Laten we er niet omheen draaien, een overheid produceert niets, behalve natuurlijk een hoop wetten en regels. Maar een eigen winstgevende productie waar zij haar uitgaven mee kan bekostigen is er niet. De overheid is in de kern genomen een parasiet die zich voedt met uw productie. Los van de discussie of het een nuttige parasiet is, blijft het een niet productief geval.

Terwijl over de banken de overheids miljardjes als pepernoten worden uitgestrooid, wordt duidelijk dat ook de toekomstige inkomsten van de overheid onder druk komen te staan. Ook de nu reeds aangegane overheidsverplichtingen zullen op termijn niet betaald kunnen worden. In een studie van Deloitte accountants kwam dat deze week nog eens objectief en hard naar voren.

Dus als we nu al uitrekenen dat door de parasiet op te zuigen sappen enorm gaan afnemen, zoals aardgasbaten en uw belastingbetalingen, komt het leven van de parasiet in gevaar. En net als in de natuur, zal de parasiet/overheid maatregelen nemen om haar voortbestaan veilig te stellen.

Ze begint dus eerst harder te zuigen aan haar slachtoffers oftewel de belastingen gaan verder omhoog. Verder zal zij zorgen dat zij minder energie kwijtraakt, oftewel de aangegane verplichtingen als AOW-, aflossing schulden enz. zullen niet nagekomen worden.

Daarbij brengt zij haar eigen sappen in de bloedbaan van het slachtoffer, waardoor het slachtoffer harder moet werken om die sappen op te heffen, daarmee meer voedsel aan de parasiet leverend, dit noemen we ook wel inflatie.

Blijkbaar ziet de parasiet nu ook in dat het op termijn fout gaat, want er worden steeds meer insecticiden verboden.

31 REACTIES

  1. @joop gerritse [26]: @joop gerritse [27]: Ik vermoed dat de wapen industrie net zo n peiler van de a. economie is als de auto industrie. Dus met een revolver kopen doe je een goede daad.
    Alle grondstoffen zijn goed maar ik heb mijn doorlopend krediet aangesproken om aandelen te verkrijgen

Comments are closed.