Waarom deze discriminatie tegen autochtone mannen? Die willen ook wel een sociëteit. En waarom niet ook centra voor allochtone vrouwen? En voor autochtone vrouwen? En dito voor kinderloze mannen en vrouwen? En voor al die soorten homo’s en lesbiennes? Er moeten gewoon meer xxxxCentra komen. Iedere burger moet gelijk behandeld worden.
 
Dat die Vadercentra er komen staat in de Nieuwsbrief van de Nederlandse regering:” Minister Plasterk en minister Van der Laan investeren samen 2,4 miljoen euro om vadercentra op te zetten. Deze centra moeten bijdragen aan de emancipatie van allochtone mannen.”

“Een voorbeeld hiervan is vadercentrum Adam in Den Haag, waar 2500 mannen zich hebben aangemeld.”
Lieve mensen wat is daar te halen?
Alleen in Den Haag 2500 mannen! En die krijgen maar een deel van de landelijke 2,4 miljoen euro belastinggeld?
Wat krenterig! Een belediging voor iedere ambitieuze belastingbetaler. Want ik neem aan dat iedere belastingbetaler erg blij is met dit geweldige initiatief en heel graag meer wil betalen om dit tot een succes te brengen.
Is niet het eerste wat Plasterk en van der Laan moeten doen, die “Komma” in de 2,4 weghalen?

Of zou het toch waar zijn dat Wladimir zegt dat “wij geregeerd worden door een stelletje idioten”?

5 REACTIES

 1. Waarom deze discriminatie tegen autochtone mannen?

  Gokje: omdat wij worden geregeerd door hele en halve waanzinnigen en hersenbeschadigden. En zo maken andere politici zich nodig om deze ‘discriminatie’ tegen te gaan. Aktie en reactie.

 2. Er zijn meer clubjes in NL die een subsidie ontvangen omdat zij nuttig werk verrichten. Het is bewezen dat de emancipatie van niet-nederlandse mannen achter loopt. Zo’n vadercentrum moet daar verandering in brengen.

  Dat wist je uiteraard zelf ook maar toch even stemming maken met zo’n stukje ? Als je je echt buitengesloten voelt meldt je je toch gewoon. Ik denk niet dat ze je zullen weigeren omdat je al geemancipeerd bent 🙂

  Als we (of eerlijk gezegd jullie) willen dat “buitenlanders” zich aanpassen aan Nederland en hiervoor allerlei bijzondere dingen moeten doen (examen, toets, ceremonie…… nog meer van dat soort semi-fascistische vertoningen….) kan een vadercentrumpje er ook wel van af.

  Overigens hoop ik voor je dat ze ook een OPACENTRUM openen zodat ook jij ergens terecht kunt.

  Waar ik het niet mee eens ben:

  Ik drink niet maar betaal elk jaar met MIJN belastingcentjes mee aan voorlichting tegen alcholverslaving.

  Ik ga niet vreemd maar betaal elk jaar met MIJN belastingcentjes mee aan diverse voorlichtingcampagnes tegen SOA’s.

  Hier hoor je mij ook niet over klagen (tot nu toe)……….

  Stender [3] reageerde op deze reactie.
  frenkelfrank [4] reageerde op deze reactie.

 3. @Emirdagli [2]: Precies, je betaalt een hoop geld, via belastingen, voor iets waar je vrijwillig vermoedelijk nooit geld voor zou geven! Omdat je vrijwillig geen geld zou geven, gebruikt de overheid een probaat middel; dwang. Je MOET gewoon betalen.
  Wellicht kan jou dat niets schelen, dat je wordt gedwongen om te betalen. Misschien heb je geld genoeg, en kan je die 1000 euro per persoon per jaar (15 miljard subsidies per jaar) best missen. Dus een paar duizend euro per gezin, elk jaar. Of misschien gebruik je de overheid om andere mensen te dwingen te betalen, zodat jouw goede doelen betaald worden. Ik weet het niet, ik ken je niet. Ik heb in ieder geval flink moeite met dwang (onder dreiging van geweld; betaal geen belasting en er komen vanzelf een stel gewapende mannen incasseren!).

 4. ik vind allemaal een kermis.
  We willen maar 1 ding en dat is vrijheid.

Comments are closed.