Een bericht in het Belgische “Nieuwsblad” geeft hoop dat de Ieren inderdaad niet door de knieën gaan en zich niet een tweede (of meer!) referendum laten opdringen. Nee = NEE! En dat tegen het verlangen van hun eigen machtswellustige politici in!
 
Onderstaand artikel geeft een beetje de hoop dat het verraad van Lissabon, de EU-grondwet, minimaal vertraagd wordt in zijn toepassing.
Hoe meer vertraging, hoe meer de EU-burgers de slechtheid van een superstaat kunnen leren ontdekken. En dat zou kunnen leiden tot een verder terugdraaien van dat politieke monster.

Laten we allemaal helpen waar we kunnen om dat terugdraaien te helpen. 

Het Artikel:
EU begraaft hoop op nieuw Iers referendum voor verkiezingen 

De institutionele crisis van de Europese Unie zal allicht nog tot 2010 aanslepen. Binnen de Europese instellingen heeft men immers vrijwel alle hoop begraven dat de Ieren nog voor de Europese verkiezingen van juni volgend jaar een nieuw referendum over het verdrag van Lissabon kunnen organiseren.

Midden oktober zal premier Brian Cowen op een Europese top in Brussel zijn collega’s updaten over de ontwikkelingen in zijn land sinds de Ierse kiezers op 12 juni het verdrag van Lissabon torpedeerden. Een doorbraak wordt echter niet verwacht.

In de Europese instellingen heeft zowat iedereen de hoop opgegeven dat de Ieren nog voor de Europese verkiezingen van midden juni opnieuw naar de stembus zullen gaan.

11 REACTIES

 1. De hoofdredactie van de Prinsjesdag Sites constateert grote problemen in binnen en buitenland ten gevolge van wederrechtelijk beleid van de kabinetten Balkenende. Dit veroorzaakt economische neergang en een verhoogde terreurdreiging. Één en ander houdt verband met de oorlog in Irak en Afghanistan en het feit dat de kabinetten Balkenende daarbij het internationaal recht en het Nederlands strafrecht niet respecteren. Een meerderheid van de kabinetten Balkenende en het parlement wordt in redelijkheid verdacht van terrorisme, volkerenmoord, oorlogsmisdaden en hoogverraad.

  Lees verder….. http://www.prinsjesdag.nl/

  Hub Jongen reageerde op deze reactie.
  GB reageerde op deze reactie.

 2. @Jan B.:
  Dit is wel heel scherp gesteld.
  Toch interessant om deze opvattingen te lezen, en misschien de feiten eens nader te analyseren.
  Het zegt in ieder geval dat er mensen zijn die Balkenende en trawanten niet beminnen!

 3. @Jan B.:
  * en een verhoogde terreurdreiging.*

  Niet waar! Terreurdreiging komt door de film van Geert Wilders 🙂
  Dat heeft de Balk zelf gezegd.

  Voor de rest zie ik wel lichtpuntjes.
  De ECB heeft gisteren 30 miljard en vandaag -ik dacht- 70 miljard euro in het financieële systeem gepompt. Geld uit het niets dus en op termijn een flinke inflatie aanwakkerend.
  En denk maar niet dat ze het merendeel terug kunnen vorderen tenzij ze er nog meer in pompen.
  Hoera voor de alom geprezen euro!
  Hoe eerder het systeem plat gaat en mensen kompleet beroofd worden van al hun bezittingen, hoe eerder de EUSSR omvalt.
  Learning the hard way is de enigste oplossing.
  Hard maar daarom niet minder waar!

 4. @Jan B

  Leuk dilemma voor de mensen die de onteigeningen “met geweld” mogen gaan afdwingen wetende dat je famielie en vrienden eenzelfde lot te wachten staat.

 5. “EU begraaft hoop op nieuw Iers referendum voor verkiezingen”

  Daar ook al… NEE = GVD, NEE!

  Democratie is niet meer dan tirannie van de meerderheid?

  Echt niet, kijk maar! Nee = Ja… en dat vanuit de minderheid… blijft knap dan we nog denken vrij te zijn om ons eigenland te sturen..

  “Truth is Treason in the Empire of Lies!”

 6. Hub, waarom dat hakenkruis bij het artikel?
  Deze site verhard met de dag wat betreft de toonzetting van discussies en ik zie meer en meer ongenuanceerden als poster verschijnen.
  granted, ik ben soms ook wat ongenuanceerd volgens sommigen hier, maar toch zie zelfs ik een glijdende schaal op vrijspreker, dat kan de beweging geen goed doen.

  Het plaatsen van een hakenkruis en het negeren van Godwins law draagt daar alleen maar aan bij imho.

  Hub Jongen reageerde op deze reactie.
  R. Hartman (NI) reageerde op deze reactie.

 7. @VmaX:
  Goede waarschuwing.
  Bij een artikeltje wordt een prentje gezocht. Van de EU zijn er al eerder een heel stel gebruikt, waaronder deze.
  Ik heb deze uit de (eerder gebruikte) serie gepikt, omdat de fascistische (collectivistische) ontwikkeling van de EU me duidelijk weer opviel. En ik er ook wel een waarschuwing in zag.
  Misschien volgende keer de “hamer en sikkel”?

 8. @VmaX: Die door dat plaatje verbeelde link is sterker dan je wenselijk zou vinden. In ieder geval sterker dan IK wenselijk vind. Helaas ben ik mijn ruwe materiaal momenteel even kwijt (ergens opgeslagen maar weet even niet meer waar, USB stick syndroom?), maar ik ben voornemens daar binnenkort iets over te publiceren. De site verhardt niet, de waarheid is hard. Dat plaatje zal dan zeer toepasselijk blijken.

 9. @Hub Jongen:

  Hij moest gewoon even uit lucht, want vele nederlanders zouden op ‘prinsjesdag’ googlelen…. en dat kan niet.

Comments are closed.