Alleen wat wij politici willen moet gebeuren. Het volk, de kiezer, is dom en weet niet wat goed voor hem is. Daarom zal ik wel voor hen beslissen. 

Elsevier: Ondanks het Ierse ‘nee’ is het Verdrag van Lissabon niet dood en ook niet van tafel, zegt minister Maxime Verhagen (CDA) van Buitenlandse Zaken.
  
Nederland wil dat de acht landen die -afgezien van Ierland-  het verdrag nog niet hebben bekrachtigd, doorgaan met het ratificatieproces. Dat gebeurt ook, zo hebben de EU-ministers maandag afgesproken. De Eerste Kamer stemt op 7 juli.   “Nederland”?? U ook?? 
Wat een verwaande kwast. Slikt u dat?

Sta op! PROTESTEER! Zie https://www.vrijspreker.nl/wp/2008/06/protest-tegen-de-eu-dwangstaat/#more-51930  

SCHRIJF en vertel de EERSTE KAMER dat ze eens een keer moreel en flink moeten zijn:
Zie: https://www.vrijspreker.nl/wp/2008/06/redt-onze-vrijheid/#more-51940

Ik smeek jullie allemaal: “DOE IETS”!

11 REACTIES

 1. Onze soevereiniteit uitleveren aan een vreemde mogendheid is volgens mij verraad.
  Daar staat toch een behoorlijke straf op?

 2. Het meest opvallende is dat de politici van Den Haag tot en met Brussel weigeren de dialoog aan te gaan met de burgers van de EU. Zonder voorwaarden vooraf zoals bij die bespottelijke 100-dagen toer van het kabinet Chrijs 1. Liever tonen zij luid en duidelijk hun minachting voor de burgers (hun salarisbetalers) en hun verontwaardiging over hoe zij het wagen om ongehoorzaam te zijn aan hun eisen, gelijk een hond aan zijn baas. Een ding is de afgelopen 3 jaar zonneklaar geworden: de politici zijn niet de vertegenwoordigers maar de vijanden van de EU burgers. Hoe lang denken zij nog de schijn te kunnen ophouden?

 3. “Hoe lang denken zij nog de schijn te kunnen ophouden?”

  Dat hangt vooral ook af van hoe duidelijk wij dit aan goedgelovige mensen kunnen bewijzen.
  Ideeen?

  • *Ideeen?*

   We kunnen zo verdomde weinig doen maar ik blijf waar mogelijk mijn directe omgeving erop attent maken wat er met Europa en onze individuele vrijheid aan het gebeuren is.
   Je moet het echter doseren om niet als een zeur over te komen. Feit blijft dat veel mensen er niet echt mee bezig zijn en het gevaar niet inzien. De reguliere media houd die comateuse toestand van het publiek maar al te graag in stand.
   Een idee heb ik hier echter al eens geopperd. Reageer eens in een links blog want als het over de EUSSR gaat staan veel mensen met geheel andere denkbeelden op dit punt in één lijn.
   De meerderheid is nog altijd fel tegen en die moet ondanks alle tegenstellingen gebundeld worden. Dat kan helaas alleen via het net en niet via de reguliere media die ingekapseld is door de macht.

 4. Zolang het CDA nog kan rekenen op zetelwinst en de partij krijgt 35 zetels, dan lijkt protesteren overbodig. Als de politiek het geloof mag uitdragen, laat dan de huichelachtige kerken de politiek eens tegen het licht houden en hun leden vragen of NL verraden mag worden door het CDA!! De kerk zwijgt en de leden zwijgen, wat heb ik dan 28 juni te protesteren in Amsterdam? Lijkt me verstandiger om grote groepen naar de kerken in geheel NL te sturen en daar eens flink te protesteren…daar zit het kwaad, daar zitten de verraders.

  En hier protesteren http://www.heuvelachtig.nl/fotos/image.asp?id=041031_142200 kan men gelijk even protesteren tegen Bilderberg het onduidelijke nietszeggende clubje…even er tegenaan schoppen om te zien wat daar allemaal los komt!

  Het is mij wel duidelijk waarom de politiek zo verschrikkelijk voor de EU is, één staat, één leger…en dat leger, daar gaat het om. Daar kan onze grote vriend Amerika nog a whole lot of precious money uitslepen en is het strategisch beter in staat om dit nieuwe leger ingezet te krijgen bij een III wereldoorlog, dan mag de EU de hele troep straks uitlepelen!….Iran trekt zijn centjes reeds terug uit de EU!!

  Hoeveel geld of wat voor mooie en goed verdienende carrières is de heren in Den Haag belooft??

  Als er werkelijk één volk is dat moet protesteren of op de achterste poten moet gaan staan, dan zijn het de gelovigen….die moeten HUN JUDASSEN bij de kladden pakken….Maar schijnbaar lopen gelovigen liever de hele dag te bidden en roepen ze ‘het is gods wil!’

 5. Dat Verhagen schijt aan alles en iedereen heeft is niet zo vreemd. Hij was onlangs samen met Balkenende en Beatrix te gast bij de Bilderberg groep in Virginia. Toeval? dacht het niet. Zo te zien is hem een mooi plaatsje binnen de NWO hierarchie belooft, zolang hij zich maar net zoals alle het andere Bilderberg geteisem bereidt is zijn land te veraden. Natuurlijk betere leermeesters als Beatrix en Balkenende kun je toch niet hebben. Ik kan niet wachten op de dag dat mensen in Europa wakker worden en alle het NWO tuig publiekelijk bestraft, zoals enkele jaren geleden in Roemenie gebeurde.

 6. Wie is er nu dom?Niet de burger,daar die al lang weet dat de EU een diktatuur is!Behalve de schijnheilige kabinetsleden oftewel de verraders,nsbers,en vooral de echte “ouderwetse”nazimethoden gebruikend!Indoctrinatie is hen niet vreemd,er is EEN verschil met al het genoemde; ze durven NOG NIET de opdracht te geven aan het leger om te schieten!! Verder zie ik ECHT GEEN VERSCHIL in hun methoden ! De snor ontbreekt bij Balkenende,Verhagen lijkt steeds meer op Goebels en de rest zijn dezelfde meelopers die in het nazirijk rijkelijk aanwezig waren.
  Hun DEMOKRATIE is een en al ellende,leugens en een oorlogzuchtig geheel!Alleen de bewapening van hun militairen is minder dan de nazilegers!Maaar wat geeft het,een gewoon leven telt niet voor hen,alleen dat van zichzelf!

  Bom erop en opruimen,mag van mij,letterlijk en figuurlijk!

 7. Het Europees parlement: ondemokratisch en crimineel.
  27 van de 28 landen zijn “voor”. Afspraak was dat iedereen voor moest zijn, anders ging het gewoon niet door. Nederland en Frankrijk waren trouwens ook al tegen, en nog enkele landen hebben NIET geratificeerd.
  Ierland moet dan maar uit de EU, of moet dan maar opnieuw een referendum houden.
  Dat noem ik gewoon chantage…
  Dat zei een Nederlandse Europarlementarier op Arrow Classic Rock.

Comments are closed.