Vastgelegd voor het nageslacht, met dank aan YouTube. Joe Knollenberg, een congresman uit Michigan, stelt dit in een interview met Cavuto over de 25 miljard reddingsoperatie waarover wordt gesteggeld in de VS.Joe Knollenberg heeft jarenlang gestreden voor lokale belangen over de rug van belastingbetalers; zie ook z’n website. Hij zit in de inkomstenherverdelingsbusiness zogezegd. Het doel van deze “business” is om herverkozen te worden. Daar komt een eind aan; hij is gewipt door z’n democratische tegenkandidaat waarvoor hij met slechts 43% van de stemmen moest buigen.

Je kunt pas iets herverdelen ten bate van deze of gene belangengroep nadat het is afgepakt (“belasting als verplichte bijdrage aan de maatschappij”). Nadat je het hebt afgepakt, verklaar je doodleuk dat het niet meer van de bestolene is en ga je er vrolijk mee aan de haal. Hier is het bewijs; kijk maar:

[HTML1]

Hattip Gary North.

5 REACTIES

  1. Zo zie je hoe misvormd de hersenen van politici worden. Zij denken dat belastinggeld van hen is.
    Een sterk stuk brainwashing is dat ze daar ook belastingbetalers van weten te overtuigen.

  2. Het zou me niks verbazen als onder dergelijke lieden naar narcisme neigende afwijkingen zoals PDD-NOS vaak voorkomt.

    Maar goed, als ik een onderzoek vanuit het Europeesche mag geloven, zijn “wij nederlanders” “hartstikke gelukkig”: http://www.telegraaf.nl/binnenland/2627445/__Nederlanders_zijn_gelukkig__.html?p=21,1

    In verband daarmee vraag ik mij ook af, waarom in vredesnaam zo’n 3/4 van de deelnemers aan de postcodekloterijuitzending van gisteravond vonden, dat niet alleen kroegbazen gestraft moeten worden, maar ook de rokers in deze zélf.

    Nederlanders zijn niet goed snik. Men heeft geen enkel idee van het concept “bezit over eigen lijf”, laat staan over diefstal als geweld in het algemeen. Als lemmingen lopen ze achter politici en hun onbewezen waanideeën aan. En gelukkig dat “ze” zijn . . .

Comments are closed.