Wij vermeldden zaterdag dag Nederland en een aantal andere landen de EU_Commissie onder druk zette om de slechte EU-provincie te straffen voor hun fraude met het geld dat de Europese (en Nederlandse)  belastingbetalers aan de Bulgaren had geschonken. Belastinggeld dat de politici eerst gebruikt hebben om de Bulgaren toch maar te verleiden om lid van onze fantastische EU te worden.
 
We dachten toen nog dat het maar 400 miljoen was, maar het is zeker al 1 miljard euro (NRC)  belastinggeld. (1.000.000.000 euro) 

Toch fijn om in die EU te zitten. En we hebben hier toch geld genoeg!
Dus niet zaniken, gewoon solidair zijn!

2 REACTIES

  1. Het grappige is dat Bulgarije als onderdeel van de sovjet-unie ook al niet veel te bieden had, ze produceerden wat ketchup, bron zit naast me. Voor de rest is het een land waar je wordt aangehouden als je dronken bent, maar dat dan vervolgens blijkt dat de agent in een overtreffend stadium zit qua dronkenschap.

    Ach, in ieder geval lijkt de EU weer wat groter. 😉

  2. Er is toch maar één reden waarom Bulgarije bij de EU moet komen? Dat is uit de handen en onder invloed van Rusland vandaan halen.
    Dit soort vinger tikjes van Brussel zijn enkel het middel om duidelijk te maken dat ze naar hun centen kunnen fluiten als ze zich niet aanpassen.

    Al dat gepraat eromheen over onze belastingcenten etc, heeft allemaal niets met socidair zijn te maken. Het gaat hier enkel en alleen om macht.

Comments are closed.