VrijSprekerSchrijver Hugo van Reijen heeft een Vrijheidskalender laten maken met op elke maandpagina een beeld van een postzegel met een persoon die in de achter ons liggende eeuwen een belangrijke bijdrage aan het vrijheidsdenken heeft geleverd.
Hugo heeft een aantal exemplaren aan de Vrijspreker beschikbaar gesteld; lees verder hoe u een exemplaar kunt verkrijgen. 

De kalender is gedrukt in Nepal op handgemaakt rijstpapier met het gebruik van houten blokken en met de hand geschilderde kleurenontwerpen. De afmetingen zijn 22 x 35 cm.

De afbeeldingen op de postzegels zijn van Ayn Rand, Erasmus, Spinoza, De Montesquieu, Adam Smith, Frederic Bastiat, John Stuart Mill, Ludwig von Mises, Friedrich Hayek (voorbeeld afbeelding), Ronald Reagan, Milton en David Friedman en van Pericles.
Wij denken dat het maken van de keuze van die personen moeilijk geweest is. Niet omdat er te weinig, maar te veel keus was. En bovendien is die keuze dan ook nog eens subjectief.

Het is niet alleen aardig om de kalender zelf te bezitten, maar hij is ook heel geschikt om cadeau te geven. Al of niet voor de feestdagen (Sinterklaas, Kerstmis, ….)

Wij willen graag een exemplaar toesturen aan iedereen die een donatie van € 20.- of meer stort voor de Vrijspreker om zo ook aan wat fundraising te doen.

Voor elke € 20.- of veelvoud, sturen wij u, of uw relaties een kalender.
Voor bedrijven kunnen wij ook een (sponsoring) factuur sturen.

Stort uw donatie op:
46.24.31.320 (ABN/Amro) van het LIBERTARISCH CENTRUM
Bank: ABN/AMRO rek,no: 46.24.31.320

IBAN: NL57abna0462431320    BIC:ABNANL2A

Geef uw adres door aan hub@vrijspreker.nl of op uw overschrijvingsformulier.

5 REACTIES

 1. Ik heb hem hier voor me liggen. Erg mooi, en de 20 Euri’s meer dan waard !!

  DUS: HURRY WHILE STOCK LASTS !!

 2. Wel Pericles en Ronald Reagan en geen Rothbard???

  “Wij denken dat het maken van de keuze van die personen moeilijk geweest is. Niet omdat er te weinig, maar te veel keus was. En bovendien is die keuze dan ook nog eens subjectief.”

  /ouwe Cicero klimt terug op zijn stoel en legt een pilletje onder zijn tong zodat zijn hartslag weer normaal wordt…

  Het is wel grappig dat Friedrich August von Hayek de maand Augustus heeft gekregen. 😉

 3. De keuze was lastig, in hoge make subjectief, in zekere zin wiilekeurig en zal uiteraard niemand volledig tevreden kunnen stellen. De volgorde is chronologisch.
  hugo van reijen

Comments are closed.