In de welkomstbrief van de EU aan Obama komt de wens van EU-politici tot verdere collectivisering van de wereld tot de “New World order” weer eens sterk naar voren. Daarvoor willen ze nu graag het leiderschap van Barak Obama aanvaarden. Het is een methode om hun eigen macht te vergroten en tevens de weestand van de EU bewoners te verzwakken.
 
De president van de EU_Commissie, José Barroso, zegt: “Wij moeten naar een “New Deal for a New World”. Ik hoop vurig dat onder leiding van President Obama de Verenigde Staten krachten zullen bundelen met Europa om naar dit New Deal te streven.”

Daarbij gebruikte José dezelfde woorden als in 1930 President Franklin Delano Roosevelt.
Franklin D. Roosevelt is ook de man die bekend is vanwege de “Vier Vrijheden” waarvan er minsten twee tegen de persoonlijke vrijheid van ieder individu zijn. Over die vrijheden van Meningsuiting, Godsdienst, Behoefte, Vrees, schreven we al eerder.

Zie ook hoe Barroso hier systematisch het positieve woord “Europa” gebruikt in plaats van het minder populaire “Europese Unie”.
En zo worden ook de burgers in de EU-landen systematisch bewerkt om hun weerstand tegen de EU maar te vergeten en zich neer te leggen bij deze supergoede doelen.

De uitkomsten van de besprekingen van 7 en 15 november zullen interessant zijn, zeer waarschijnlijk de individuele vrijheid verkleinen en de macht van de collectivistische staat vergroten.

En hier staan wij! Veel meer dan waarschuwen voor wat er aan het gebeuren is, en hopen dat veel mensen dit oppakken, kunnen we niet doen. Zo sterk is het collectivistisch monster al.

4 REACTIES

 1. Wat de EUSSR wil wordt me steeds duidelijker.
  Maar er is ook positief nieuws hierover; Verhagen vreest protectionisme en isolationisme vanuit het VS onder Obama. Mooi zo; Obama schijnt er anders over te denken en laten we dat toejuichen!
  Zover als ik het nu kan overzien lijkt mij dit ook een goed beleid , zeker vanuit het gezichtspunt van de VS.
  Het land zal economisch onafhankelijker moeten worden en minder politieke en militaire bemoeizucht aan de dag moeten leggen in de wereld om de zaakjes intern op orde te krijgen.
  Dat het wegvallen van de VS als grote broer tot een verdere desintgratie van de EUSSR zal leiden is fantastisch nieuws.
  Globalisatie en vrijhandel op wereldniveau is een utopie omdat het in de praktijk nooit gebaseerd is (en zal zijn) op gelijkwaardige handelspartners en gelijkwaardige handel.

  jjvandinges reageerde op deze reactie.

 2. @GB [1]:
  “Dat het wegvallen van de VS als grote broer tot een verdere desintgratie van de EUSSR zal leiden is fantastisch nieuws.”

  Dat denk ik ook. Als de Amerikaanse militaire paraplu boven Europa wegvalt zal goed zichtbaar worden hoe weinig eenheid er werkelijk is. Een Europees leger zal in de praktijk alleen kunnen bestaan (veto) als Frankrijk de officieren levert en de rest het kanonnenvlees, iets anders zullen beide partijen niet dulden en hopelijk draagt dat bij aan de eUSSR desintegratie.

  Barosso kan beter zijn grote muil dichthouden. Obama is in verkiezingen gekozen (los van de morele kant); in welk jaar won Barosso ook al weer de verkiezingen voor de Europese Commissie?
  GB [3] reageerde op deze reactie.

 3. @jjvandinges [2]:

  Vreemd;ik kan me niet herineren dat ik ooit op Barosso gestemd heb 😉
  Ik ben trouwens ook benieuwd hoe de opstelling van de VS gaat worden ten opzichte van het te instaleren raketschild in Polen en Tjechië. Rusland heeft al aangekondigd een tegenschild te gaan plaatsen bij Kaliningrad. Een eerste testje voor de VS en de eenheid binnen de EUSSR vanuit het kremlin??

 4. gemannipuleerd van het begin tot het einde.
  obama was op wereldschaal nooit zo onder de aandacht gekomen als zijn voorganger er geen terrroristisch internationaal beleid op na hield en schijt had aan de soevereniteit van ieder land, en provocaties uitlokte tussen europa/rusland pakistan etc..
  de 2 jarige brainwash seasons van obamas s01e01 ->s02e24 tv serie zouden nooit op de voet zijn gevolgt tot het punt van hollywood adoratie..
  anyway.. vanaf het begin tot het einde een coup op de wereld.

Comments are closed.