En het Nederlandse volk laat zich willoos meevoeren. Met enkele heldhaftige uitzonderingen.

De berichten die we tot nu krijgen uit de Eerste Kamer wijzen op een slaafs volgen op de wens van Balkenende: ratificeer de ondergeschiktheid aan Brussel.
  

 

De Ieren hebben Neen gezegd. De Tsjechen zeggen ook nee. En nu horen we dat ook de Britten de ratificatie opschorten.

Hebben we in Nederland in de Eerste kamer dan alleen maar slaafse volgelingen zitten die zich niets van het volk aantrekken?

 

 

20 juni 2008, “Britten schorten ratificatie EU-verdrag op.” *)

LONDEN –  Groot-Brittannië zal het nieuwe EU-verdrag niet definitief ratificeren zolang een Britse rechter geen uitspraak heeft gedaan in een zaak hiertegen. De Britse premier Gordon Brown heeft dat vrijdag gezegd in de marge van een EU-top in Brussel.

Een rechter van het Britse hooggerechtshof had vrijdag geoordeeld dat de Britse regering moet wachten. Hij wil eerst vonnis wijzen in een proces waarin zakenman Stuart Wheeler een referendum heeft geëist over het EU-verdrag. Het Britse parlement had het verdrag juist deze week goedgekeurd. De regering moet nog enkele formaliteiten verrichten voor het definitief is.

Het verdrag, dat de EU meer bevoegdheden geeft, wordt pas van kracht als alle 27 EU-landen het hebben geratificeerd. Dat kan nog even duren; de Ierse bevolking heeft het verdrag vorige week afgewezen in een referendum. De Ierse regering heeft nu bedenktijd gevraagd over verdere stappen.

Als Nederland (dus nu de Eerste Kamer) toch het verraad van Lissabon nog goedkeurt, geloof ik Wladimir  onvoorwaardelijk dat “Nederland wordt geregeerd door een stel idioten.

WAT KUN JIJ DOEN?
Misschien niet de wereld veranderen. Maar wel jouw druppeltje in de emmer gooien.

Benader iedereen, (ook elke politicus), waar je toegang toe hebt, en vraag hem/haar om een protast in te sturen over de ratificatie van het verraad van Lissabon. Omdat daar de soevereiniteit van Nederland, en van jezelf,  weer ernstig wordt gekortwiekt. Eis afschaffing van elke inbreuk op die soevereiniteit.

Het verraad van Lissabon moet eerst van de baan,  daarna moeten we verder gaan

 ———————————————
*) Zie: http://www.telegraaf.nl/buitenland/4278407/_Britten_schorten_ratificatie_op__.html  

 

 

7 REACTIES

 1. Had jij echt iets anders verwacht van de eerste kamer, Hub?
  Die zit nl vol met laffe opportunisten die in ruil voor “ja” knikken een goed betaald baantje in dit volstrekt nutteloos orgaan hebben gekregen.
  Moed zit de gemiddelde NL-er toch al niet in de genen (zie onze “rol” tijdens WO II) dus we zullen het moeten hebben van de Britten, Ieren en Tsjechen.
  Die volkeren hebben in de geschiedenis altijd getoond meer ballen te hebben dan de gemiddelde NL-er.

 2. Hub,

  Is er een lijn wat betreft de partij waar de leden lid van zijn en hun stemgedrag?

 3. En dit heeft dictator Timmermans bij Buitenhof lopen verkondigen;

  ‘Europees verdrag komt er binnen een jaar’

  Gepubliceerd op zondag 22 juni 2008

  Het Verdrag van Lissabon treedt ruim voor volgend jaar juni in werking. Die verwachting heeft staatssecretaris voor Europese Zaken Frans Timmermans (PvdA) zondag uitgesproken in het televisieprogramma Buitenhof. De bevolking van Ierland verwierp het verdrag anderhalve week geleden bij referendum, maar volgens Timmermans is het land over te halen om toch vóór te stemmen.
  Uit een peiling uitgevoerd in opdracht van de Europese Commissie bleek dat de Ieren om uiteenlopende redenen tegen het verdrag stemden, waarvan te weinig kennis van de inhoud ervan met 22 procent de belangrijkste was. Bovendien bleef de helft van de Ieren die niet stemden weg vanwege gebrekkige kennis van het verdrag. “De Ieren zijn te overtuigen als ze precies weten wat er in het verdrag staat”, zei Timmermans.

  Right; de Ieren zijn dom en hebben het niet begrepen en nu ga jij ze zeker mbv van je mediavriendjes eerlijk voorlichten en overtuigen “meneer” Timmermans?

  Wat is het verschil met iemand als Mugabe? Kan iemand mij dat vertellen?

  • Timmermans heeft nog geen doodseskaders die op klaarlichte dag opereren, als ik mij niet vergis. Maar daarmee heb je het ook wel zo ongeveer gehad. 🙂

   • Timmermans zou wel een goeie spindoctor voor Mugabe kunnen zijn. Leren hoe je zonder rechtstreeks geweld tot dezelfde resultaten kunt komen onder het mom van “democratie” 🙂
    Mugabe is eerlijker over zijn pretenties maar Timmermans speelt het beter (lees;geniepiger).

 4. Waaaarom zooo verschrikkelijk verbaasd, laat staan teleurgestelt, over het te verwachten gedrag van Nederlandse “politici-om-de-brode” … en parlementaire kadavers. Letterlijk het laaagste allooi en soort leven wat in Nederland bestaat en rondloopt. Lieden die zich met enthousiasme prostutueren aan de “politieke partijen” (die allen deel uitmaken van het koninklijke establissement) die hun als NEP-volkvertegenwoordigers aanwijzen. En die echt en werkelijk GEEN enkele ruggegraat, eigenwaarde, zelfrespect, integriteit, trots of gevoel voor schaaamte kennen …

  Ook de pseudo en proforma “rebellen” als Wilders, Maorijnissen en nog enkele anderen … vallen daaaar onder …

Comments are closed.