dinsdag, 8 juli 2008
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Help! De overheid moordt!

Jonge meisjes vanaf 12 jaar dienen vermoord te worden, of minimaal ernstig verminkt. Dat heeft minister Ab Klink aan de tweede kamer geschreven. Niet omdat hij dat zo graag wil, maar omdat de farmaceutische lobby graag het product Gardasil massaal wil verkopen. En tja, dan werkt een beetje lobby natuurlijk goed, wie wil er geen toegang tot de overheidsmiljarden?

Nu bericht juichend het volgende:

DEN HAAG – Met ingang van september 2009 worden alle meisjes van twaalf jaar ingeënt tegen baarmoederhalskanker. Dat heeft minister Ab Klink (Volksgezondheid) dinsdag aan de Tweede Kamer geschreven.

Klink wil vaccinatie tegen het humaan papillomavirus (HPV) dat baarmoederhalskanker veroorzaakt opnemen in het Rijksvaccinatieprogramma (RVP). Dat betekent dat het vaccin gratis wordt aangeboden.

Ook is de minister van plan een inhaalcampagne uit te voeren voor meisjes van dertien tot en met zestien jaar, startend in de eerste helft van 2009.

Advies

Met dit besluit volgt de bewindsman het advies dat de Gezondheidsraad in april uitbracht. Gekoppeld aan de invoering in het RVP (kosten 30 miljoen euro per jaar) stelt hij een onderzoek in om effectiviteit en de veiligheid van het vaccin in de gaten te houden.

Klink heeft het Nederlands Vaccin Instituut opdracht gegeven een Europese aanbestedingsprocedure te starten om fabrikanten uit te nodigen een offerte te doen voor de levering van HPV-vaccins. Hij beklemtoont dat hij HPV-vaccinatie alleen in het RVP kan opnemen als deze vaccinatie kosteneffectief is.

Inhaalcampagne

Daarvoor zal de huidige prijs van het vaccin (375 euro) moeten dalen. Het vaccin bestaat uit drie inentingen, waardoor inclusief de inhaalcampagne in het eerste jaar 1,5 miljoen keer moet worden geprikt. Twee farmaceutische bedrijven hebben een vaccin ontwikkeld.

Het humaan papillomavirus (HPV) is de belangrijkste veroorzaker van baarmoederhalskanker. Jaarlijks telt Nederland ongeveer zeshonderd ziektegevallen en overlijden er tweehonderd à 250 vrouwen als gevolg van deze ziekte. De Gezondheidsraad heeft berekend dat landelijke vaccinatie van twaalfjarige meisjes op den duur tot een halvering van die cijfers kan leiden.

Niks schokkends aan, zou je denken. Er is een virus dat baarmoederhalskanker veroorzaakt, daar is een vaccin tegen (Gardasil), dus gaat de overheid ons beschermen tegen die virus door middel van inentingen.

Totdat je jezelf een beetje verdiept in de materie. Dan kom je al snel tot de volgende conclusies:

a) Het verband tussen het HPV-virus en baarmoederhalskanker is zeer zwak, en niet of nauwelijks bewezen.

(zie: www.vaccineinfo.net en trenches.wordpress.com )

b) De bijwerkingen van Gardasil zijn schokkend, en kunnen verlammingsverschijnselen veroorzaken, tot aan overlijden aan toe. ( zie oa: www.judicialwatch.org en www.consultwebs.com )

c) Het is een enorm duur vaccin. De 30 miljoen die Nu.nl noemt zal bij lang na niet voldoende zijn.

Blijkbaar is onze regering van mening dat de slachtoffers van zo’n vaccinatie-programma maar op de koop toegenomen moeten worden. Want al deze informatie omtrent het HPV virus en de vaccins is algemeen bekend. Fijn, zo’n normen en waarden-club aan het bewind.

Mijn dochter gaat dit vaccin in ieder geval niet krijgen.

Gardasil video

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Gezondheid, Goed Geregeld
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Kim (auteur van dit artikel) schreef op : 1
  Kim Winkelaar

  Ook dit nog even lezen:
  zapruder.nl

 2. ffi schreef op : 2

  ik was eigenlijk wel blij met dit bericht, eindelijk wordt eens mijn grootste hobbie dwz neuqen gesubsidieerd en ookal is het verband tussen hpv en baarmoederhals kanker zwak t scheelt toch algauw weer een paar wratten op mn leuter 🙂

 3. De Dutchess schreef op : 3

  Hoi…gisteren op het Amerikaanse nieuws…. ruim 7800 gevallen van vreselijke bijwerkingen met deze vaccinatie. Tot de dood aan toe en idd verlammingen.
  Ik heb een dochter van 9. Als het even tegen zit, gaat de staat Virginia, in al haar glorie, zometeen verplichten dat meisjes vanaf 12 deze prik krijgen.
  Probleem, Gardasil beschermt maar tegen 5 HP virusjes. Er zijn er waarschijnlijk veel en veel meer. Dus in principe koop je een lot in de loterij. daarnaast heeft het alleen maar zin om in te enten als het meisje nog maagd is, anders kan ze dus het HPV al bij zich dragen. Ik zie het al voor me, meisje van 16 :” Ja hoor hoor Mam, ik ben nog maagd”. Dat komt tegenwoordig net zo vaak voor als een vliegend varken.
  Afijn, natuurlijk zegt Merck, de producent, dat die bijwerkingen gewoon toevallig zijn.
  Dit middel is nu al 2 jaar in gebruik hier in de VS. Er zijn al staten waarbij het verplicht is om de inenting te nemen (zoals Texas, grote ophef daarover trouwens).

  Die kleine van mij krijgt het mooi niet. Krijgt ze geen baarmoederhals kanker omdat ze met 12 al dood ligt. Dan halveer je ook dat rare getal van 250. Trouwens volgens mij zijn de nummers hier veel hoger, maar daar zal ik eens even onderzoek naar plegen.
  Bedankt voor dit verhaal. Het AD heeft er ook een stukje over vandaag zag ik.

 4. De Dutchess schreef op : 5

  volgende keer zal ik dat woord goed spellen:)

 5. Owl schreef op : 6

  Niet dat ik per se iedere theorie over de verwerpelijkheid van een vaccinatieprogramma geloof (er zijn immers ook bepaalde groepen die het uit “principe” afwijzen, waarbij sommigen niet vies zijn van desinformatie), maar toch moet ik bij deze even achter mijn oren krabben.

  Ik ben sowieso zelf ook al vanuit mijn “principes” tegen onnodige dwang, maar waarom worden mensen verplicht gevaccineerd voor een virus dat slechts wordt overgedragen door seksueel contact? Dat is niet zoiets als griep, polio, of andere ziektes die door de lucht of door aanraking worden verspreid. Als het argument is dat de meisjes in kwestie nog te jong zijn om daar zelf over te kunnen oordelen, waarom kunnen ze dan wel oordelen over de vraag of ze wel of geen sex willen, of zelfs maar of ze wel of niet vrij mogen rondlopen?

  Als je eenmaal oud genoeg bent om je zonder begeleiding in de buitenwereld te begeven, en sex te hebben (met leeftijdsgenoten), mag je toch ook wel enige inspraak verwachten in het ondergaan van een medische ingreep waar sowieso altijd enige (geringe) risico’s aanzitten? Zeker als het risico dat ermee voorkomen wordt, geheel afhankelijk is van keuzes en gedrag, en niet van zuiver toeval.

 6. Boer op Klompen schreef op : 7

  Aan Kim, zijn er ook nog serieuze bronnen die dit verhaal bevestigen?

  trouwens, hoi Owl, weggeweest?

 7. R. Hartman (NI) schreef op : 8
  R. Hartman

  Wat ik nog mis is het feit dat deze ‘relatie’ tussen HPV en baarmoederhalskanker in Europa (en mogelijk dus ook elders) nagenoeg uitsluitend bij allochtonen kan worden gelegd, een groep die als gevolg van wijd verbreide incest sowieso een veel zwakkere gezondheid (fysiek en mentaal) heeft dan de westerse mens.

  Dat verklaart ook de drang van deze PvdA zelf-islamiseerder: om de achterlijke import te beschermen moeten diegenen die er alleen maar schade van kunnen ondervinden, de autochtonen, in collectiviteit met de doelgroep worden samengebracht.

  Aangezien die doelgroep (nog) een minderheid is wordt dus bewust, weloverwogen, de gezondheid op het spel gezet van een groep die veel groter is dan de doelgroep. Anders gezegd: er zijn veel meer mensen die deze vaccinatie niet nodig hebben (zelfs niet zouden mogen krijgen, want er schade van ondervinden) dan die er eventueel baat bij zouden kunnen hebben.

  Alweer een stukje typisch linkse nivellering dus: uitroeien van westerlingen ten faveure van de woestijnnomaden. Hoeveel crimineler kan een overheid nog zijn? En dat met hosannaverhalen die zeer dubieus zijn, omgekeerde waarheden, ook bekend als ‘leugens’. Zo is het verwijderen van toiletten uit treinen een ‘verbetering van de service aan de reiziger’. De hele staat hangt van (doorzichtige) leugens aan elkaar.

  Ik denk dan ook dat de eerste regel van dit artikel de spijker op zijn kop slaat.

 8. Boer op Klompen schreef op : 9

  Sla je niet een heel erg beetje door.. Herr Hartman

 9. R. Hartman (NI) schreef op : 10
  R. Hartman

  Was het maar waar! Dan zou een goeie whiskey dat weer verhelpen. Maar alleen een grenzeloze verslaving zou de zinnen nog voldoende kunnen benevelen om deze criminaliteit onopgemerkt te laten. Deze info is namelijk niet nieuw. Nieuw is slechts dat Ab Normaal hier daadwerkelijk belastinggeld in gaat stoppen. De achtergronden stonden al zeker twee maanden op het net…

  Oh, enne…, je insinuatie bevalt me niet. Verdiep je eens ergens in, zou ik zeggen, doe eens wat onderzoek. Als je een uniforme verdeling over de verschillende bevolkingsgroepen kunt vinden lees ik het wel. Zo niet: de groeten.

 10. jetze schreef op : 11

  Het NIST rapport m.b.t. WTC 7 al gelezen?

  Over insinuaties en verdieping gesproken, Herr hartman.

  Ga zakh eens prettig de groeten doen, raaskallende lutser.

  (Op HVV hebben ze jou ook al uitgekotst, of niet soms!)

 11. Huub Mooren schreef op : 12

  LOL. Winkelaar de Zwendelaar.
  Dit stuk is zo Rand debiel, dit komt in de bundel!!!!!!

  LiberLaria, Hoofdstuk 11: Het aangetaste brein: medische kennis bij libertariers.
  (Hoe paranoïde idiotie het liberalisme om zeep hielp)

 12. R. Hartman (NI) schreef op : 13
  R. Hartman

  Appels, peren, lezen, denken. En dan ook nog lezen wat er niet staat… Lastig te combineren, of niet soms? Het helpt ook als je die spiegel even wegzet, dan zie je niet alleen jezelf.

  Als je iets denkt te weten over HVV houd ik me aanbevolen, ik weet van niets, en ik schrijf er met enige regelmaat. In tegenstelling tot sommige zoetwatermatrozen, die liever anoniem vanaf de veilige zijkant loze kreten slaken, maar te laf zijn zelf eens iets te publiceren…

 13. beek schreef op : 14

  Appels en peren? Net als die ‘keuze’ tussen de thuiszorg en de missie naar Mars, en die lieden die (het is werkelijk te gek voor woorden!), ook nog eens de vrijheid krijgen naar de stembus te gaan.
  Sinds wanneer geldt het als aanbeveling publiekelijk een modderfiguur te slaan?

 14. beek schreef op : 15

  Alex Jones is hier trouwens de verbindende factor.

 15. Ron Paul Fan schreef op : 16

  Beek onthult: “Alex Jones is hier trouwens de verbindende factor.”

  Toe maar, Beek is goed ingevoerd in de wereld van de, uh, 911-deniers. Kan het zijn dat Beekmans zich wellicht wat zorgen maakt over de groeiende kracht van de 911-truth beweging?

  Die zorg is terecht. Dat het WTC7 gebouw is ingestort als gevolg van een brandje in een papierbak, dat geloven echt niet veel mensen meer. Hier een tweedelige discussie olv een New Yorker libertarier over de ins en outs van WTC7:

  video.google.com

  video.google.com

 16. Owl schreef op : 17

  Boer Op Klompen,

  Eh… Bedoel je dat sarcastisch?

 17. Kim (auteur van dit artikel) schreef op : 18
  Kim Winkelaar

  Huub, verklaar je nader svp?
  Het is een feit dat inenten tegen HPV nutteloos is, en wel talloze ernstige bijwerkingen kent.
  Ga jij lekker van je eigen geld je kinderen met die zooi inspuiten, dan maak ik de keuze zelf wel om dat niet te doen. Accoord?

 18. Aspirant Emigrant schreef op : 19

  De geinteresseerden kunnen hier een uitgebreid report lezen over het hpv vaccin: www.naturalnews.com. Vaccinatie is niet zaligmakend, in het verleden zijn al uitbraken geweest van oa de bof bij correct gevaccineerde mensen, maar aangezien dit soort nieuws minder wenselijk is dan een uitbraak bij een niet-gevaccineerde groep, komt zoiets niet ter ore van jan modaal. De grote daling van infectieziekten tijdens de laatste eeuw is niet veroorzaakt door de introductie van vaccinaties, maar de grootste daling gebeurde voor de invoering van vaccinaties, voor meer info, zie google, yahoo, eventueel een docu: video.google.nl. Vaccinaties kunnen misschien nuttig zijn, maar zouden enkel op vrijwillige basis moeten ondergaan worden. De beste verdediging tegen infectieziekten (en eigenlijk ook andere ziekten) is hygiene, fit blijven, een gezonde geest houden en gezond eten (maar geloof niet veel van de levensmiddelenbedrijven die de laatste nieuwe “gezonde” voeding willen slijten, eet wat mensen al duizenden jaren eten, en wat een mens aldus hoort te eten, geen hypermoderne multifunctionele supergezonde multiculturele hoogtechnologische al dan niet genetisch gemanipuleerde fabrikaten). Nuja, iedereen doet wat ie wil, maar als men alles zomaar gelooft komt er binnenkort miscchien wel een vaccin voor globalwarmingscepticisme, euroscepticisme en misschien wel een antilibertarianvaccine.

 19. Fred schreef op : 20

  Zondag nog de BBC-documentaire gezien: er bleef weinig heel van de samenzweringstheorie i.v.m. gebouw 7. WTC7 was na de ineenstorting van de Twin Towers (7 kreeg twee keer de volle laag) enorm beschadigd en er woedden hevige branden in dat gebouw. Verder was het gebouwd over een metrostation en een andere grote open ruimte heen, waardoor het instabieler was dan vergelijkbare constructies. En natuurlijk was er wel een samenzwering, namelijk van een twintigtal fanatieke moslims.

 20. Huub Mooren schreef op : 21

  -100% bescherming tegen HPV 16 en 18 zou ik niet nutteloos willen noemen.
  (HPV 16 en 18 veroorzaken 70% van alle baarmoederhalskanker. De overige 30% wordt door andere types HPV veroorzaakt)

  -bijwerkingen zijn niet alarmerend gebleken tijdens de clinical trials.

  -het rijksvaccinatieprogramma IS vrijwillig.
  Je laat je kind vaccineren of je doet dat niet.
  Er zijn gereformeerde sectes die hun kinderen gerust polio laten oplopen.
  Dat kan allemaal zo maar.
  En er zijn puriteinse libertariers die denken dat hun dochters het niet doen.
  Dat kan allemaal zo maar.

 21. beek schreef op : 22

  Inderdaad.
  Er zijn duidelijke foto’s van hevige branden op verschillende verdiepingen, en ooggetuigeverslagen van brandweerlieden die een enorm gat aan de zuidzijde zagen, over meerdere etages. Die zuidzijde, die slechts 14 kolommen telde, kreeg immers de volle laag.

 22. Pol schreef op : 24

  Mijn dochter zal dit ook niet krijgen !!

  Schandalig is dit.

 23. Kim (auteur van dit artikel) schreef op : 25
  Kim Winkelaar

  “-100% bescherming tegen HPV 16 en 18 zou ik niet nutteloos willen noemen.
  (HPV 16 en 18 veroorzaken 70% van alle baarmoederhalskanker. De overige 30% wordt door andere types HPV veroorzaakt)”
  Je eerste fout. In 70% van de gevallen van baarmoederhalskanker wordt het HPV aangetroffen. Dat wil natuurlijk niets zeggen over de oorzaak van de kanker. Er is geen causaal verband vastgesteld in ieder geval.

  “-bijwerkingen zijn niet alarmerend gebleken tijdens de clinical trials. ”

  Daar denken ze dan bij Judicial watch heel anders over. 10 doden en 140 serious lifethreatening reports, in 2008!
  www.judicialwatch.org

  En het rijksvaccinatieprogramma is inderdaad vrijwillig. Probleem is dat vrijwel niemand ‘nee’ zegt tegen dit soort programma’s. Ik dus wel.

 24. SpyNose schreef op : 26
  Spy-Nose

  Huub,
  Het spijt me verschrikkelijk te moeten constateren, dat jij nu ook al in die val trapt en correlatie verwisselt met causaliteit. Dat zou je als wetenschapper toch als eerste zelf moeten (kunnen) signaleren.
  Of bestaat er onafhankelijk onderzoek, waarin die causaliteit daadwerkelijk is aangetoond ?

  Maar wat mij vooral bitter van je tegenvalt is, dat je Kim van zwendel beticht, zonder ook maar het geringste bewijs.
  (Of gaat het ad hominem standaard deel uitmaken van de wetenschappelijke methode / discussie, gelijk bij het HIV-debat ook is gebeurd ?)
  Sterker nog Kim heeft geen enkel persoonlijk belang bij het (niet-)vaccineren, terwijl de fabrikanten en distributeurs aan het vaccin hun dagelijks brood “verdienen”.

 25. SpyNose schreef op : 27
  Spy-Nose

  Bovendien zou het virus de niet-zieke gastvrouw tot produktie van antistoffen moeten aanzetten, waardoor zij zelf immuniteit zou opbouwen. Daar is geen vaccin voor nodig.

 26. SpyNose schreef op : 28
  Spy-Nose

  R.Hartman,

  Als “leek” word je geacht kritiekloos medisch-wetenschappelijk vastgestelde “feiten” voor eeuwige waarheid aan te nemen.
  Welnu, sinds m.-w. is vastgesteld, dat het HIV zwarten van blanken onderscheidt, of wel Afrikaanse HIV (HIV-2) van Europese en Amerikaanse HIV (HIV-1) mag het geen verbazing wekken, dat HPV ook discrimineert.

  Een mens mag niet discrimineren, maar een medicus wel, omdat zijn virussen dat ook gewoon doen en hij dat “wetenschappelijk” vastgesteld heeft.

  Als kind werd ik destijds -preventief- “geschludert”, hupsakee beide amandelen eruit, weg ermee.
  Alle jonge kinderen werden op die manier PREVENTIEF mishandeld.

  Later werden vrouwen van 40+ preventief van hun baarmoeder beroofd (hysterectomie), en in plaats daarvan worden nu meisjes van 12 preventief ingespoten met Gardasil ewdmz.

  Het is allemaal niets anders dan een moderne vorm van ADERLATEN, waarvan de misdadigheid pas vele doden en eeuwen later onomstotelijk is vastgesteld.

  Maar de medicijnmannen van tegenwoodig bedienen zich van nep-wetenschap(pers) om hun macht te handhaven. Dus dat kan nog wel ff-tjes langer duren.

 27. nemesis2 schreef op : 29

  Ik heb ergens gelezen dat van de polio uitbraken in de jaren 60 het grootste deel van de getroffenen ingeent was en van de niet ingeenten kreeg dan ongeveer 30 % deze ziekte.Maar in de media kregen natuurlijk de mensen die uit religieuze gronden niet inentten de schuld.Hoe kan dat dan : die mensen die ingeent zijn zouden dan toch beschermt zijn?
  Ikzelf heb ook het begin stadium van baarmoeder kanker gehad en geluk ze waren er op tijd bij en die organen kon ik missen.Een klein jaar tevoren heb ik zo’n bevolkings onderzoek gehad En dat was goed ! Dus zo’n onderzoek zegt ook niet alles.Ook heb ik in mijn hele leven maar een partner gehad en we zijn elkaars eerste vriend en vriendin, we zijn nu samen sinds 1975.Dus er zijn vele soorten “kanker” maar de wetenschap weet niet eens wat het precies is kanker.
  En nu gaan ze inenten…

 28. Fred schreef op : 30

  Je hebt gelijk. Kanker is nog steeds een groot raadsel. Na decennia onderzoek is de vooruitgang in kankerbestrijding vooral te danken aan preventie (niet roken bijvoorbeeld), steeds betere vroegtijdige diagnostiek en betere chirurgische technieken. Maar over de mechanismes achter de meeste kankersoorten, is nog steeds weinig bekend.
  Je kan het de medische wetenschappers niet kwalijk nemen, wetenschap is een eeuwig zoeken naar de waarheid. Zo weet de medische wetenschap nog heel weinig over de invloed van schimmels op onze gezondheid. Bedenkelijker is de rol van overheden, voorlichtingsbureaus, belangenverenigingen en uiteraard de farmaceutische industrie. Die spelen maar al te graag in op angst en onzekerheid, dat is hun bestaansrecht en boterham. Een verschijnselen dat bestudeerd zou moeten worden door sociologen en historici, maar die krijgen daar nauwelijks onderzoeksbudget voor. Begrijpelijk, want de genoemde groepen houden er niet van als ze zelf onderwerp van wetenschappelijk onderzoek worden. Dan hebben ze opeens een broertje dood aan de door hen misbruikte wetenschappers.