Deel 1:
[HTML1]

Deel 2:
[HTML2]

Deel 3:
[HTML3]

Deel 4:
[HTML4]

Deel 5:
[HTML5]

Deel 6:
[HTML6]

Deze serie verscheen eerder ook op Meer Vrijheid.

3 REACTIES

  1. Nou onverwacht goede reportage.

    Kijk, het is natuurlijk weer democraten bashen as usual bij Fox. Maar hiermee geven ze dus wel kristalhelder aan dat de Overheid de schuldige is. Ook is het een van de weinige reportages waarbij duidelijk wordt aangegeven dat Fanny May en Freddie Mac geen echte bedrijven zijn maar overheidsinstanties, die onbegrensde hoeveelheden geld tot hun beschikking hadden. En het vooral weggaven aan mensen die het nooit konden terugbetalen.

  2. (Disclaimer: Alleen het eerste stuk gezien)

    Lijkt wel een goede docu te zijn. Alleen wel weer erg Fox in dat ze alles op de democraten afschuiven. Dat klopt voor geen meter. Als je kijkt naar de staatsschuld bijvoorbeeld, zie je dat die vooral toeneemt onder republiekeinen. En dan nog het meest onder Reagan, die toch bekent staat als aanhanger van een kleine overheid en vrije markt. Niet dus.

    Onverantwoord overheidsbeleid is dus niet iets waar alleen democraten zich schuldig aan maken!

Comments are closed.