Vandaag is het slot van een verkiezingscircus waarin de Amerikanen, na ongeveer 5 miljard dollars besteed te hebben, uiteindelijk mogen kiezen tussen een “Hoofd  Super-Verdeler” of een “Hoofd-Commandant“.

Wie wordt het? En wie zou u kiezen?

35 REACTIES

 1. Het maakt niet uit wie het wordt. Lees dit maar eens:

  Hattip Karen DeCoster http://www.lewrockwell.com/blog/lewrw/archives/023781.html

  http://www.newswithviews.com/Stang/alan170.htm

  Here’s a wonderful and splendidly-written column – by Alan Stang – on the two presidential candidates, and why they are exactly alike on foreign policy. They are both under the control of the same group of imperialist warmongers. There is, and has never been, a shred of difference between McWarmonger and McBama on foreign policy, in spite of Obama’s horsecrap “change” propaganda and his antiwar veneer in the early part of his charade. I’ve been saying this since mid-2007, and I will say “I told you so,” and gladly. Thanks to writers like Justin Raimondo and Alan Stang, along with many others, this is now an established fact.

  Kiezen betekent het legaliseren van de gelegaliseerde mafia. Ik kies daarom niet.

  SpyNose reageerde op deze reactie.
  Ron Paul Fan reageerde op deze reactie.
  beek reageerde op deze reactie.

 2. @Andre NI:
  Nuttige links, Andre. Enig juiste conclusie ook, dunkt me.
  Zoals ook in Nederland de lagere mafia, die aan de Amerikaanse leiband loopt, zich elke paar jaar laat legaliseren.

 3. Goedemorgen.
  Wat valt er te kiezen tussen Peppie en Kokkie?

  Nog voordat de voorverkiezingsstorm gaat liggen, worden de aspirant-kandidaten met (iets van) een opinie omtrent beleid, steevast heengezonden door hun eigen maatjes. Wat is hier de waarde van ideeën, of haalbare doelen? De functie van president van de VS is een opgeklopte enquête onder lezers van Cosmo-Girl of Playboy: wie wil je de komende tijd aan je muur hangen? Aan Donald Duck-lezers wordt niets gevraagd, dat kan niet in zo’n ‘democracy’.

  Dus. Is blanco hier een optie, voor de statistieken? Zo niet, dan stem ik niet. Keuze gemaakt.

 4. Ik vind het beide een slechte keuze maar zie iets liever McWarmonger winnen omdat wij dan even verlost zullen zijn van de stuitende persoonscultus rond die vermeende nieuwe Messias die Barack heet.

  Armin reageerde op deze reactie.

 5. @jjvandinges: Interessante daarin zou wel zijn hoe onze media vervolgens al die rechtse acties moet goedpraten. Stel je voor dat hij echt meer troepen naar Afghanistan stuurt. Stel je voor dat hij protecionistische acties gaat uithalen om hun autoindustrie tegen die van ons te beschermen. Etc. Dat wordt een moeilijke periode voor progressief Europa.

  Maar waarschijnlijk wordt het gewoon een tweede Powel. Powel was van Clinton en dus goed. Maar ja, toen ging hij lekker zitten mee-liegen over die WDM’s dus toen was hij slecht. Nu hi voro Obama gekozen heeft, hoor je letterlijk (!) uitspraken op onze TV dat hij eigenlijk zich toch al niet lekker voelde bij het Bush beleid, etc. Nu is hij dus weer goed.

 6. Obama, omdat die opa en dat rare wijf me helemaal niets lijken,maar ik ga er niet over verder.

 7. @Andre NI:

  “They are both under the control of the same group of imperialist warmongers.”

  Maar weer eens de oude klassieker van stal gehaald over wie die warmongers ook al weer waren.

  Het maakt inderdaad geen moer uit of het Obama of McCain wordt.

  Dit is de persoon David Axelrod die de buikspreekpop Obama aanstuurt.

  David Axelrod ist der Chefstratege hinter Barack Obama. Porträt eines Menschenlotsen – der für das Comeback einer mächtigen Koalition schwarzer Bürgerrechtler und jüdischer Linker steht.

  En het joodse tijdschrift The Forward doet niet eens mee moeite om onder de pet te houden wie McCain aanstuurt.

  En Sarah Palin is handpicked by William Kristol.

  En genoemde tussenpersonen worden weer aangstuurd door een eindeloze hoeveelheid joodse organisaties, media en denktanks als JWC, Jinsa, AEI, AIPAC, ADL, Forward, WSJ, Weekly Standard, enz., enz., die de policy papers schrijven en die vervolgens voorleesjuffen Obama/McCain onder de neus duwen, die het dan op toon mogen voordragen.

  En het gehele politieke bedrijf wordt (voor meer dan 50%) betaald door geld van Wallstreet en van ‘onafhankelijk’ commentaar voorzien van de grote media die allemaal in joodse handen zijn.

  ZOG.

  Begint het een beetje te dagen?

  Buitenlandse politiek: amerikaans (lees: joods) imperium, color coded democratic revolutions everywhere en elke vorm van lokaal nationalisme (Putin bv), c.q. lokale religies (Islam=’islamofascisme’) moeten met wortel en tak worden uitgeroeid. Turkije moet in de EU van ZOG; tientallen miljoenen niet-integreerbare derde wereldgangers moeten naar Europa van ZOG. Het zijn de zelfde praktijken als in de SovjetUnie toen ook complete bevolkingsgroepen over duizenden km afstand moesten worden gedeporteerd. En het waren exact dezelfde mensen die dat organiseerden.

  En met die bailouts van vorige maand is weer eens van 700 miljard of meer naar deze cabal gegaan. En waar die ruim 2 triljoen dollar zijn gebleven die in de boeken van het pentagon zijn verdwenen in werkelijkheid heen zijn gegaan is vor mij ook geen raadsel. Dov Zakheim heeft dat probleem keurig opgelost met die 9/11 explosie in het Pentagon (flight77 volgens de media).

  Tot in Binnen-Mongolie aan toe moeten MacDonalds-filialen komen en we moeten allemaal aan de porno, aan het homohuwelijk, en de gay-games en alle naties moeten worden vernietigd in ruil voor de Nieuwe Wereld Orde. En iedereen die nog vragen heeft bij de holocaust moet in de gevangenis. De twee meest loyale onderdanen van zo’n potentiele NWO op dit forum zijn Boer op Klompen en Anno. En natuurlijk wijlen ACP en Jetze/Beek. Maar die laatsten zaten/zitten aan de knoppen te draaien.

  Het maakt geen ene malle moer uit wie er morgen wint.
  beek reageerde op deze reactie.

 8. @Ron Paul Fan:

  Hier hebben we weer eens een inkijkje in het gedachtenpatroon van een echte conspiracy-nut. Eenmaal bezeten van het zionistisch-complot-model, ziet hij lieden aan knoppen draaien waar ze niet zijn. Noch de lieden, noch de knoppen.
  Was de man minder brutaal en arrogant, zou men medelijden gaan krijgen met zo’n bezetenheid.

  Ron Paul Fan reageerde op deze reactie.

 9. @beek:

  “Hier hebben we weer eens een inkijkje in het gedachtenpatroon van een echte conspiracy-nut. Eenmaal bezeten van het zionistisch-complot-model, ziet hij lieden aan knoppen draaien waar ze niet zijn.”

  Inhoudelijk ga je mijn verhaal natuurlijk niet weerleggen.
  Het valt namelijk niet te weerleggen.
  En dan gedraagt beek zich uit arremoede maar als de aloude sovjet-volkskommissaris, door te pogen de politieke tegenstander persoonlijk te defameren: “conspiracy-nut, bezeten, brutaal en arrogant.”

  Maar hoe zit volgens beek de amerikaanse machtsstructuur in elkaar?… vroeg RPF belangstellend.
  beek reageerde op deze reactie.

 10. @beek:

  “Nu speelt hij de ge-interesseerde. Nep natuurlijk. Bovendien overvraagt hij.”

  Dat ik jou overvraag, was mij van te voren al duidelijk.

  Niemand kan weerleggen dat 2+2=4.

  Maar vanzelfsprekend ben ik oprecht geinteresseerd om jou te zien pogen het onweerlegbare te weerleggen.

  Maar jij bent slim genoeg om niet in die valkuil te trappen. Dus dan maar doorgaan met verbale rookgordijnen leggen.

  ‘Zionisten-complot’.

  Dat complot bestaat helemaal niet. Een complot is een tijdelijke afspraak gemaakt door partijen die elkaar voor de rest vreemd zijn, bv. het Gunpowder Treason Plot van Guy Fawkes. Bij ‘de zionisten’ is dat helemaal niet het geval. They simply stick together. Van nature. Het is een volk. Een volk zonder land. Of liever: met de hele wereld als land.
  beek reageerde op deze reactie.

 11. @Ron Paul Fan:

  Dat Israel een belangrijke plaats ineemt in het gedachtenleven van zeer velen op de aarde, is natuurlijk te danken aan de bijbel en het christelijk geloof. Dat is niet alleen maar manipulatie van Zionisten.
  Nu kun je die bijbel ook als manipulatie gaan beschouwen, maar dan wordt het merkwaardig: wie manipuleert zodanig dat men zelf het eerste slachtoffer is, en aan zichzelf de hoogste eisen stelt.

  Zonder die bijbel kan men tot gedachten vervallen waar Rpf hier blijk van geeft. Maar het is niet noodzakelijk.
  Men kan ook Joodse bijdragen aan het wereldgebeuren waarderen.
  Rpf kiest liever voor een kwaadaardige uitleg van Joodse invloeden.
  Waarmee hij aansluit in een rij die al in het Oude Testament begon.

  Overigens kan men ook, zonder die bijbel, erkennen dat Israel mag bestaan, als natie onder de naties.
  En dat een Joodse lobby in deze ook volkomen terecht is.
  Zeker als men Israels vijanden beziet.

  Ron Paul Fan reageerde op deze reactie.

 12. @beek:

  “Dat Israel een belangrijke plaats ineemt in het gedachtenleven van zeer velen op de aarde, is natuurlijk te danken aan de bijbel en het christelijk geloof. Dat is niet alleen maar manipulatie van Zionisten.”

  Het oude testament is niets meer of minder dan de geschiedenis van het joodse volk. Het nieuwe testament, dat de werkelijke essentie van de christelijke leer is, is een diep anti-joods boek, net zoals je Christus zonder omhalen kunt beschouwen als de eerste anti-semiet. Het religieuze Jodendom is een hyper-ethnocentrisch gebeuren, een volk dat zichzelf vergoddelijkt (‘uitverkoren volk’, een volstrekt archaisch concept). Jezus was de eerste anti-racist en predikte daarvoor in de plaats een universele naastenliefde. En omdat Jezus door de Joden als een overloper werd gezien, moest hij ter dood worden gebracht. Het is toch echt geen ‘anti-semitische canard’ dat de Joden Jezus hebben omgebracht.

  “Nu kun je die bijbel ook als manipulatie gaan beschouwen, maar dan wordt het merkwaardig: wie manipuleert zodanig dat men zelf het eerste slachtoffer is, en aan zichzelf de hoogste eisen stelt.”

  De Bijbel is geen manipulatie. Het is alleen een monstrum. Het oude en het nieuwe testament hebben niets met elkaar gemeenschappelijk.

  “Men kan ook Joodse bijdragen aan het wereldgebeuren waarderen.”

  Joodse bijdragen zoals daar zijn:

  – marxisme
  – bolshevisme
  – atoombom (Manhattan project)
  – over-sexualisering van de mens, eerst via Freud, daarna via promoten van pornografie
  – multiculturalisme en vernietiging van naties en het Westen (dwz raciaal communisme)
  – Frankfurter Schule met diens ondermijning van het traditionele gezin en familie
  – neoconservatisme, met zijn imperiale gedachtengoed

  Ik waardeer het allemaal van geen meter.

  “Overigens kan men ook, zonder die bijbel, erkennen dat Israel mag bestaan, als natie onder de naties.”

  Daar is niets tegen, maar niet in Israel. 90% van het wereldjodendom (ashkenazim) zijn helemaal geen semieten maar turkoide Oekrainers (dwz Chazars) afkomstig uit het mondingsgebied van de Wolga met geen enkele historische gerechtvaardigde claim op Israel. Als straks de VS gaat balkaniseren dan krijgen jullie ‘van mij’ upstate New York. Mooi vruchtbaar gebied rondom de Hudson. Kunnen jullie aldaar een fijne multiculturele samenleving opzetten. Not.

  Deal? (de meesten wonen er toch al; scheelt jou verhuiskosten)
  beek reageerde op deze reactie.
  beek reageerde op deze reactie.

 13. @beek:

  “‘Theologie’ beoefend door ongelovigen deformeert tot kwaadaardige vaststellingen.”

  Heb anders een keurige christelijke opvoeding genoten, maar ben inderdaad niet meer zo bijbelvast de ‘laatste tijd’.

  Wat is er ook al weer ‘kwaadaardig’ aan mijn opvattingen, of ben je weer eens bezig met jouw hoofdspecialiteit: the smear-job?

  Beter een ‘ongelovige’ zoals ik, dan iemand die pretendeert een een gristen te zijn, maar dat zelf ook niet is.

  ‘Fries’, ‘gristen’, ‘metallurg’/’werktuigbouwer’… het hele zootje hangt van deceptie aan elkaar.

  Maar wel veel nobelprijzen, dat dan weer wel.
  beek reageerde op deze reactie.

 14. @Ron Paul Fan:

  Rpf ziet Joodse marxisten. Geen niet-Joodse. De Joodse anti-marxisten weigert hij te zien.
  Rpf ziet Joodse bolsjevisten. Geen niet-Joodse. De Joodse anti-bolsjevisten wil hij niet zien.
  Rpf ziet Joodse porno. Geen niet-Joodse. Joodse beschaving wil hij niet zien.
  Hij ziet Joods multiculturalisme, niet de niet-Joodse. Joods anti-multiculturalisme wil hij niet zien. Sterker, is voor hem waarschijnlijk ‘racisme’.
  Rpf ziet Joods neo-conservatisme. Joodse anti-neocons daar is hij blind voor.
  Deze Rpf is zeer selectief verontwaardigd.
  Een kwal eigenlijk.

  Ron Paul Fan reageerde op deze reactie.

 15. @Anno:

  “nou, ik deel dat niet dat het niets uitmaakt, als opa het wordt en dood gaat, wat er in zit op die leeftijd (bijna 80) dan wordt dat rarewijf president dan heb ik liever alvast die Afro/Kenia/blanke USA mix man, die lijkt me wijzer.”

  Maak je geen zorgen. De amerikaanse achterkamertjes-politiek heeft besloten dat het Obama gaat worden en via de media wordt mbv ‘polls’ de winnaar reeds aangewezen.
  Anno reageerde op deze reactie.

 16. @beek:

  “Rpf ziet Joodse bolsjevisten. Geen niet-Joodse. De Joodse anti-bolsjevisten wil hij niet zien.”

  Het zijn de joodse boshevisten die de tsjaar vermoorden en 90% van de eerste Sovjets vormden. Zij waren het die de ‘russische’ staatsgreep uitvoerden. Waren zij er niet geweest, dan was die volkerenkerker Sovjet-Unie er ook niet geweest met miljoenen doden.

  Natuurlijk waren er ook zgn. anti-bolshevistische Joden. Maar die hielden zich afzijdig. Die hadden alleen een goedkope zgn. anti-bolshevistische mening.

  Natuurlijk zijn er vele niet-joodse pornografen; maar wat de joden doen is op het hoogste niveau rechtszaken voeren om pornografie als ‘vrijheid van meningsuiting’ geaccepteerd te krijgen. En als die bres eenmaal is geslecht zijn er genoeg moreel inferieure blanken die gebruik maken van de op het hoogste niveau gesanctioneerde vrijheid om die bagger te produceren.

  Hetzelfde met antifa. Er zijn zat autochtonen die in antifa-organisaties en anti-discriminatie-bureautjes zitten. Maar de mentale ruimte waarin die bureautjes opereren werd geschapen door een joodse meneer Wolf (CPN), die artikel 1 er door bokste, waar Fortuyn later tegen te hoop liep. Artikel 1 is een regelrechte bom onder Nederland als nederlandse natie omdat boven in de grondwet staat dat er eigenlijk voor de nederlandse wet geen verschil meer is tussen een autochtone Nederlander en een allochtoon. Dwz: met een pennestreep een einde gemaakt aan Nederland als nederlandse natie.

  “Rpf ziet Joods neo-conservatisme. Joodse anti-neocons daar is hij blind voor.”

  Ach, er zitten bij LewRockwell.com en AntiWar.com inderdaad een paar token jews zoals Eric Margolis. Maar ondertussen wordt de amerikaanse imperiale politiek gemaakt door neocon-Joden. Punt uit. En die bepalen de feitelijke koers van Amerika. Die Margolis e.d. dienen nog uitstekend als middel om te kunnen zeggen ‘zie je wel’, die zijn er ook nog. Ik wil niet beweren dat Margolis e.d. niet menen wat ze zeggen, het doet er alleen niet zo veel toe.
  Ron Paul Fan reageerde op deze reactie.

 17. @beek:

  Maar eh, jij bent zo vol gloed jouw Joden aan het verdedigen dat mensen er iets van zouden kunnen gaan denken. Kunnen we van jou een statement krijgen over jouw ethnische identiteit? Jouw naam en sofi-nummer hoeven we niet te weten. Ik ben een autochtone Nederlander, maar dat wist je al. Zo’n Saxon, weet je wel, waar jij zo’n hekel aan zegt te hebben (ik zou eens moeten zeggen dat ik een hekel had aan Joden. Dan was het huis te klein. Gelukkig is dat niet zo, ik amuseer me immers kostelijk met jetze/beek).
  beek reageerde op deze reactie.

 18. @Ron Paul Fan:

  Ik vraag niet naar jouw ‘identiteit’, die zal mij een worst wezen.
  Dat van die Saksen was uiteraard bedoeld als ironisch/sarcastische spiegel voor Rpf. Dat haalt hij hier weer volledig uit z’n verband, zoals hij zo vaak doet.
  Ik heb geen enkele reden om Saksen in het algemeen, wat voor beoordeling dan ook te geven.
  Denkend aan Hitler, zijn anti-semitisme, zijn holocaust, en denkend aan de blinde haat van islamieten, dient men niet zomaar de Joden allerlei kwaadaardigheden toe te dichten.
  Dat is gewoon een goed beschaafd standpunt.

  Ron Paul Fan reageerde op deze reactie.

 19. @beek:

  “Dat van die Saksen was uiteraard bedoeld als ironisch/sarcastische spiegel voor Rpf. Dat haalt hij hier weer volledig uit z’n verband, zoals hij zo vaak doet.”

  Nee hoor, die afkeer was unqualified. Niet dat ik er erg mee zit hoor.

  “Denkend aan Hitler, zijn anti-semitisme, zijn holocaust, en denkend aan de blinde haat van islamieten, dient men niet zomaar de Joden allerlei kwaadaardigheden toe te dichten.”

  Tuurlijk, onder het mom van de holocaust wordt eventjes alles wat ik gezegd heb luchtigjes terzijde geschoven. Heb ik die lange lappen tekst in 13,16 en 20 blijkbaar weer voor niets geschreven. Het is niet altijd eenvoudig jetze/beek in een discussie te betrekken. Aalglad.

  Maar krijgen we jou ethnische identiteit nog te horen of doe je dat liever niet (het is een retorische vraag, ik weet het antwoord al, maar laat hem bij wijze van dialectisch schaakzetje toch maar stellen. Geen antwoord is immers ook een antwoord).

  Postje 23, dat een antwoord moet voorstellen op postje 22, omzeilt de vraag natuurlijk. Dat gaat nu weer gebeuren.
  beek reageerde op deze reactie.

 20. “Heb ik die lange lappen tekst in 13,16 en 20 blijkbaar weer voor niets geschreven.”

  Correct, zoals zo vaak.
  Schrijf eens een boek, dan zou het zo maar kunnenzijn dat jij er iets aan verdient. Of niet natuurlijk, dat dan wel weer.

  Sneu, lekker belangrijk ook.

 21. @Ron Paul Fan:

  Natuurlijk. Omdat het niet van belang is.
  Wel Joods: nou en?
  Niet Joods: so what?
  Misschien, er zijn vermoedens, kan ook nog.
  Maar het feit dat Rpf mijn sarcastische treiteropmerkingen over de Saksen, voor WAAR houdt(!) dat zegt weer alles over zijn zeer gebrekkige beoordelingsvermogen. Tenzij hij moedwillig vals speelt, dat kan ook natuurlijk.
  En dan hier gewoon volhouden dat ik die Saksen werkelijk minderwaardig vind, ook al heb ik expliciet gezegd dat dat niet zo is.
  Zelden ontmoet men dikkere platen voor iemands hoofd.

  Ron Paul Fan reageerde op deze reactie.

 22. @beek:

  Reaktie is zoals verwacht, beek bewaakt zijn etnische identiteit alsof het een staatsgeheim is.

  “Natuurlijk. Omdat het niet van belang is.”

  Maar als ik het nu wel belangrijk vind. Dat zou veel duidelijk maken over waarom jij zo enorm jouw Joden loopt te verdedigen.

  “En dan hier gewoon volhouden dat ik die Saksen werkelijk minderwaardig vind”

  Doe even het postjesnummer van waar ik dat zeg. Dat heb ik niet gezegd. Ik heb gezegd dat jij een hekel hebt aan saxons, niet dat je ze minderwaardig zou vinden. Jij legt mij zaken in de mond, vriend.

  Maar waarom geef je nu niet gewoon toe dat je joods bent. Dat is toch niets om je voor te schamen? Zeer gewaardeerde leden van onze samenleving zijn ook joods. Job Cohen comes to mind.
  beek reageerde op deze reactie.

 23. @beek:

  “Het wordt ridicuul, maar ik heb zelfs niet een hekel aan Saksen. Saksen, waarom zou ik een mening over die groep hebben? Volgens mij zijn Saksen net gewone mensen.”

  Je begon er zelf over. Zonder een spoor van ironie zei je dat je een hekel aan ze had.

  Maar we dwalen af. Jij mag aardig vinden die jij zelf wilt. Hoe zat dat nu met die identiteit? Of ga je nu weer een verbaal roodgordijn aanbrengen?

Comments are closed.