenam, maar kromp. The fed is not inflating.
   Je noemde ook shadowstats, maar als ik daar kijk, zie ik alleen maar dat de geldgroei terugvalt van 17% naar 16%. Dat betekent echter nog steeds dat de geld en kredit hoeveelheid met 16% per jaar groeit en niet dat de geldhoeveelheid krimpt.
   http://www.shadowstats.com/alternate_data
   Klopt deze conclusie ?

 3. Ron Paul heeft reeds de onderste uit de pan weten te halen … Een zak vol geld en zijn baantje als congressman terug … Wat moet tie nog meer doen dan af en toe wat rimpeltjes in het water te maken. En opeens is dan een McCain volgens hem niet gekwalifiseert als presidentiele kandidaat. B-i-i-i-g deal …

  Wat zijn “grote plannen” betreft. Ron Paul houdt de liberatarische “bijbel” stijijf aan de borst geklemd, want dan hoeft hij zelf immers niet eens bij na te denken en ook geen eigen en originele politieke mening op te hoesten …

 4. Ron Paul’s site zegt: “Between now and the end of August, the delegates will learn that the voting record of John McCain puts him in the company of Alan Dershowitz, who has publicly stated that “The People have no unalienable Rights, the Constitution is merely a piece of paper and the Government should not be held accountable to the Constitution by the People.”

  Ik voeg er iets aan toe wat Ron Paul maar moeilijk kan zeggen: die etterbak van Alan Dershowitz is een joodse neocon. Die hufter heeft openlijk gepleit voor de terugkeer van martelen als staatsmethode van ‘waarheidsvinding’. In werkelijkheid wordt overigens waterboarding allang toegepast, bv. op die arabische patsies als Khalid Sheikh Mohammed, die 911 ten onrechte in de schoenen wordt geschoven.

  Ik herhaal het nog maar eens: de VS staan op het punt een neoconservatieve staatsgreep te ondergaan, die zal worden geiniteerd door een tweede (nu nucleaire) false flag operatie, wederom uitgevoerd door de israelische geheime dienst. Voor Amerika staat nu precies hetzelfde op het programma als voor Rusland in 1917. Toen waren het joodse bolshevisten, nu zijn het joodse neocons. Het verschil met 1917 is dat de joden nu kunnen beschikken over de middelen van de staat Israel, incl. kernwapens. Het verschil is ook dat itt Rusland, de joden nu al de leidende klasse zijn in Amerika en alle grote media onder controle hebben. De neocons zullen als eerste proberen de gehate constitutie uit te schakelen (neocon-hulpje Bush noemde de constitutie ook al een vodje papier). En zoals Pamela Hemelrijk al eerder opmerkte, de amerikaanse Gulag is reeds gebouwd (FEMA-kampen), door de jood Chertoff, voeg ik er aan toe.

  En onze 2 joodse huis-neocons ACP en Jetze blijven doorgaan met hun anti-Ron Paul propaganda.

  • Is er iets specifieks anders aan een jood dan aan een eskimo ? Zitten ze biologisch anders in elkaar ? Denken in cultuurpatronen is het doel van regeringsleiders, of

   Hanns Johst’s play Schlageter, which was performed in 1933 for Adolf Hitler’s birthday. The original line was: “Wenn ich Kultur höre … entsichere ich meinen Browning!” which means “When I hear “culture” I release the safety catch on my Browning!”

 5. Ron Paul weet precies wie de grootste vijanden zijn van vrijheid en de constitutie: http://www.youtube.com/watch?v=4df1soW7Dho

  Hij noemt alle neocons, al zegt hij het belangrijkste niet: hun ethnische achtergrond. Bijna ALLE namen die hij noemt zijn joden. Openlijker dan dit kun je het niet krijgen.

  De inzet van datgene wat nu in Amerika op het spel staat kan niet groter zijn: OF er komt een nieuwe totalitaire straussiaanse Sovjetunie olv de joden OF er komt een herstel van het constitutionele republiek a la Ron Paul, Patrick Buchanan, onder hun leiding.

  Het cruciale moment zullen de 2 false flag operaties zijn; die zullen bepalen wie er gaat winnen. De 911-truth movement zit de perpetrators op de hielen. Het kan zelfs zo zijn dat het joodse establishment zich daardoor gedwongen zal zien de vlucht naar voren te wagen en het risico te nemen. Dat zal ons moment zijn om keihard terug te slaan en ervoor te zorgen dat de juiste figuren in die FEMA facilities terecht komen. Een paar duizend is voldoende.

  Om nog even te illustreren met wat voor tuig we te maken hebben, hier een citaat van Michael Ledeen door Jonah Goldberg (ik hoef vast niet uit te leggen wat voor ethnische achtergrond deze twee lullo’s hebben): “Well, I’ve long been an admirer of, if not a full-fledged subscriber to, what I call the “Ledeen Doctrine.” I’m not sure my friend Michael Ledeen will thank me for ascribing authorship to him and he may have only been semi-serious when he crafted it, but here is the bedrock tenet of the Ledeen Doctrine in more or less his own words: “Every ten years or so, the United States needs to pick up some small crappy little country and throw it against the wall, just to show the world we mean business.” That’s at least how I remember Michael phrasing it at a speech at the American Enterprise Institute about a decade ago (Ledeen is one of the most entertaining public speakers I’ve ever heard, by the way).” Citaat 23 april, 2002. Nu zal hij dat niet snel meer herhalen. http://article.nationalreview.com/?q=YTFhZGQ4Y2IyZmNlY2QyNDkwZTlkZjFkYjZiNWY0YzU=

  Iraq heeft dit lot ondergaan –> 1 miljoen doden. Het is onze opgave om crappy little strontbalen als Goldberg en Ledeen tegen de muur van een FEMA-kamp te smijten.

 6. HEIL … sieg … sieg … HEIL … Ron PAUL FAN …. (en impliciet een oude vertrouwde vriend van de mufti van Yerusalem …).

  Immers, “ondanks” Ron Paul (alsof hij ook maar iets zou betekenen) bestaat inmiddels een GEZAMELIJK strategie van de drie top-wereldmachten ( De Engels sprekenden … de Chinees schrijvenden, en de Cyrilisten)… TEGEN de opmars van de barnhartigen.

  1. Dring de barmhartigen terug tot achter hun landsgrenzen … (waartoe overigens sinds 911 een formeel verdrag bestaat tussen de VS, Chia ebn Rusland)
  2, Bestrijdt de extremisten aldaar. Maak van Irak en Afghanistan een gehaktmolen voor de Jihadgangers ( die daar op aandringen van Ben Ladin heen trekken) … Meer dan een miljoen Jihadgangers (incl. collateral damage) vis-a-vis enige duizenden coalitie fataliteiten …
  3. Houd barmhartige immigraten stijf in de gaten en DWING hun van de Islam een persoonlijk geloof te maken in plaats van een levensbestemming … en politiek raamwerk.

  Daaaaaar heeft een Ron Paul toch werkelluk geen kaas van gegeten … Of wel soms?

 7. Overigens het gaat in de VS allemaal heel anders aflopen. Obama wordt welliswaar nog ooooit US president maar NIET deze keer en tegen die tijd is tie vast een heeeel stuk rijker en conservatiever . Maar dit gaat er binnenkort gebeuren:

  1. Amerikaanse blanke blue collars in de inmiddels achterhaalde industriele staten ( Pennsylvania, Indiana, Michigan, Ohio, enz. en zelfs Californie) die voor Hillary stemden gaan dat voor Mc Cain doen, enwel omdat Obama nog veels te links is. Want veel Amerikanan willen welliswaar “betere” voorzieningen maar wat zij meeeeeer wensen zijn goede kansen voor hun kinderen. M.a.w. … THE AMERICAN DREAM … is nog niet deaud …

  2. En zelfs Amerikaanse linxen (“liberals” zoals zij daaaar genoemd worden) zijn er zich van bewust dat de VS letterlijk de leidende macht ter wereld zijn, en om zich daar uit terug te trekken kan alleen slecht zijn voor de VS en dus ook voor hun … en DAT nu voelt men met de klompen aan. Immers Obama wil met iedereen gaan loelen en CONCESSIES plegen terwijl de mensen weeeeten dat je het beter NIET kan doen als de andere partij een mes op je keel zet … zoals de Iraniers.

  3. Obama is inmiddels al op twee kardinale punten TERUG gekrabbelt … IRAN en de Joods-Palestijnse kwestie …

  4. De Amerikaanse kiezers weeten dat het economische plan van Obama NIET deugt … enwel omdat hij de koek wil herverdelen en alle incentieven om het groter te maken wil teniet doen. met name door VRIJ en minder belast KAPITAAL waar nieuwe initiatieven mee genomen kunnen worden aan de markt te ontrekken en het dan in infinitisimaal kleine mootjes te hakken en als kleine belastingsconcessies aan de kleine man uit te delen waar het land uiteindelijk niets aan heeft ….

  Maar dat laatste snappen Nederlanders die het “zoooo goed hebben” , en bewogen mensen zijn, tuurlijk weer niet … “Neocons” hoeven in de VS er NIET bij te pas te komen … maar de ultra-regsen en 1776-gers zullen hun “survival” spelletjes wel weer moeten opvatten … Terwijl de “PAULISTEN” slechts onbenullige margnalisten zijn …

 8. Shalom ACP!

  “HEIL … sieg … sieg … HEIL … Ron PAUL FAN …. (en impliciet een oude vertrouwde vriend van de mufti van Yerusalem …).”

  Hoepel toch op met je moefti’s. Als het aan mij lag: enkeltje Jeruzalem of wat voor hell hole dan ook.

  “Immers, “ondanks” Ron Paul (alsof hij ook maar iets zou betekenen) bestaat inmiddels een GEZAMELIJK strategie van de drie top-wereldmachten ( De Engels sprekenden … de Chinees schrijvenden, en de Cyrilisten)… TEGEN de opmars van de barnhartigen.”

  Geklets van een megalomane waanzinnige. Zo’n overeenkomst bestaat helemaal niet. Rusland ziet zichzelf met de rug tegen de muur gedrukt door de amerikaanse neocons met hun plannen om raketten te plaatsen in Oost-Europa en al die color coded revolutions, betaald door Soros. En er is allang een onderhuidse oorlog gaande tussen de VS en China in Afrika om de laatste oliebronnen. Moslims zijn mondiaal gezien helemaal geen gevaar voor wie dan ook, behalve dan die sluipende immigratie naar het Westen toe. En daar werken fielten zoals jij maar al te graag aan mee, getuige jouw ontmoeting, samen met Jetze in dat appartement begin 2005 in New York, toen jullie probeerden Wilders en BartJan Spruyt om te kopen om hen laten te pleiten voor opname van Turkije in de EU. Met joods geld wil jij Nederland en de rest van het Westen te gronde richten om zelf de macht over te kunnen nemen. Net zoals jullie in Rusland gedaan hebben. Fuck you, ACP.

  “2, Bestrijdt de extremisten aldaar. Maak van Irak en Afghanistan een gehaktmolen voor de Jihadgangers ( die daar op aandringen van Ben Ladin heen trekken) … Meer dan een miljoen Jihadgangers (incl. collateral damage) vis-a-vis enige duizenden coalitie fataliteiten …”

  Kijk eens aan, ACP kan het genocidale karakter van zijn joodse natuur niet verhullen; er moet weer eens een gehaktmolen worden opgericht, alleen maar omdat JULLIE kudt-kikes 911 op touw hebben gezet. Fuck you, ACP.

  “3. Houd barmhartige immigraten stijf in de gaten en DWING hun van de Islam een persoonlijk geloof te maken in plaats van een levensbestemming … en politiek raamwerk.”

  Dat is de joodse politiek ten voeten uit, of het nu gaat om Cohen, Halsema, Dietrich, Rosenmuller, van Thijn, Wilders of ACP. Die moslims moeten van hun geloof af geholpen worden… maar een ding staat van te voren vast: die moslims moeten en zullen naar Nederland komen zodat de nederlandse identiteit vernietigd kan worden, want daar draait de multiculturele samenleving om: het is een joods opzetje om de macht naar zich toe te kunnen trekken. In Amerika is dat al volledig gebeurt. Fuck you, ACP.

 9. “1. Amerikaanse blanke blue collars in de inmiddels achterhaalde industriele staten ( Pennsylvania, Indiana, Michigan, Ohio, enz. en zelfs Californie) die voor Hillary stemden gaan dat voor Mc Cain doen, enwel omdat Obama nog veels te links is.”

  Achterhaalde industrieele staten? Laat ik nou gedacht hebben dat de VS ’the only show in town’ was! Het kan ook zijn dat Obama veel te zwart is. Het is in ieder geval duidelijk dat *jullie* gekozen hebben voor McWar.

  “Want veel Amerikanan willen welliswaar “betere” voorzieningen maar wat zij meeeeeer wensen zijn goede kansen voor hun kinderen. M.a.w. … THE AMERICAN DREAM … is nog niet deaud …”

  The American Dream is morsdood, maar dat snap jij nog niet. De komende fossil fuel crisis gaat een streep trekken door alle NWO megalomane mondiale opzetjes, incl. die multiculturele samenleving van jullie. We mogen blij zijn als er over 2 generaties nog een miljard mensen over zijn op deze planeet. http://www.thesocialcontract.com/artman2/publish/tsc1602/article_1362.shtml

  “2. En zelfs Amerikaanse linxen (”liberals” zoals zij daaaar genoemd worden) zijn er zich van bewust dat de VS letterlijk de leidende macht ter wereld zijn, en om zich daar uit terug te trekken kan alleen slecht zijn voor de VS en dus ook voor hun … en DAT nu voelt men met de klompen aan. Immers Obama wil met iedereen gaan loelen en CONCESSIES plegen terwijl de mensen weeeeten dat je het beter NIET kan doen als de andere partij een mes op je keel zet … zoals de Iraniers.”

  Natuurlijk is het verleidelijk om het ene na het andere olieland op te rollen. Dat zullen een hoop van die ‘nobele’ amerikaanse burgers in hun hartje vast geen bezwaar tegen maken. En tegelijkertijd elke week een nieuw ‘holocaust-museum’ oprichten, natuurlijk. Jammer alleen dat die moslims ook terug vechten. En zo heeeel moedig en op de lange termijn gericht zijn die amerikaantjes nu ook weer niet. Meestal verliezen ze een oorlog tegen een derde wereldland, zo leert de geschiedenis. Als een amerikaan om 5 uur geen BigMac krijgt gaat ’tie al snel huiltjes doen. Buchanan: ‘americans are lousy imperialists’. Good riddance ACP!

  “3. Obama is inmiddels al op twee kardinale punten TERUG gekrabbelt … IRAN en de Joods-Palestijnse kwestie …”

  Daar heeft AIPAC wel voor gezorgd. Of is dat nu weer een antisemitische opmerking, ACP? Zie Raimondo’s ‘Obama capitulates to the Israel Lobby’: http://antiwar.com/justin/?articleid=12944

  ““Neocons” hoeven in de VS er NIET bij te pas te komen … maar de ultra-regsen en 1776-gers zullen hun “survival” spelletjes wel weer moeten opvatten … T”

  Het zou niet de eerste keer in de geschiedenis dat jullie je wel verdiende pak slaag in ontvangst mogen nemen. Het minachten en onderschatten van de tegenstander is wel een beetje een achilleshiel bij jullie.

 10. Het zal wel niet lang meer duren voordat Jetze/Beek weer op het toneel verschijnt met een stuk of 10 ad hoc ‘nieuwelingen’ die om het hardst van hun ‘moral outrage’ zullen doen blijk geven. Hij zal op geen enkel ter berde gebracht punt ingaan en direct op het Nazi/antisemitisme-knopje gaan drukken.

  Wegens succes geprolongeerd.

  Maar nu even niet.

 11. Tenzij de megalomane samenzweringstheorieën van RPF kloppen, kan je van een ding op aan: als er ergens nog veel olie in de grond zit, zal er nu door de gelukkige bezitter van alles aan gedaan worden dat zo snel mogelijk de grond uit te krijgen voordat over pakumbeet 20 jaar olie waardeloos wordt door de ontwikkeling van goedkopere energiebronnen. MAW we zitten nu al aan de limiet. Zie ook http://peakoil.links.7x.nl/ of http://peak_oil.on.7x.nl/

 12. “Tenzij de megalomane samenzweringstheorieën van RPF kloppen,” ***

  Volgens mij heb mijn “megalomane samenzweringstheorieën” alleen betrekking op 911 en de multikul. Wat die met peakoil te maken hebben is mij onduidelijk.

  Dat neemt niet weg dat ik graag kennis neem van jouw inzichten als zou olie tussen nu en 20 jaar ‘waardeloos’ zouden worden ten faveure van ‘andere bronnen’. Dan hoef ik immers niet te verhuizen naar Scheemda en kan ik een in mijn moestuin schoffelende ouwe dag alsnog ontlopen.

  *** kennelijk acht jij alleen Arabieren in staat om een 911 samenzwering op touw te zetten en de Israelis niet. Dat zou als een antisemitische opmerking kunnen worden uitgelegd.

 13. IT IS THE ECONOMY …STUPID … Deze keer gaan de Amerikaanse presidentiele verkiezingen … NIET om de hoofd kandidaten, maar om WIE de VP running mates zijn … Kiest Obama iemand die NIET door de zakenwereld en Wall Street wordt gerespecteerd dan VERLIEST hij … omdat McCain zeeeeeker geen linxe running mate naar voren zal schuiven …

  De ECHTE strijd zal dan ook plaatsvinden tussen de sjosjialisten (“liberals” genaamd) die de (bestaande) PIE willen herverdelen via hogere belastingen … en zij (de kapitalisten) die het grooooter wensen te maken door juist minder belastingen te heffen … Libertariers zijn nerreguns en in geen velden of wegen …

  Met name zal ’t gaan tussen Wall Street en corporate Amerika eenerzijds, en de linxe Thinktanks en establisementen anderszijds. Waaronder (zoals in de hele wereld) de pers, Academia en de bonden … Niet voor niets is de Republikeinse Partij vele malen beters bij kas dan de Democratische …

  Daaaarbij dient te worden opgemerkt dat collectief de grootste beleggers in aandelen nog steeds de “kleine luyden” zijn … vooral nu de pensioen spaarrekeningen (IRAs) ook rechtstreeks door de eigenaars op de beurs belegd kunnen worden … danwel via de mutual funds … We zullen dan zien of het hemd nader dan de rok is.

  Dwz. of bijv. onderwijzers en verplegend personeel (op zijn hollands “bewogen”) gaan denken en voor Obama gaan … of hun eigen belang voor laten gaan ( en de voorkeur geven aan pakweg 10% per jaar aan appreciatie versus een standaard 3%) en dus voor het kapitalisme en Wallstreet gaan stemmen … al klinkt een McCain nog zo oninspirerend …. Zulks omdat een echte middel klasser nog altijd in 30 tot 40 jaar veel meeer dan een miljoen aan pensioen spaarcentjes kan opbouwen ( en waarvoor hij of een annuiteit kan kopen dat zeg maar levenslang 50 duizend dollar per jaar uikeert, danwel rendement kan putten) als aanvulling op zijn WAO van een 30 duizend dollars per jaar … Dat zij nu de nuances aan overwegingen die hier zichtbaar worden … maar waar een nederlander (ook al is ie hoernalist) weing idee van heeft.

  http://www.comcast.net/articles/news-politics/20080617/Candidates.Economy/

 14. Ron Paul ! Ron Paul ! Ik ben Zuid-Afrikaans, dusd pardon voor mij gebroken Nederlands.

  AL ooit gewonder hoeveel jou man-op-straat weet van vrijheid, ekenomie en dies meer ?
  Niks, ze snap er niks van. Als ze maar net gewoon hulle koffetje, biertje en TV programmering van kan genieten. Ze heb gewoon geen belangstelling in het wereld erom.

  Soos dwasen verslind ze alle propoganda die aan ze woorden bediend. Self was ik ook daar gewees.

  Aan te beleven boek, lees “De Superklasse” van David Rothkopf, of luister/kijk op Youtube na aanbiedieng (Authors @ Google) en het hele prent komt bij elkaar.

Comments are closed.