zondag, 14 december 2008
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Bibob, wordt vervolgd-er

bibobSchreven we hier al regelmatig over Bibob en de onfrisse achtergronden daarvan (zie zoekfunctie rechtsboven), ook waarschuwden wij dat het niet zou blijven bij het tegenwerken van bordelen en sex huizen. Onlangs werd bekend dat de Bibob wet, ( bevordering integriteits beoordelingen door het Openbaar Bestuur) ook naar de vastgoedsector zal worden uitgebreid. Op deze manier pak je dus ‘alles’ want als je een bloemenwinkel in de stad huurt, zit je al met vastgoed en een eventuele niet-bibob welgevallige huurbaas.

Maar zelfs dat is de heren van de hogere macht niet voldoende. Was het in eerste instantie voor hoerenkasten en horeca een explosief middel, inmiddels wordt het ook al toegepast bij belwinkels, speelhallen, avondkappers en nu dus ook de vastgoedbranche.

De stap naar bloemenwinkels en banketbakkers is daarmee natuurlijk erg klein geworden. Trouwens hoe bent ú aan de centen voor uw koophuis gekomen?? Wilt u dat ook maar even beargumenteren, want uw gemeente zou graag een ander in uw huis willen laten wonen, net zoals nu op de wallen in Amsterdam gebeurt!

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Goed Geregeld, Overheid, Politiek gesjoemel, Rechten
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
  1. R. Hartman (NI) schreef op : 2
    R. Hartman

    @jjvandinges [1]: Precies. Het tegendeel is daar vaak het geval. En dat is dan ook wel weer logisch. Want zoals de waard is…