[HTML1]

3 REACTIES

 1. Inmiddels is het grote geheim en de waarheid voor hem onthult, http://nl.wikipedia.org/wiki/George_Carlin tenminste als je gelooft in een afterlife.

  Ik heb meerdere filmpjes van Carlin gezien en hij bekijkt het leven net even anders en legt het op een droge maar amusante manier uit.

  Tja, de aarde bestaat al miljarden jaren en is vergeleken bij het heelal een jonkie en niet meer dan een stofje en de totale mensheid bestaat hier op aarde in verhouding nog maar net een paar seconden en heeft misschien nog een tiende van een seconde tegoed om er daarna af te worden geschud als een paar lastige vlooien. Zal de mens een experiment zijn of een uit de hand gelopen grap?….welke levensvorm zal er over een paar honderd miljoen jaar onze versteende resten opgraven? Of heeft de zon de aarde tegen die tijd al opgevreten?
  SpyNose NI [3] reageerde op deze reactie.

 2. @IIS [1]: @IIS [1]:
  Hij was een meester in objectiviteit. Vrede is alleen mogelijk als er genoeg mensen zijn die als het er op aankomt hun emoties weten te bedwingen en het menselijk bestaan weten te relativeren.
  @Lonneke [2]:
  Zijn nagedachtenis is meer dan de moeite waard.

Comments are closed.