Jacob Hornberger (President FFF) beschouwt op zijn blog het spel dat alle vier de belangrijke kandidaten voor het USA presidentschap, McCain, Palin, Obama, and Biden, aan het spelen zijn.
Allemaal gaan ze er van uit dat “the welfare-warfare system is now a permanent feature in American political and economic life” en dat zij dat wel eens zullen veranderen tot een goed systeem. Hoe, dat zegt niemand. Net als in Nederland.

De enige goede libertarische oplossing is echter niet om te proberen het te “veranderen” maar om het “af te schaffen”. Althans het uit de handen van de staat te halen!

Zie:  The Reform Game, by Jacob G. Hornberger

1 REACTIE

  1. Jammer dat de schrijver over god begint. Als je gelooft in een niet bestaande logisch inconsistente superman in de lucht, dan kun je je niet geloofwaardig verweren tegen de logisch inconsistente superman in Washington.
    De 1 zegt dat zijn heilige boek (de bijbel) de waarheid over de morele regels verkondigt, de ander dat zijn heilige boek de morele regels vaststelt (wetboek). Het is gewoon 1 TV die tegen de ander schreeuwt.
    Je kunt alleen verder komen als je de wetenschappelijke methode onderschrijft, anders blijf je rond hobbelen in je eigen pshychologische traumas.

Comments are closed.