Al komt waarschijnlijk de 35 aantoonbare fouten in zijn film goedpraten voor goedgelovige mensen. Maar er zijn  ook anderen, die de realiteit zoeken en een teken willen geven dat er een andere kant is.
Er wordt een demonstratie georganiseerd waaraan u kunt meedoen. Kan best gezellig worden. 
 
Theo Richel, van de Groene Rekenkamer en de Klimatosoof is de organisator en hij nodigt u uit:

Heren, dames,
Graag breng ik U van het volgende op de hoogte: dinsdag a.s. komt Al Gore naar Nederland en wij gaan daar met een groepje mensen naar toe. Binnen komen we niet want we hebben de Urgenda niet ondertekend, maar buiten hopen we een spandoek te ontvouwen met de tekst:

Er is geen klimaatcrisis’ (5 meter lang), tevens dit foldertje over de fouten in Gore’s film uit te delen , evenals een foldertje van de Groene Rekenkamer (dat volgende week op papier beschikbaar komt. We gaan het ook allemaal filmen.

 Het hoeft geen grote demonstratie te worden, maar als er onder de lezers hiervan mensen zich aangesproken voelen om mee te gaan, dan graag een seintje naar ondergetekende.

 Vriendelijke groet, Theo Richel,  Theo Richel [theo@richel.org] 

Zie ook:”Global warming is over

2 REACTIES

  1. @Jan B.:
    Ja, hoera!
    Het lijkt er op of er nu toch iets begint te komen dat op nuchter inzicht lijkt. En niet het slaafs achter balkenende en trawanten aanlopen.

Comments are closed.