woensdag, 16 juli 2008
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Notulen NWO-bijeenkomst


Voorzitter New World Order opent de vergadering en heet iedereen welkom.
Voorzitter geeft het woord aan N.

 

N. geeft aan dat hij zich zorgen maakt over het ontwaken van de bevolking t.a.v. zaken als 911, de werkelijke reden van de oorlog in Irak, en de fraude van de banken.
N. geeft aan dat wanneer het zo doorgaat en een te grote hoeveelheid mensen zich bewust wordt van alle zaken, hij niet weet hoe hij alles nog in de doofpot moet zien te stoppen.
N. geeft aan dat het aantal websites met onthullend materiaal alarmerend toeneemt. De debunkers doen hard hun best om discussies te torpederen en er worden veel lezersreacties weggefilterd maar het lijkt dweilen met de kraan open.
 
G. vraagt wat N. voor oplossingen ziet.

N. geeft aan dat er snel iets moet gebeuren. Met name internet is een gevaar. Het internet moet snel gereguleerd worden.

K. antwoordt dat hij daar druk mee bezig is. We hebben alle providers onder controle en kunnen nu op gevaarlijke websites belastend materiaal plaatsen op basis waarvan deze weer kunnen worden gesloten. We verwachten de komende twee jaar zeker 200 sites te kunnen verwijderen. 

N. vindt dit niet snel genoeg. In twee jaar komen er weer zeker 300 sites bij. 

K. geeft aan dat hij meer debunkers in dienst wil nemen maar daar de middelen niet voor heeft. 

N. vraagt aan de voorzitter of het budget van K. kan worden verhoogd.

Voorzitter antwoordt dat hier al rekening mee is gehouden en dat de extra belastingverhogingen voor de burger meer mogelijkheden bieden voor meer personeel voor K.. 

I. vraagt wat K. gaat doen als er te veel websites bijkomen die niet snel genoeg kunnen worden ‘behandeld’.
 
K. antwoordt dat hij proeven heeft gedaan met het platleggen van internet en die zijn goed verlopen. We kunnen in 1 uur heel internet stilleggen. 

I. vraagt aan R. wat zij gaat doen als er opstand komt. R. antwoordt dat het aantal cellen is verdubbeld en er speciale kampen zijn gebouwd om grote hoeveelheden arrestanten op te kunnen sluiten. R. vindt wel dat de juridische basis om mensen op te sluiten nu nog te zwak is. 

F. antwoordt dat ook daar hard aan gewerkt wordt. We proberen per maand minimaal twee fundamentele burgerrechten te verwijderen. 

N. verzoekt D. meer chemische middelen in te zetten. D. antwoordt dat het aantal chemtrail-besproeiingen nu al maximaal is. Wel kan hij de samenstelling verzwaren. Ook het drinkwater biedt nog wat ruimte voor verzwaring voordat het de smaak gaat beïnvloeden maar veel is het niet. 

D. verwacht dat na de invoering van de Codex Alimentarius snel meer middelen kunnen worden toegevoegd aan het voedsel. [RED: deze gaat op 1 januari 2009 in werking]. 

Voorzitter sluit de vergadering met de opmerking dat we een kritieke fase ingaan. We zullen alles op alles moeten zetten om de burger te drogeren en op te sluiten voordat deze te bewust is.
——————- 
Deze notulen zijn fictief…
Ingezonden door Sen Huwa

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. R. Hartman (NI) schreef op : 1
  R. Hartman

  Bedankt, Sen, voor dit opmonterende verhaal. Nu je toch in de stemming bent, hier is nog een lijstje wetenswaardigheden dat de Prozac-behoefte nog kan doen stijgen: OpenEurope Press Summary Archive.

 2. Slappe Zuigvis schreef op : 2

  Waarom lees ik dit?

 3. beek schreef op : 3

  Was het pizza-verhaal nog humoristisch, dit verhaal bevat geen enkel humoristisch element meer, maar moet volstrekt belachelijk worden gevonden.
  Hoog Niburu en Branch Davidian gehalte.
  De debunkers hebben meestal gewoon feitelijke en logische verklaringen.
  Het zijn de zgn. ‘truthers’ die zich in allerlei krankzinnige bochten wringen.

 4. tamso schreef op : 4

  Beek.

  Lachen met jouw opmerking.
  De debunkers die het feitelijke en logische verhaal na buiten brengen.
  Ne de debunkers en 9-11 meelullers komen alleen maar aan het woord.
  Dat is een wezelijk verschil.
  9-11 word aan alle poten onderuit gehaald.
  Het officiele verhaal deugt voor geen meter.
  Ik heb hier nog wel 2 videfragmenten.
  1 over wtc 7 wat op allerlei manieren FEITELIJK en ONDERBOUWEND onderuit word gehaald,betreffende het zogenaamde verhaal wat de staat vertelt.

  video.google.nl

  En de inslag met vliegtuigen is nu ook feitelijk bewezen en onderbouwend dat het TVfakery was.
  Dus no airplane die dag wat het WTC invloog.

  nl.youtube.com

  nl.youtube.com

  Ik geef er even 2,want ik kan dit hele log onderkalken met al het bewijs,dat het fotoshopping was.

  Cnn,Fox,CBS enz en enz zijn zionmedia en van de organisators die 9-11 gefixt hebben.
  Onze politiek zijn gewoon marionetten.
  Niks volksvertegenwoordigers.
  Volksverlakkers.
  Die dienen alleen de macht,zoals de economie met hun centjes.
  Verdeel en heers is de politiek.

 5. beek schreef op : 5

  Verbazingwekkend dat men zich zo kan laten misleiden door dat soort filmpjes.
  Waar in de praktijk talloze ooggetuigen de vliegtuigen hebben zien invliegen.
  Maar de werkelijkheid zal ook wel gephotoshopt zijn?
  En wat zion ermee te maken heeft wordt al helemaal volledig uit de eigen kwaadaardige duim gezogen.

 6. Ragnar schreef op : 6

  “Deze notulen zijn fictief…”
  Helaas. Ik vrees dat we dat nog eens zullen betreuren.
  Want “la realite depasse la fiction”, vrees ik.

 7. Diadem schreef op : 7

  Moet dat nou, die onzinnige samenzweringstheoriën?

  Niemand zal het libertarisme als politieke stroming ooit serieus nemen als er tussen de serieuze artikelen zulke abjecte onzin staat.

  Al die samenzweringstheoriën over 9/11 combineren een schokkend gebrek aan logisch denkvermogen met een dramatische gebrek aan algemene kennis. De onzin die er beweerd wordt – en voor zoete koek geslikt.

  De werkelijke reden dat 9/11 heeft kunnen gebeuren is veel simpeler – en eigenlijk veel erger. De overheid is gewoon ontstellend incompetent. Maar zeg, dat zou toch op een site als deze weinig nieuws moeten zijn. Denken jullie echt dat een overheid die het hele financiële systeem zo laat ontsporen, die een oorlog in Irak volledig verprutst, die blijkt volledig incompetent te zijn bij rampen zoals Katrina, dat zo’n overheid wel in staat is om in het geheim aanslagen op zulke schaal te organiseren zonder dat het uitlekt? Ja, vast.

 8. Fred schreef op : 8

  Je haalt mij de woorden uit de mond. Ik beperk mij even tot de 9/11 theorieen. Die zien één ding over het oog: dat Amerikaanse overheidsdiensten sinds Reagan dusdanig zijn georganiseerd dat onderlinge concurrentie wordt aangemoedigd. Uiteraard vanuit het idee dat wat goed is voor de markt, ook voor de overheid geldt. Zo moesten overheidsdiensten efficienter en effectiever worden. In werkelijkheid vechten ze om de budgetten en zijn daarbij bereid elkaar informatie te onthouden en zelfs valse informatie te geven. In zo’n omgeving hoef je als terrorist geen genie te zijn om vier vliegtuigen gelijktijdig te kapen en in gebouwen te laten neerstorten.

 9. JL schreef op : 9

  Een erfenis van de Ron Paul Revolution dit soort meuk. Voordat hij op het toneel verscheen waren er nooit van dit soort artikelen op vrijspreker. Jammer, maar toch begrijpelijk dat sommigen zich er door laten meesleuren. Jezelf een guerilla wanen tegen de shadowy overlords heeft nu eenmaal net iets meer appeal dan simpelweg door middel van referenda en vergaderingen proberen om het staatsapparaat af te bouwen. De werkelijkheid is nu eenmaal saai.

 10. Hub Jongen (auteur van dit artikel) schreef op : 10
  Hub Jongen

  “Moet dat nou, die onzinnige samenzweringstheoriën?”

  De samenzweringstheorieen zijn er nu eenmaal. Het is een feit dat er heel wat mensen zijn die er in “geloven” en denken bewijzen te hebben.
  Ze zijn een belangrijk maatschappijverschijnsel.

  Als libertariers de maatschappij willen veranderen en naar een vrije maatschappij toe willen, is het op zijn minst nuttig om iets te weten van al de andere stromingen die tegen ons ingaan.
  Ook typisch dat een groot aantal van reacties die niet geloven in die theorie al vlug een emotionele ondertoon hebben in plaats van objectieve tegenbewijzen.

  Het is daarom toch goed om ook op de Vrijspreker daar aandacht aan te schenken.
  Te meer daar het toch wel erg duidelijk is dat de politici NIET de waarheid vertellen over allerlei zken.
  Balkenende is zelfs bang dat de waarheid over de deelname aan Irak beend wrdt.

  Daarom zal ik eens overwegen een objectief conspiracy verhaal te maken.

 11. beek schreef op : 11

  Kim en Harry Stulemeyer postten al ver voor het Ron Paul tijdperk opvattingen die ernstige twijfel bevatten over de officiele versie van het gebeuren, en die sterke gelijkenis vertoonden met de verhalen van de ‘truthers’.

 12. Dwaas schreef op : 12

  @ Diadem 2008-07-16 15:06:15

  Zucht “onzinnige samenzweringstheoriën”

  “Niemand zal het libertarisme als politieke stroming ooit serieus nemen als er tussen de serieuze artikelen zulke abjecte onzin staat.”

  Fout! Mensen zoals jij niet… Spreek aub alleen voor jezelf… maar het blijkt dat je, echt je best hebt gedaan om uit te vogelen hoe het zit met die “onzinnige samenzweringstheoriën”..

  Feit blijft, dat propaganda werkt, vraag het de Duitsers maar…

  Ok, mensen zoals jou hebben een zetje in de rug nodig voor ze hun ooh zo kostbare tijd investeren, in altijd onzinnige samenzweringstheorieen, voor ze erkennen dat ze jaren in ze zeik zijn genomen, net als de Duitsers dus…

  Zou, als ik jou was, niet te vaak zeggen dat het samenzweringstheoriën zijn, daar je daar zelf spijt van krijgt.

  Tevens, zou je moeten ophouden met denken dat samenzweringen überhaupt niet bestaan, beetje onzinnige gedachten, of ga je er maar gewoon vanuit dat dit soort dingen niet gebeuren in het westen…

  brokje geschiedenis.

  “Lord ActonThis arose as a quotation by John Emerich Edward Dalberg Acton, first Baron Acton (1834–1902). The historian and moralist, who was otherwise known simply as Lord Acton, expressed this opinion in a letter to Bishop Mandell Creighton in 1887:

  “Power tends to corrupt, and absolute power corrupts absolutely. Great men are almost always bad men.”

  En flop, nu snel het Internet op en ga google totdat je erbij neervalt, ook jou tijd is niet zo kostbaar en eerlijk, gewoon boe roepen zonder, inhoudelijk geïnformeerd te zijn, is gewoon …. niet handig.

  Ook jij zal zien dat er meer aan de hand is, dan dat je nu bekend is…

 13. jetze schreef op : 13

  Verbazingwekkend is het juiste woord niet, Beek.

  Triest (in de zin van; raaskallende “Rand” debielen zonder enige kennis van zaken) is in deze meer van toepassing.

  Heil lutsers gelijk ene rene hartman, andre ni, rpf et cetera.

 14. beek schreef op : 14

  Nul informatie, op zo’n groot veld, van ene Dwaas.
  Slechts een patroniserend toontje.

 15. Sen Huwa schreef op : 15

  Inderdaad, de werkelijkheid is ongeloofwaardiger dan de fictie.

 16. Sen Huwa schreef op : 16

  Dat is een nobel streven Hub.

  Toch denk ik dat zoiets niet mee zal vallen.

  Het bovenstaande stukje valt letterlijk lelijk buiten de gangbare paradigma’s van politiek, democratie en bestuur. Het is zo lelijk dat het afkeur oproept. Dat het niet waar is. Dat het niet objectief is.

  Loesje zei: je moet de waarheid niet verwarren met de mening van meerderheid.

  Ik zou – in die stijl – zeggen: we moeten objectiviteit niet verwarren met de theorieën van de meerderheid.

 17. beek schreef op : 17

  Inderdaad, niemand kon bedenken dat moslimterroristen zich met gewone lijnvliegtuigen, met gewone burgers aan boord, bewust te pletter zouden vliegen in kantoorgebouwen waar ook gewone mensen gewoon aan het werk waren of zich ophielden. Toch gebeurde het.

 18. Sen Huwa schreef op : 18

  Persoonlijk vindt ik het verhaal van de moslimterroristen een goed voorbeeld van een zwakke complottheorie.

 19. beek schreef op : 19

  De omgekomen passagiers zijn allesbehalve theoretisch.
  Evenals de kapers die zich te pletter vlogen.
  Evenals de waargenomen vliegtuigen.
  Etc. etc.

 20. Sen Huwa schreef op : 20

  Er zijn veel mensen omgekomen. Daar twijfelt niemand aan.

  Het zal je wellicht verbazen maar ik heb grote moeite met onzinnige complottheorieen. Ik zal er paar noemen, waar ik moeite mee heb:

  – 911 is het werk van Moslims en Al-Qaida;
  – Irak heeft massavernietigingswapens;
  – we worden bedreigd door terroristen;
  – we worden bedreigd door Moslims;
  – het internet is een broedplaats voor terroristen;
  – de mens is van nature slecht en kwaadwillend;
  – Iran wil de wereld vernietigen.

  Deze complottheorieen gaan er echter in als zoete koek. Het was immers op het journaal en het werd ook nog bevestigd door de krant.

 21. beek schreef op : 21

  Fraai rijtje halve tot kwart ‘waarheden’
  – Omgekomen mensen? Nee, omgekomen passagiers en kapers.
  – Irak had gifwapens en er waren massa’s mee vermoord.
  – Per definitie zijn terroristen een bedreiging, net als moordenaars.
  – Extremistische moslims zijn een bedreiging.
  – Internet wordt gebrukt door terroristen. Niet een broedplaats.
  – Van nature slecht? Nee, een neiging naar het kwade.
  – Iran de wereld vernietigen? Nee. Maar Israel is al erg genoeg.
  En zo absurd als hierboven gesteld was het ook niet op het journaal of in de krant.

 22. beek schreef op : 22

  Maar je blijkt je eigen halve waarheden onzinnig te vinden, en dan schijnt er toch nog hoop te zijn.

 23. Bep schreef op : 23

  Natuurlijk wel, ik las dergelijke ideeen al 20 jaar geleden in romannetjes.
  Of zijn moslimterroristen opeens de uitvinders van de gloeilamp?

 24. Sen Huwa schreef op : 24

  Veel ‘kapers’ blijken nog te leven:
  www.whatreallyhappened.com
  www.welfarestate.com

  De reden van de oorlog lag niet in de gifwapens van Ali Cyankali maar in de zogenaamde rakketten die in 45 minuten in Europa kunnen zijn.
  www.openheidoverirak.nu/index.php?databank

  Terroristen lijken mij inderdaad bedreigend. Maar waar zijn de terroristen? Al Qaida is een constructie van de CIA.

  Terroristen gebruiken internet. Dan gebruiken ze waarschijnlijk ook de A44, de A12 en de telefoon. Zullen we deze allemaal dan maar afsluiten voor de gehele bevolking?

 25. Menno de Vries schreef op : 25

  Ik heb een complotter horen roepen: ‘Het internet staat er vol mee en je gelooft het nog niet?’
  Typisch een complotter logica.
  Het is nu wachten op een EO Truther landdag, haha. FF een goede naam verzinnen.
  Trutherpalooza,
  TrutherFest,
  The Night of the Living Truthers,
  A Fistful of Truthers,
  The Curse of the Pink Truther,
  Chemtrails 9/11: The Return of the Jedi-Truther (Episode 1),
  Truther 3 (the Homecoming).
  En de beste titel: A Nightmare on Truther Street 7: Borat: A American Hoax Detective-The Rise of the Truther.
  The Truthfather?

 26. Menno de Vries schreef op : 26

  Hoe zit het met amateur opnamen?

 27. Sen Huwa schreef op : 27

  Er is altijd hoop.

 28. Menno de Vries schreef op : 28

  Veel kapers blijken nog te leven.
  Waarom komen ze dan niet naar buiten met hun verhaal? Lijkt me toch prachtig als je een goedgelovige pure moslim bent en je wordt verdacht van massamoord.

 29. Sen Huwa schreef op : 29

  Waar moeten deze mensen naartoe? Naar de krant? Naar de politie? Geen goed idee.

  Ik heb geen antwoord op jouw vraag maar ik zou niet in hun schoenen willen staan.

 30. Menno de Vries schreef op : 30

  Als overtuigend Libertarier geef je per definitie de overheid (welke dan ook) gelijk de schuld als er iets gebeurd.
  Als overtuigend Libertarier moet je ook weten dat de individu meer voor elkaar kan krijgen dan de overheid. Zo schokkend is de waarheid niet met 9/11: de moslims hebben een tering hekel aan Amerika dus het motief is duidelijk. Waarom zouden ze het niet doen? Kunnen ze het niet? Worden de moslims dan niet een beetje onderschat? En daarnaast natuurlijk de overschatting van Amerika. Want alles wat Bush doet lijkt te mislukken (en uit te komen), behalve 9/11, dat was echt een geniale zet.