In een artikel “A History of Libertarianism” van C.Leef wordt de recente geschiedenis van het libertarisme belicht. Daarbij gebruik makend van een nieuw boek van Brian Doherty: “Radicals for Capitalism“.

Wij werken aan een continu revolutie tegen het slechte idee dat het goed is om anderen te dwingen als we iets willen hebben of bereiken.
In die revolutie hebben we het voordeel dat feiten en moraliteit aan onze kant staan.

 Zie: “A History of Libertarianism”

1 REACTIE

  1. We blazen hoog van de toren als we niet de vrijheid hebben om te zeggen wat we willen zeggen. Maar tot nu toe zijn er nog maar weinig mensen die het belang inzien van vrijheid in de gezondheidszorg laat staan dat ze er iets voor over hebben. Dat betekent dus wel dat men zich allerlei vrijheden gaat veroorloven tot schade van de beurs en de gezondheid.

    Heremetijd
    http://www.ziekvanzorg.nl

Comments are closed.