Alweer is een van Nederlands grote steden overgenomen door de PvdA: Rotterdam is in handen gevallen van Achmed Aboutaleb. Van de grote vier (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag) is alleen de laatste (waar de regering zetelt) nog niet in handen van de steeds kleiner wordende PvdA. Niet toevallig zijn de PvdA-steden die met een grote populatie aan allochtonen. En niet toevallig zijn de steden waar veel problemen met voornamelijk Marokkaanse jongeren zijn, zoals recent weer Gouda en Gorinchem, in handen van deze zelfislamiseerders.

Is er iemand die denkt dat dit toeval is? Na de burgemeesters’verkiezingen’ in Utrecht en Eindhoven, waar men kon kiezen uit PvdA en PvdA, is vandaag dus Achmed Aboutaleb gekozen door de gemeenteraad van Rotterdam, terwijl de Rotterdamse bevolking het daar absoluut niet mee eens lijkt. “Rotterdammers zien het liefst dat Nebahat Albayrak Ivo Opstelten opvolgt als burgemeester in de Maasstad. […] Nummer twee op de lijst is de burgemeester van Maastricht Gerd Leers“. In de peiling van het AD volgens De Pers kwam Aboutaleb niet eens voor en had het dus Leers moeten worden. Maar goed, Zowel Albayrak als Aboutaleb zijn onconstitutionele ‘dubbelpaspoorters’, en tevens PvdA. Na het gedraai van de Rotterdamse kiezer (PvdA -> Leefbaar -> PvdA) lijkt deze te krijgen wat zij verdient.

Is er nog iemand die durft te beweren dat er geen relatie is tussen allochtone probleemjongeren en de partij waar hun burgemeester deel van uitmaakt? Dezelfde partij die middels het Verdrag van Straatsburg de deur wagenwijd openzette (Bedankt, Joop, er worden nog steeds pleinen, straten en bruggen naar je vernoemd) voor deze voorspelbare problemen? Dezelfde partij die middels nationalisatie van banken het Marxisme aan een klinkende overwinning heeft geholpen? De partij die haar uiterste best doet Nederland as-we-know-it zo snel mogelijk ten grave te dragen?

Was de propagandawaarde van Aboutaleb al versleten, dat hij zijn eerste staatssecretariaatsschap, als helft van een uniek en geruchtmakend dubbelpaspoortersduo, niet eens afmaakt (wie volgt hem trouwens op?)? Of betaalt dit gewoon beter? Commissaris van de Koningin Zuid Holland Jan Franssen, uiteraard ook PvdA*, vindt de €120.000 in iedergeval veel te weinig (hij krijgt dit bedrag zelf ook). Maar het zal wel meer zijn dan de slavengage van een staatssecretaris. Dit alles uiteraard op kosten van de belastingbetaler. Of moesten er nog wat zaken worden gladgestreken voor die mega-moskee? Daar heeft de man in Amsterdam al ervaring mee opgedaan.

Cohen kon zijn geluk niet op toen hij dit nieuws hoorde en maakte het meteen bekend tijdens zijn congres over Marokkanen in Amsterdam. Zijn gehoor, dat veelal uit Amsterdamse Marokkanen bestond, was niet minder blij. “„Ahmed heeft hier in Amsterdam een voortreffelijke vooropleiding gehad. Ik wil Rotterdam hier geweldig mee feliciteren”, liet Cohen donderdag weten.” Hiervan uitgaande valt het ergste te vrezen voor Rotterdam.

Waar de burger dit steeds duidelijker in de gaten krijgt met als gevolg dat de landelijke populariteit van deze kontendraaiers-club steeds verder afneemt verzekert de nomenclatura haar in ongenade gevallen vriendjes van steeds meer macht op lokaal niveau, er daarmee voor zorgend dat de macht in zijn geheel behouden blijft voor het relatief kleine incestueuze ons-kent-ons circuit. Dit begint natuurlijk al met de selectie van de ‘kandidaten’, zodat bij de referenda er niets te kiezen viel en die referenda als mislukt experiment konden worden afgevoerd. Daarna is het slechts een kwestie van de machtsbalans bekijken en welke vriendjes nog een vetbetaalde baan nodig hebben, waarna de benoeming gedaan kan worden.

Vluchten kan niet meer, zongen Frans Halsema en Jenny Arean al, maar blijven wordt ook steeds minder een optie.

* Correctie
Een oplettende HVV lezer, een zeker Pieter, maakte mij er via de redactie op attent dat Franssen niet van de PvdA maar van de VVD is, waarvoor dank.
Ik had even gegoogled, en was “de nr.14 van de PvdA lijst, Jan Franssen” en “PvdA raadslid Jan Franssen als Parkstad Raadslid opgestapt” tegengekomen, alsmede een stuk op de PvdA site waarin men zich afvroeg of bij een hogere beloning men een betere CvdK gehad zouden hebben, omdat men zich eigenlijk geen betere kon wensen.

Hoewel de fout in deze dus aan mijn kant ligt lijkt de eigenlijke vergissing dus bij de heer Franssen te liggen ;-).

7 REACTIES

 1. punt 2 is natuurlijk ronduit onzin, daar hoef ik natuurlijk niet eens op in te gaan en is, naar ik hoop, vooral bedoelt als grap. Punt 1 zit natuurlijk wel een punt van waarheid in. Een redelijk grote, gematigde partij in het midden is succesvol als het gaat om functies die partijbelangen overstijgen.

 2. De twee grootste steden van ons land zijn nu in handen van allochtone burgemeesters. Een duidelijker bewijs van de teloorgang van Nederland als nederlandse natie kun je niet krijgen.

  Wanneer valt Den Haag?

  VmaX reageerde op deze reactie.

 3. Ongelofelijk; een Islamitische burgemeester met een dubbel paspoort komt in het hart te zitten van bestuurlijk NL.

  Het is een logische vervolgstap in de zelfvernietigingsdrang van de eigen cultuur ten voordele van de de imperialistische Islam.
  Een cultuur/beschaving die niet de wil of durf heeft om haar waarden te verdedigen is gedoemd ten onder te gaan.
  Voorbeelden te over in 2000 jaar geschiedenis.

 4. @VmaX:

  Je bedoelt onze duutse stamvader? Diegene die de aanzet heeft gegeven om die spaanse allochjes eruit te werken?

Comments are closed.