Onze onovertrefbare overheid heeft het weer gefikst!
Het zoet dat na het zuur al had moeten komen, komt nu het volgend jaar!

Wouter Bos en co beloven na het zuur komt nu in 2009 het zoet. Wat denk u hiervan?

Bekijk de resultaten
Laden ... Laden ...

18 REACTIES

 1. Natuurlijk gaat bijna iedereen er op achteruit. Ik wel als loonslaaf 😉
  Volgens de cijfers en statistiekjes niet maar wie gelooft die nog?
  Inflatie 3.5%, huizenprijzen stijgen nog en de economie groeit ook npog steeds. Whahahaha!!

  Trouwens ook de andere huidige regeringspartijen hadden een recessie niet kunnen voorkomen. Het is een kwestie van tientallen jaren wanbeleid en dus niet direct de schuld van Bos.
  Het zittende incapabele zootje maakt het alleen nog wat erger.

 2. Ik verwacht geen verschil want ik let nu al totaal niet op wat ik uitgeef…
  Ik hoorde vorige week dat ik 6 maanden geleden al een loonsverhoging gekregen had van € 175,- p/m maar dat had ik helemaal niet gemerkt…het ging net zo makkelijk op. 😛

 3. Volgens dit kabinet is de discussie over zoet en zuur al achterhaald. Dat was van het vorige kabinet Bakvolellende, dus niet meer van toepassing op dit kabinet. Dat hebben zij in alle ernst de verzamelde pers laten weten. Zo kom je dus van je beloftes af. Overigens, vooral Bos is op zoek naar klapvee, dus de gebruikelijke groepen zullen er op vooruit gaan, dus ik verwacht dat er geen verschil merkbaar is. Bovendien, net als Vmax, kan ik mij zelf prima redden, zonder hulp van de overheid. Maar tja, dat is natuurlijk een zonde in dit land. Wat mij meer zorgen baart is de belasting van het pensioen wat dat betreft. Vooral voor later gekomen allochtonen (de werkende dus), die lopen nu risico dat zij minder AOW gaan ontvangen (zij wonen tenslotte niet hun gehele leven in Nederland) en dat zij belast worden op hun opgebouwde pensioen.Ik moet het plan nog goed doorleven van Kabouter Boslim, maar de strekking is duidelijk: zorg voor je zelf, en de salon socialisten zorgen dat je belast wordt.

 4. Zuur? Zoet? Bittere gal moet ik er van spugen. Hoe kan die nepper in hemelsnaam nog serieus genomen worden? Leest ie geen kranten? Heeft ie geen internet? Maar ja, we zitten er wel mee opgescheept. Overigens geloof ik niets meer van de berichten die uit den Haag komen. Leugenaars en bedriegers. Allemaal. Kijk voor d egrap even naar de truc die Evelien Herfkens heeft uitgehaald. En die eikel Verhagen trapt er met open ogen in. Lutsers….

 5. Bos moet zorgen dat de mensen volgend jaar meer te besteden krijgen want anders kan hij het bij de volgende verkiezingen vergeten en aangezien hij de penningmeester is en kan rekenen zorgt hij daar voor.’
  Het goede nieuws is dat hij moet bezuinigen op de staat, dat zal altijd te weinig zijn, maar alle beetjes helpen.

  (Vrijspreker moet MEER aandacht geven aan de USA verkiezingen, zo lijkt het wel een one issue site ik heb dit Hugo ook gemaild !)

 6. Ze zullen wel moeten, anders is het voor altijd afgelopen met de linkse clubjes in Nederland, omdat je Geert Wilders, Rita Verdonk en de VVD hebt, die maar al te graag in willen spelen op het (overigens terechte) ongenoegen van de bevolking. Dus persoonlijk denk ik dat de meeste mensen wel iets zullen krijgen. Het zal, denk ik, in ieder geval beter worden dan nu, maar of de koopkracht er op vooruit gaat, moet ik nog zien.

 7. Het wordt zwavelzuur, mede door de capitulatie aan de eurocratuur.

 8. Ik geloof Wouter Bos alleen als het gaat om belastingverhogingen of uitkeringen voor zijn kiezers. Ik reken er op dat die BTW verhoging er toch komt. Een beetje politicus laat zich toch niet door het plebs de les lezen?

 9. Ach , waarom pakken ze niet alles in een keer van ons af, dan zijn ze bij
  ons uitgemolken.
  Geheid dat ze dan bij hun eigen terecht komen, want ik word er kotsmisselijk van.

 10. Ik heb net besloten volgend jaar al mijn prijzen met 10% te verhogen en maandag als eerste een computerexpert te bellen hoe ik in godsnaam boekhoudkundig kan deleten met zo’n apparaat.
  Met een hamer die computer deleten lukt wel, maar elke dag een nieuwe computer kopen is ook zo wat.

  Mijn eigen zoet regelen… Bos en Co. mag aan het Gas. (CO2, of naar keuze)

  Bep reageerde op deze reactie.

 11. @Hub Jongen:

  Beste Hub,

  Door prijzen te verhogen krijgt Bos en kornuiten weer meer belasting van mij binnen 😉 Win-Win

  En door prijsverhoging geef ik nieuwkomers een beter kans de markt te betreden. (Sociaal)

  Eerlijk gezegd verwacht ik wel een lintje van de kwien voor mijn knappe denkwerk 😉

Comments are closed.