Dat zegt de Noord Ierse minister voor milieu, Sammy Wilson.
Hij stelt dat eventuele fondsen die beschikbaar komen, gebruikt moeten worden om de “gevolgen” van eventuele klimaatveranderingen, (die al miljarden jaren aan de gang zijn) op te vangen. En niet om te proberen die veranderingen te “voorkomen”. 

Zie: Wilson row over green ‘alarmists’

8 REACTIES

 1. Interessant artikel, ook opvallend zijn de zure praatjes van de alarmisten die Wilson in zijn opvattingen bevestigen (zie alinea over ‘nutcase’). Wilson is dan ook geen lid van de Labour Party.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Sammy_Wilson

  Misschien moet er maar eens een (volks-)tribunaal komen om al die alarmisten ter verantwoording te roepen?

 2. Misschien moet er maar eens een (volks-)tribunaal komen om al die alarmisten ter verantwoording te roepen?

  Oh, oh, oh wat willen de lidmaten van de Rechtse kerk toch graag mensen met een andere mening Keihard Aanpakken. Ze zijn van hetzelfde kaliber als de “anti” fascisten van de Linkse Kerk met hun “Fascisme is geen mening, maar een misdaad”. Het is duidelijk dat de rechtse Duyvendakjes al in de maak zijn.

  De enige juiste methode om de alarmisten aan te pakken is met *argumenten*, niet met stoere praatjes over repressie.

  jjvandinges reageerde op deze reactie.
  SpyNose reageerde op deze reactie.

 3. @“alarmisme is geen mening maar een misdaad?”:

  Eens met je laatste zin. Maar waarom schrijf je niet over de inquisitie van de alarmisten die nog steeds op heksenjacht is naar critici van de Heilige Klimaat Leer. Laat het tribunaal (of hoe je het noemen wil) maar de feiten scheiden van de meningen. Misschien hebben de alarmisten dan nog gelijk ook, maar misschien ook niet…

  “Wie niet links is, is ‘rechtse kerk'”? Mis. Zowel linkse als rechtse politiek boeit mij niet. Beide bestaan bij de gratie van een grote overheid die zichzelf steeds meer bevoegdheden toewijst.

 4. @SpyNose:
  Libertarisme heeft weinig met de Rechtse Kerk te maken. Maar degene die anderen vanwege een hem onwelvallige mening wil vervolgen, al dan niet voor een (volks) tribunaal, is geen libertariër. Overigens heeft jjvandinges al aangegeven dat de soep niet zo heet wordt gegeten als opgediend.

  Het blijft echter onverlet dat ook op een libertarische Blog als Vrijspreker ook veel niet-libertariërs reageren. Op zich prima, maar dan is een libertarisch weerwoord vaak wel op zijn plaats.

  SpyNose reageerde op deze reactie.

Comments are closed.