Zo aan het begin van het reces is het tijd om eens met elkaar te kijken naar wat er door deze boevenbende is bereikt.
Samenwerken was geloof ik het thema van zijn excellentie Balkenende. Wat is het resultaat?
De scheiding tussen bevolkingsgroepen is groter geworden en breder dan ooit tevoren.
 (Je zou bijna denken dat er een verborgen agenda is).
 
0031 zit volkomen verkrampt in politieke ontkenning. Ontkenning dat beide groepen er zelf voor kiezen deze scheiding te willen. Meneer Balkende slaat dus met zijn beleid op dat punt de plank mis. 

Na het zuur komt het zoet. De grootste leugen van dit kabinet.

Het zuur wordt vervangen door bittere armoede in steeds groter wordende bevolkingsgroepen. Belastingen gaan omhoog, accijnzen worden toch keihard door gedrukt. En dan maar blijven hangen in de kreet “na het zuur komt het zoet”.

 In de US hebben ze daar een mooie uitdrukking voor: BULL SHIT. In goed Nederlands GELUL. 

Het is een schande dat 0031 bekend staat als één van de duurste landen qua belastingen.

De mond vol van solidariteit met armere Nederlanders. Maar ondertussen het eigen volk naar voedselbanken laten gaan en dure NATO operaties blijven steunen.

Wordt het niet eens tijd dat de prioriteiten worden heroverwogen?
Wordt het tijd om deze regering naar huis te sturen? Heeft dat zin?

Of krijgen we daarna weer eenzelfde club van nitwits? Wie zal het zeggen?
Wie heeft de sleutel om ons te bevrijden van de Balkenende bende?

Maar wat veel belangrijker is…. Wat is het vervolg?
TON/PVV?VVD? of een andere onmogelijke oplossing?

 Ingezonden door de Jager 
———–

Nawoord RED: Een duidelijk stukje over wat er zich afspeelt.

Enkele korte reacties:
Wordt het tijd om deze regering naar huis te sturen? Heeft dat zin?
Ja, het is al meer dan tijd. Veel zin zal het niet hebben voordat meer mensen de kern van de oorzaak, het collectivisme, inzien.
Of krijgen we daarna weer eenzelfde club van nitwits? Wie zal het zeggen?
Ja, met de heersende mentaliteit dat de staat voor alles moet zorgen, krijgen we binnen de kortste tijd een dergelijke situatie.
Wie heeft de sleutel om ons te bevrijden van de Balkenende bende? Maar wat veel belangrijker is…. Wat is het vervolg? TON/PVV?VVD? of een andere onmogelijke oplossing?
Alle drie hebben ze een variant van de huidige collectivistische situatie. Geen van drie is voor principiële bescherming van ieder individu.

Daarom is er alleen maar een langere termijn oplossing: Zorgen dat het ideaal en de moraliteit van het recht op leven, vrijheid en eigendom van ieder individu wordt gerespecteerd, en het initiëren van geweld (ook door de overheid) altijd gestraft wordt.

Een dergelijke geweldloze revolutie kost tijd.
Maar wij hebben de sleutel in handen om het te beginnen.
We moeten het alleen hard genoeg willen en..doen.

7 REACTIES

 1. ok hoe zet je zoiets op? Wie is het iniatiefnemer? Is hier een website voor?

  • Je bedoelt die reeele lange weg? (Totdat je in een stroomversnelling komt!)

   Opzetten door de Vrijspreker als basis te nemen.
   Elk stapje, elk idee voor uitbreiding brengt ons iets verder.

   Daarvoor kun je zelf die dingen doen waar jezelf het meeste zin in hebt.
   –geef positieve reacties met tips en ideeen
   –schrijf zelf stukjes en stuur ze in
   –regel eens een (lokale ?) bijeenkomst om met gelijkgezenden kennis te maken en ideeen te ontwikkelen. Stuur een verslag ervan naar de Vrijspreker; dat kan weer anderen stimuleren of op ideeen brengen.
   –verzin en maak pamfletten, brochures en distribueer die,
   –enz

   Gewoon beginnen, ervaring opdoen, en verder gaan

 2. Op Elsevier.nl stond zaterdag al dat 60% van de kiezers hoopt op een val van het kabinet. http://www.elsevier.nl/nieuws/politiek/artikel.asp?artnr=213499

  In principe lijkt me dit al een teken aan de wand voor een regering. Het heeft eigenlijk geen basis meer om het huidige beleid te voeren als meer dan de helft van de bevolking deze regering niet meer wil. Het blijft vreemd dat je in een democratie leeft, waar de regering niet gewenst is door de overgrote meerderheid van de bevolking. Natuurlijk kan je zeggen: “Dan had je anders moeten stemmen”. Maar het blijkt dat de partijen zoveel beloften niet nakomen en een dusdanig ander beleid voeren dan in de verkiezingen beloofd is, dat deze discrepantie zorgt voor een algehele motie van wantrouwen.

  Het grote voordeel van deze ontwikkeling is dat steeds meer stemmers hun vertrouwen in de politiek verliezen en op internet gaan zoeken. Dit biedt vrijspreker.nl een enorme kans! De mensen gaan eindelijk alle leugens inzien en zich steeds meer verzetten tegen het beleid van betutteling en verbieden. Naarmate de regering meer richting een fascistische en hardcore socialistische staat werkt, komt er een tegenbeweging bij het volk naar meer vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

  Zoals Cruijff al zei: “Elk voordeel heb zijn nadeel”

 3. Ik las laatst een leuke reactie op een stukje in de “telegraaf” ; na het Balkenende “zuur” kwam het zoutzuur!!

  Zeer typerend voor deze club oplichters inclusief de tweede kamer die meer dan ooit de benaming 2e “slaap”kamer verdient. De hele treurige, beklagenswaardige en onrechtvaardige Nederlandse variant op het begrip “democratie” is een FARCE !

  Kijk voor de grap ook eens op flitsservice.nl, daar staat een leuke tabel in met de ontwikkeling van het aantal bekeuringen en waarvoor ze gegeven werden van de laatste 15 jaar. Geen wonder dat er voor het CJIB een nieuw gebouw neergezet moest worden en ze van 6 man naar 900 man personeel zijn gegaan.

  De dictators in de wereld kunnen hier nog wat van leren; hoe terroriseer en beroof ik mijn volk onder valse voorwendselen! Er zijn er in de Nederlandse overheid uiteraard die weten dat het gebeurt en dat het niet deugt, anderen weten het niet en het kleinste groepje (kamp spee) vind het allemaal terecht; stuk voor stuk zijn deze figuren fout!

  Prestatiecontracten, 600 tot 700 miljoen euro aan opbrengsten per jaar uit tientallen miljoenen bekeuringen, de meest om niks en politieagenten die beoordeeld worden op aantallen bekeuringen : ik heb nog meer respect voor échte criminelen!

  Buiten dit hebben ze alles verziekt waar ze met hun poten aan hebben gezeten en helemaal NIETS gepresteerd.

  Inderdaad, wég er mee!

 4. * Een dergelijke geweldloze revolutie kost tijd. *

  Een revolutie gaat niet werken zonder geweld. De machthebbers leven bij de gratie van geweld en zijn dus altijd een stap vóór. De tijden van Ghandi zijn voorbij.
  Tenzij het je ook lukt de GEHELE bevolking kunt mobiliseren en dat lukt ook niet.
  De machthebbers zijn meesters is het uit elkaar spelen van allerlei belangengroepen.
  En ze zijn de machthebbers over de mainstream informatievoorziening en dat is ook niet onbelangrijk.

  De enige kans op verandering is the hard way; een complete economische en financieële meltdown met alle chaos die daarbij hoort.
  Maar wie zit daar op te wachten?

 5. Ik denk dat ze het op een burgeroorlog laten aankomen immers zijn ze gewoon de weg kwijt. Het generaal pardon, accijnzen, zorgkosten enz enz. Het onder het kleed vegen van hun falen. En ze weten het zelf ook niet meer, allochtone burgers die alleen maar geld kosten en nog niet willen aanpassen de bouw van moskeeën die als paddenstoelen uit de grond rijzen, en de kosten die al deze extra inspanning om deze mensen een bestaan te bieden.

  Ging de integratie maar goed zoals het hoort, dan was het geen verspilde moeite maar het wil gewoon niet. Jammer. En de agressie in de samenleving hangt allemaal met slecht leiderschap en het verlies van eigen identiteit. Kinderen aan de drank, overmatig drugsgebruik, geweld tegen de politie en het ambulance personeel, het duurder wordende leven, de EU enz enz.

  Nederland lijkt de weg kwijt te zijn. Wie wijst de juiste weg?

 6. inderdaat moet dat geteisem wat nu in den haag de dienst uitmaakt zo snel mogelijk verdwijnen , maar in godsnaam, hoe doen we dat !!!!!!!!!

  en nog veel belangrijker , hoe draai je al die belasting en premie verhogingen weer terug , vooropgesteld dat een evt. nieuwe regering dat al van plan is , want ook draait het daar weer om uw en mijn portemonai .

  en wat ook erg is , dat het kudde dier , nederlander, gewoon alles maar pikt , zie de recente invoering van die totaal van de gekke verpakkings belasting , je kan nog geen koekje kopen zonder verpakking , maar die dwazen in den haag zeggen , dit gaat de mensen stimuleren om dingen onverpakt te kopen . ben je dan naief ??????
  en hoe ver sta je dan van de kiezer af .???

  en wat te denken van de accijns verhoging op diesel en lpg . geen regering ter wereld zou dat in zijn hersens halen in deze tijd , wel hier in nederland !!! en wij kuddedieren pikken het ook weer probleemloos .

  afgezien van de keiharde actie , drie maal toeteren , maak je jezelf dan belachelijk in de wereld of niet .
  verder pikken we het gewoon zo als altijd .

  als er iemand is die weet hoe je dat zooitje moet wippen , hij kan op onze steun rekenen hoor

Comments are closed.