De overheid mag echt alles van u weten, inclusief uw pincode.

vrijspreker.nlLibje
Tips voor Libje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

5 REACTIES

 1. Waarom zou de overheid je pincode hoeven te weten en dit dan ergens kwijtraken in haar chaotisch administratie als ze toch je werkgever en je bankier dwingt als handlanger op te treden om je te bestelen?

  Maik [3] reageerde op deze reactie.

 2. @Maik [121683]: Beste Maik,

  Ach, ik weet dat het staatsonderwijs niet deugt, dus ik vergeef u uw fouten, maar het ware leuk als u zowel leerde lezen -zo staat er Hoog EQ met een E- als grammaticaal correcte zinnen leerde te bouwen: “overheid” is vrouwelijk enkelvoud, dus zij dwingT en niet dwingen. Misschien dat een moslim in de rechtbank zegt “Mijn vrouw dwingen mij haar te slaan.”, maar het is dus wel degelijk “zij dwingt”. Verder kan men kiezen tussen handlanger en handlangers, afhankelijk van of men bedoelt afzonderlijk of als groep. Vergelijk het met “ik koop 2 liter melk” (totale hoeveelheid, desnoods 4 flesjes van een halve liter) versus “ik kocht twee liters melk” (d.w.z. 2 x 1 liter, bv. 2 flessen van 1 liter).
  Dat ik door snel te schrijven een lettertje niet aansloeg aan het eind van een woord, vergeeft u me graag, toch?

  Overigens zou mijn loginnaam elke libertarier moeten bekoren want wat ik ermee aangeef, is dat ik moeite doe om de “ambtenarenlogica” (versus gewone echte logica) te begrijpen maar dat dit slechts kan middels een hoog EQ want met echte intelligentie komt men er niet omdat er aan de manier van redeneren van ambtenaren niets logisch is. Ambtenarenlogica is m.a.w. een contradictio in terminis. De naam is dus ironisch en badinerend bedoeld. Zo u ook libertarier bent (en voor zover e.e.a. u nu duidelijk is), zou hij u dus moeten bevallen. Wellicht kan ik voortaan op een wat vriendelijker toon rekenen van een medestander?
  Prettig weekeinde nog.

  Maik [5] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.