Nieuwsbrief van de regering: Nederland en de Nederlandse Antillen, Curaçao en Sint Maarten hebben overeenstemming. Staatssecretaris Ank Bijleveld (BZK)(CDA) voerde op Curaçao politiek overleg met de bestuurders van de Nederlandse Antillen, Curaçao en Sint Maarten.
Daarbij is o.a. Nederlands toezicht op de financiën overeengekomen. 
 
Waarschijnlijk om te verantwoorden dat er nog veel belastinggeld naar de Antillen gebracht kan worden.

‘Alleen een overheid die zijn huishoudboekje op orde heeft, kan van werkelijke betekenis zijn voor haar bevolking’, zei Bijleveld.

Daarvoor kunnen ze een voorbeeld nemen aan Nederland waarin de overheid ook al vele jaren steeds meer uitgeeft dan ze ontvangt. En de controles zoals bvb. uitgevoerd bij de verkoop van ABN aan Fortis.  Wouter Bos is daar goed in.

1 REACTIE

  1. wat heeft de Nederlandse regering te zoeken op de zonnige eilanden?
    het is geloof ik bemoeizucht.
    de kids daar reizen naar hier, en ze veroorzaken problemen, want dat deden ze daar ook al. zet dan maar een hele hoop maatschappelijk werkers neer op de eilanden en laat de kids opvoeden op de eilanden. geen belasting poen, gewoon vrijwillig. laat de roeping het doen, zo sparen wij de poen.

Comments are closed.