Op 5 juli j.l. sprak Ron Paul met Alex Jones over de nabije toekomst. Ron Paul verwacht de volgende stap richting een intnationale centrale bank op 15 november a.s.Luister hier naar het interview in twee delen: deel 1

[HTML1]

en deel 2

[HTML2]

Op zich niets nieuws; prof. Richard Cooper van Yale (nu Harvard) publiceerde er over in 1984 (hoe toepasselijk) in Foreign Affairs, een publicatie van de Council on Foreign Relations. Hij liep naar het schijnt al 10 jaar met dat idee te venten in colleges; het jaar 2009 werd door hem in 1974 al genoemd als jaar van uitvoering.

Ron Paul denkt dat Obama door de “krachten achter de schermen” is uitgekozen om deze overgang te implementeren.

Het lijkt niet onwaarschijnlijk dat deze plannen al tot in de kleinste details zijn gepland. Wellicht is er daarom ook enige tegenstand te verwachten (alhoewel grotendeels symbolisch), net zoals met de Europese grondwet het geval was. De BBC verwacht in ieder geval dat er meerdere summits zullen zijn.

Een referendum over een nieuw monetair systeem zal er niet in zitten. De “volksvertegenwoordigers” in de VS en de EU zullen er mee instemmen. In de VS zal Barack “The Saviour” Obama, die de verkiezingen heeft gewonnen van een oude man die door dezelfde CFR naar voren is geschoven. eerst beëdigd worden. Obama zal zijn beschermers niet teleurstellen; ook op andere vlakken zal hij de door Bush ingeslagen weg vervolgen.

9 REACTIES

 1. (Deel 2 zit direct naast deel 1 in de rij icoontjes, de onderste video is identiek met deel 1.)

  Hear! Hear! Dit is wat er achter de schermen gebeurt. Op 21 januari 2009 kan de NWO onder auspicien van de Council for Foreign Relations en de Trilateral Commission zijn werk voortzetten met de nieuwe puppet, Barack Obama.

  Op accountingweb.nl schrijft Micha Kat op 23 oktober 2008:

  “(…)Main objective
  Het bouwen aan een ‘nieuwe wereldorde’ onder leiding van een ‘nieuwe elite’ viz. ‘world government’ is reeds vanaf de oprichting van de TLC een van de main objectives geweest. Een van de middelen daartoe is het vernietigen van het huidige monetaire systeem en dit te vervangen door een new monetary system.(…)”

  http://www.accountingweb.nl/cgi-bin/item.cgi?id=190062

  Wie niet het hele interview kan beluisteren kan de samenvatting van Alex Jones horen. Die begint op 7:55 in deel 2.
  Andre [3] reageerde op deze reactie.

 2. Mja hoe toffe gast ik André overigens ook vind, dit is voor mij een aluhoedjesartikel.

  Niet dat er geen tijdgeest zou bestaan die politieke inspanningen in de richting van een wereldregeringen kanaliseert. Dat bestaat wel degelijk, al meer dan honderd jaar. Maar dat zijn nog geen complotten.

  Laatste aflevering van South Park gezien André? Of dit nu afgekeken is van South Park óf dat South Park bij jullie gespiekt heeft laat ik in het midden.

  Andre [5] reageerde op deze reactie.
  ffi [6] reageerde op deze reactie.

 3. @Bud [4]:
  De tijd zal leren wie in deze z’n aluhoedje uit de kast zal mogen pakken, Bud.

  Complot of niet, de richting is ook jou duidelijk, alhoewel ik wel de indruk heb dat je de ernst daarvan om wat voor reden dan ook niet juist inschat. Schrijf er eens een artikel over, zou ik zeggen. Dat is wat effectiever.

 4. @Bud [4]:

  dat denk ik ook, ik denk eerder dat een heleboel mensen goede bedoelingen hebben maar naief zijn over hoe hun plannen gaan uitpakken.

 5. @Tjeerd [7]:

  “Maar de dollar zou allang zijn ingestort volgens deze twee, dat is ook niet gebeurd.”

  Zinvolle vraag, twijfelachtig statement.

  Je stelt impliciet deze toekomstverwachting cq. het hele verhaal ter discussie op basis van de stelling dat de dollar niet ingestort is. De tijd zal leren of dat correct is.

  Sommigen hanteren een theorie als zou de USD min of meer op zich staan. Dat is inderdaad de vraag nog maar; er is momenteel een carry-trade unwind gaande waardoor er nogal wat USD gekocht wordt en andere valuta verkocht. De USD staat zeker niet op zich.

  Daarnaast wordt er een flinke berg USD gecreëerd door de FED; andere centrale banken doen ook leuk mee naar het schijnt. Ik weet niet precies wat de verhoudingen zijn; als de FED relatief méér bijdrukt, dan mag je verwachten dat dat in het nadeel van de USD gaat werken. De inflatie zal in ieder geval op gaan lopen; deflatie (verkleining van de geldhoeveelheid) zit er niet in.

  Al met al veel voer voor discussies.

 6. @Tjeerd [7]:

  Nee. Deze 2 hebben voorspeld dat de dollar gaat instorten. Niet dat deze al ingestort zou moeten zijn. Alex Jones is geen econoom en pretendeert dat ook totaal niet. Vrijwel al zijn informatie komt uit zeer betrouwbare bronnen. Je doet alsof hij dit samen met zijn puber maatjes even zit te bekokstoven.

  Het lijkt me trouwens ook geen onlogisch gevolg van het compleet stilstaan van de financiële markten in de VS, de instorting van de huizenmarkt en het de gigantische staatsschuld die onder het mom van een “bail out” al 2 biljoen (2/12) dollar heeft gekost en in totaal op de 5 biljoen gaat uitkomen.

Comments are closed.