Congreslid Ron Paul heeft miljoenen radioluisteraars gewaarschuwd dat de VS richting een dodelijke confrontatie met Iran gaat, daarbij zijn verbazing richting Congresleden uitend die openlijk ondersteuning voor een nucleaire aanval Iran gaven.
.

Lees hier het verhaal + video’s op infowars.com

19 REACTIES

 1. Hoe kan je deze oorlog afbuigen??? De hele nieuwsmedia is daarzo nogal onder controle van bedrijven…….

  • WAAROM dit soort oorlogen “afbuigen”? Immers, het krankjorige van het zg libertarisme is dat het TEGEN oorlogen is, zoals dus proforma en nominaaal oooook een RP … terwijl de VS vanaf het einde van hun burgeroorlog …. doooorlopend elders oorlogen voert en zich daarmee handhaaft. Bovendien zijn in dit geval de Iraniers en de Islam nu eerder met ZELFDESTRUCTIE bezig … Of wil je dat ooook afbuigen misschien?

   Ron Paul Fan reageerde op deze reactie.

 2. Gisteren zag ik een deel van het NOS nieuws met een gillende Ahmedinejad.
  Dacht meteen aan bewerken van het publiek. Dat moet goed weten dat daar alleen maar ellendelingen zitten die ons kwaad willen.
  (waarmee ik niet zeg dat dat niet zo is, want ik weet het niet. Als je alleen maar ziet hoe Ahmedinejad handelt, krijg je wel sterk de indruk!!)

 3. @ Hub Jongen

  Zakelijk heb ik daar contacten. Mijn ervaring is dat het vriendelijke, warme mensen zijn, die net zoals wij geknecht worden door machtsgeile imbecielen.

  Men zuipt thuis, waar de Belgen nog van kunnen leren.
  In restaurants achter gesloten deuren kun je ook alcohol bestellen en drinken.
  Net zoals wij straks achter gesloten deuren mogen roken als de eigenaar je goed kent.

  Men is trots op de Arische afkomst, en heeft geen emotionele binding met de rest van de Arabische wereld.

  Laatst op een beurs ben ik met deze mensen langs alle Iraëlische stands gelopen, omdat men wilde tonen dat de haat niet in het volk zelf zit.

  Lees dit boek maar eens :
  William Engdahl
  Anglo-American Oil Politics and the New World Order
  Pluto Press – 7e Editie
  ISBN10: 074532309X – ISBN13: 9780745323091

  • In Iran wordt immers ooook gewoon VARKENSVLEES verkocht onder de naaam van “white meat”… en INDERDAAD zeker de ontwikkelde Iraniers zijn uiterst beschaafd en redelijk … Het GEVAARLIJKE van de fanatieke mullahs en hun bewind is echter dat als men eenmaal nuclaire wapens bezit (ook al moet het per bakfiets “bezorgd” worden} het hek voor goed van de dam is omdat dan gegarandeert NUCLEAIRE CHANTAGE gaat plaatsvinden. En daaaaar zijn de Israeliers nog het meest beducht voor …

   TYPISCH dat een Ron Paul daar GEEN ENKELE fingersptitzen gefuhl of instinct voor kan opbrenegen … net zo min als voor zijn oorspronkelijk gekozen beroep van geeacoloog …

 4. “TYPISCH dat een Ron Paul daar GEEN ENKELE fingersptitzen gefuhl of instinct voor kan opbrenegen … net zo min als voor zijn oorspronkelijk gekozen beroep van geeacoloog …”

  RP heeft duizenden kinderen geholpen op de wereld te komen. Daar krijg je de kans niet toe als je niet competent bent, chagerijnige beroeps-diffameerder.

  Even on-topic:

  Not for the faint-hearted: mondiaal oorlogs-scenario na aanval
  door de Amerikanen. De Iraniers hebben net iets meer dan Katushya-raketten in huis:

  http://houston.craigslist.org/pol/744659819.html

  De Shia hebben nogal een sterk ontwikkelde neiging tot zelfmoord.

  Dat kan nog ‘leuk’ worden.

  • RP heeft inderdaad duizenden babies ter wereld ZIEN komen. Al was het alleen omdat hij jarenlang de ENIGE was die bereid was om daar te praktizeren. Overigens heeft hij daaaardoor weer ettelijke “lawsuits” aan zijn broek gekregen zodat geen enkele verzekeraar hem nog lust … of kan permiteren …

   En als de Shia allemaal massochisten en graag martelaars willen dan komen zij nog aan hun trekken …. Meerdere vliegen in dezelfde klap dus …

   Overigens, de meeste (westers geschoolde) Iraniers zijn hooguit nog slechts nominaal Moslem … net als hun Turkse en Egyptische tegenvoeters..

 5. “Overigens heeft hij daaaardoor weer ettelijke “lawsuits” aan zijn broek gekregen zodat geen enkele verzekeraar hem nog lust … of kan permiteren …”

  Linkje?

  “En als de Shia allemaal massochisten en graag martelaars willen dan komen zij nog aan hun trekken …. Meerdere vliegen in dezelfde klap dus …”

  Inclusief israelische vliegen, als je het artikeltje ten minste hebt gelezen. Iraniers schijnen biowapens te hebben.

  “Overigens, de meeste (westers geschoolde) Iraniers zijn hooguit nog slechts nominaal Moslem … net als hun Turkse en Egyptische tegenvoeters..”

  Volgens mij loop jij minstens 10 jaar achter op de realiteit in die landen.

  • Waaarom linkjes? Het is immers allemaal nu al meer dan 18 jaar geleden, en betreft civiele vorderingen. Maaaaya, RP-F kent de regels niet van het Amerikaanse wijd-open juridiche steekspel, waar advocaten achter ambulances aanrijden en steeds op het vinketouw zitten voor alles wat langs komt. In brede zin kan alles gezegd worden maar op detailles kan men beter niet ingaan omdat het niet de moeite waard is .

   Bovendien heeft RP zelluf de smaak te pakken en klaagt alles en iedereen aan …

   • In ieder topic over RP zie ik 5 + posts van jou, nog geen 1 heeft me een duidelijk punt gegeven dat er iets mis is met RP. Nu ben je RP aan het beschuldigen dat hij in”ettelijke “lawsuits”” betrokken is zonder ook maar iets van bewijs of zelfs maar onderwerp van aanklacht te geven. Daarnaast flame je in ieder comment wat je maakt, en speel je continu op persoon.

    Als je troll niveau iets zegt over je triestheid heb je een groot probleem.

 6. Ik heb vandaag deze mail naar een hoop partijen en defensie gestuurd:

  Ik stuur deze mail omdat er in verontrustend hoog tempo dreigementen worden uitgewisseld tussen Israel, de Verenigde Staten, Frankrijk, Rusland en Iran.

  Het lijkt er op dat een oorlog met Iran voor de verkiezingen in de VS niet uit te sluiten is.
  Iran is een heel stuk sterker dan Irak ten tijde van de 2de golf oorlog en lijkt vast beraden zichzelf te verdedigen.
  Het heeft +/- 1200 tanks, 20.000 gepantserde voertuigen en raketten van iedere klasse met uitzondering van ICBM’s.

  Iran heeft gedreigd met het stil leggen van de Perzische Golf waar 12 miljoen vaten olie per dag door heen gaan.
  Maar het ligt ook tegen Irak en Afganistan aan, Kamp Holland ligt ongeveer 600 km van de Iraanse grens, in het bereik van Iraanse SCUD raketten.
  Als Iran beslist Amerikaanse soldaten in Irak en Afganistan aan te vallen zal het waarschijnlijk geen onderscheidt maken tussen Nederlandse of Amerikaanse soldaten.

  Mijn vraag is dan ook zijn jullie voorbereid op de onvoorspelbare situatie die een oorlog met Iran te weeg zal brengen.
  Kunnen we onze soldaten nog uit Afganistan weg halen als een oorlog met Iran zich verspreid naar de rest van het Midden Oosten?
  Wat is onze positie als Israel of Amerika militair ingrijpt in Iran?

  http://www.lewrockwell.com/margolis/margolis115.html

 7. Ewt zegt: “Het lijkt er op dat een oorlog met Iran voor de verkiezingen in de VS niet uit te sluiten is.”

  Ga daar maar van uit.

  “Iran is een heel stuk sterker dan Irak ten tijde van de 2de golf oorlog en lijkt vast beraden zichzelf te verdedigen.
  Het heeft +/- 1200 tanks, 20.000 gepantserde voertuigen en raketten van iedere klasse met uitzondering van ICBM’s.”

  Die hardware van Iran stelt weinig voor (raketten en biowapens niet meegerekend) maar is ook niet belangrijk. Amerikanen zullen vanaf het begin luchtsuprematie hebben, zodat tanks e.d. waardeloos zijn. Maar Vietnamezen hadden ook weinig of geen tanks en toch wonnen ze. Belissend is zoals de theorie van Wiliam Lind (fourth generation warfare, zie antiwar.com of lewrockwell.com) zegt:

  What “wins” at the tactical and physical levels may lose at the operational, strategic, mental and moral levels, where 4GW is decided.

  http://www.antiwar.com/lind/index.php?articleid=1702

  De Amerikanen hebben de technologie, maar de Iraniers hebben de moraal. En het voordeel van bergachtig-terrein. Daarom gaan ze altijd winnen. Natuurlijk kunnen en zullen de Amerikanen gaan bombarderen en daarbij uiterst succesvol zijn bij het verbrijzelen van allerlei stenen. Als reaktie gaan de Iraniers de oliestroom door de Golf stilleggen door een paar exocets af te vuren op een olietankers en op saudische raffinaderijen en daarbij het Westen op de meest gevoelige plek treffen. De tijd werkt daarbij altijd in het voordeel van Iran.

  Daarnaast hebben de Iraniers de optie om te proberen de dungezaaide amerikaanse troepen op te rollen, gebruik makend van hun numerieke overmacht, superieur moreel en de kwetsbare lange amerikaanse aanvoerlijnen te midden van een vijandige burgerbevolking. Hoe een en ander zou kunnen uitpakken beschrijft Lind hier:
  http://www.amconmag.com/2006/2006_12_18/article.html

  “Maar het ligt ook tegen Irak en Afganistan aan, Kamp Holland ligt ongeveer 600 km van de Iraanse grens, in het bereik van Iraanse SCUD raketten.
  Als Iran beslist Amerikaanse soldaten in Irak en Afganistan aan te vallen zal het waarschijnlijk geen onderscheidt maken tussen Nederlandse of Amerikaanse soldaten.”

  Ik denk niet dat Iran meer vijanden gaat maken dan noodzakelijk. Zolang Nederlanders niet zo stom zijn de Amerikanen (lees: Israel) bij te staan lijkt me dat ze niets te duchten hebben.

  “Mijn vraag is dan ook zijn jullie voorbereid op de onvoorspelbare situatie die een oorlog met Iran te weeg zal brengen.”

  Haal voor de zekerheid voor een paar honderd euro blikvoedsel, rijst en spaghetti in huis, zodat je een maand of 2-3 aan buffer hebt. Houdbaarheid tot 2011/2012. Veel meer kun je niet doen.

  “Wat is onze positie als Israel of Amerika militair ingrijpt in Iran?”

  Vrijmoedig een niet nader te noemen groepering bespreken die het Westen momenteel in de houdgreep heeft en die de komende oorlog tegen Iran in gang zal zetten en hoe we ons van die houdgreep kunnen ontdoen (911-onderzoek, taboeloos onderzoek van WO2, stemmen op regse partijen). En natuurlijk het stimuleren van onze amerikaanse broeders om eindelijk een regimechange te forceren in Amerika.

  Na de val van Amerika zal de weg open liggen om hier in Europa orde op zaken te stellen.

  • Hoe RP-Fannie aan de kost mag de duivel weten, het kan in ieder geval nooooit wat bizonders zijn … want trussen z’n oren zit niks. anders had tie kunnen weten dat …

   1. De oorlog in Vietnam vooral ging tegen China en het wereldcommunisme … En dat de Vietnemezen daarbijh slechts als vechtmieren waren (met beperkte TACTISCHE vrijheid van handelen)…. meeer toch echt niet. En het waren de zware aderlatingen in Korea , Vietnam , Afghanistan en Oost europa zowel als de bewapenings-wedloop plus technologishe en economische superuiriteit dat hun de sas omdeed. Maar de HELE islamitische wereld is nog GEEN knip voor hun neus waard … omdat zij TOTAAL GEEN industriele basis of productieve economie kennen laat staan hebben. Het bewijs tevens hoe werkelijk OERSTOM iemand als een Ron Paul wel is …

   2, Iraniers hebben een uitgesproken KADAVER mentaliteit … zoals zij het tijdens hun oorlog tegen Sadam bewezen. Zij willen zo snel mogelijk naar de nergens bestaande hemel en krijgen hun zin …

   3. Wat de iraniers motiveert is zuiver en uitsluitend Godsdienst Krankzinnigheid en bezetenheid, zowel als hun rotsvast geloof dat een Allah bestaat. Bovendien is de ISLAM is een TOTALITAIR systeem , net als het Communisme, Nazidom en facisme … die inhearent NIET IN STAAT zijn om ooit tegen een vrije wereld te kunnen opboxen. Het belangrijkste in dit gesprekje … , het is zeer ONEVENWICHTIG want RP-F wordt meer dan duidelijk zwaar gehandicapt door zijn MAVO “kennis” … en beperkte redenerindgs capaciteit … (vooral waar hij het over komende “val” heeft van de VS en meer van dat bare onzin …).

   4. Nu geeft tie echter, NET ALS HITLER en zijn aanhangers … de Joden overal de schuld van, maar de dag is veeeeel dichterbij dat hij hun nog zowat letterlijk uit de kont moet vreten … Zeker weten …

 8. ACP brabbelt: “De oorlog in Vietnam vooral ging tegen China en het wereldcommunisme … En dat de Vietnemezen daarbijh slechts als vechtmieren waren (met beperkte TACTISCHE vrijheid van handelen)…. meeer toch echt niet.”

  Het ging inderdaad om invloedssferen. Feit blijft dat de Chinezen zelf niet daadwerkelijk meevochten, terwijl de Amerikanen met hun zgn. ‘superieure’ gevechtskracht dat wel deden, samen met hun zuidvietnamese ‘bondgenoten’. De Amerikanen verloren op het morele vlak: zij hadden daar niets te zoeken. De Vietnamezen vochten voor hun grondgebied mbv guerilla-tactieken, waarmee je vrijwel altijd wint odd, als je maar lang genoeg volhoudt.

  “Maar de HELE islamitische wereld is nog GEEN knip voor hun neus waard … omdat zij TOTAAL GEEN industriele basis of productieve economie kennen laat staan hebben.”

  Van een industrieele maatschappij worden de bewoners daarvan in de regel vet, vadsig, verveeld en gemakzuchtig. Wat je er niet van word is: strijdbaar, moedig, vastberaden en bereid tot het uiterste te gaan als je god dat van je verlangt. Dus wat ACP gedacht had te willen zeggen met die ‘geen knip voor de neus waard’, zal iedereen, ACP incluis, wel voor altijd een raadsel blijven.

  “Bovendien is de ISLAM is een TOTALITAIR systeem , net als het Communisme, Nazidom en facisme … die inhearent NIET IN STAAT zijn om ooit tegen een vrije wereld te kunnen opboxen.”

  Dat kan allemaal wel wezen, maar de Islam hoeft helemaal niet ‘op te boxen’ tegen het Westen: ze de belangrijkste troefkaart in handen: het grootste deel van de oliebronnen, waarmee ze het Westen bij de lurven hebben en houden.

  • 1. De Amerikanen hebben vanaf de tijd dat zijn (in 1865) de burgeroorlog afzworen en elkaar beloofden om NOOOOIT weer op eigen grondgebied vijandigheden uit te wisselen … elders constant oorlogen gevoerd … waardoor zij militair volledig up-to-date bleven . Vietnam was goeddeels ook zo’n oeffening behalve dat het procentueel een hoge tol eiste. (Irak en Afghanistan is peanuts, vergeleken omdat het NIET meeer is dan wat men binnelands in de zelfde periode veroor aan politie en brandweer …). En niet alleen ging de ViatNamese oorlog TEGEN het communisme maar ook ter verdediging van Autralie, Nieuw Zeeland, Maleisie, De Philipijnen, Japan, Het Indiase continent en zelfs Indonesie waar zij dankzij Suharto wonnen …

   2. Maar men heeft nu eindelijk besloten om binnen redelijke termijn niet langer van MO-olie af te hangen. En het meeeest wordt men daarbij geholpen door de belachelijke hooooge prijzen, waardoor het weer waard is geworden om de dormante oliebronnen elders (en vooral in Noord Amerika en het poolgebied) aan te boren, terwijl men veel beter op het gebrruik gaat letten. Het resultaat zal zijn dat de geldkstroom naar het MO zal opdrogen en de hele regio weer zal moeten terugvallen op de dadels en kamelenstront economie van weleer met misschien nog een beetje incenseharsen erbij .. Gelukkig dat Saudi Arabie nog wel een monopolie houdt op het godsdienst toerisme … maar als de hele Islamitische wereld weer verpaupert dan heeft men daar ook weinig aan . Overigens zijn bovendien inmiddels veel grotere oliereserves buiten het MO gevonden . En het was nog niet zo lang geleden dat een hoofddirecteur bij de Shell de zak kreeg omdat hij uit de school klapte. Daarbij komt dat de enige reden waarom het Amerikaanse blok belang heeft om alsnog zoveel mogelijk olie uit het MO op te zuigen is om te voorkomen dat het ooit in “vijandige” handen terecht komt … hoewel het tegenwoordig voor hun wel zeer eenvoudig is om het van zeer grote afstand te vernietigen …

   3. RP-Fannie raaskalt maar wat als hij het heeft over “” … Van een industrieele maatschappij worden de bewoners daarvan in de regel vet, vadsig, verveeld en gemakzuchtig….”” Wat weer typisch Hollands geloel is . En waardoor voor de armoedzaaier NIKS HOEFT … eenvoudig omdat hij/zij toch niet aan de bak komt…. Een misserabele gemoedstoestand dat eenvoudig NIJD wordt genoemd … en waardoor het hele land sjosjialistisch is geworden … Of niet soms?

 9. Perzie kan ongeveer 11 miljoen soldaten inzetten als er oorlog uitbreekt. Kijk maar op wikipedia.org (de engelse versie)
  Ze staan op nr 1. Zelfs boven China. Jezus man wat een sterk land.
  Okee amerika heeft wel sterke luchtmacht, maar ja dat houden ze nooit vol. Tenzij de lafaarden een atoombom gooien. Is het enige waar ze goed in zijn.
  Iraanse bevolking moet gewoon in opstand komen en de regering wegpushen daar. Zoals ze het bij Sjah hadden gedaan. Sjah was een engel vergeleken met de huidige regering van Iran.

 10. @ACP:
  “WAAROM dit soort oorlogen “afbuigen”? Immers, het krankjorige van het zg libertarisme is dat het TEGEN oorlogen is, zoals dus proforma en nominaaal oooook een RP … terwijl de VS vanaf het einde van hun burgeroorlog …. doooorlopend elders oorlogen voert en zich daarmee handhaaft. Bovendien zijn in dit geval de Iraniers en de Islam nu eerder met ZELFDESTRUCTIE bezig … Of wil je dat ooook afbuigen misschien?”

  Ik had deze post van ACP nog niet gezien. Dit is de (joods-geleide) neocon-houding ten voeten uit. Oorlog is alleen geoorloofd als allerlaatste middel om een agressor af te slaan. Het is waar dat Amerika voortdurend in oorlog is geweest sinds de burgeroorlog. Echter, geen van die oorlogen betroffen het grondgebied van de VS zelf. Het waren allen wars of choice zoals Buchanan pleegt te zeggen. ACP beweert dat de VS ‘zich hiermee handhaafd’. Dat is bullshit, het waren stuk voor stuk imperiale oorlogen. ACP beweert dat de Islam met zelfdestructie bezig is. Ik betwijfel dat en denk dat een eventuele aanval op Iran eerder het versnelde einde van het amerikaanse imperium gaat betekenen. Een einde dat sowieso gaat komen. Wij Europeanen kunnen dat broodnodige proces eveneens versnellen door uit de NATO te stappen en eens met de Russen gaan praten. Die zijn, nu ze communist-af zijn, opeens heel redelijke mensen.

  Dat ACP sinds de financieele meltdown niet meer op het forum is geweest is overigens een zeer goed teken. Weg is dat arrogante gesnoef. ZOG gaat tegen de vlakte. Jammer ACP.

Comments are closed.