[HTML1]

Hoe Churchill in zijn boek “The River War” (1899) Europa waarschuwt voor de gevaren van de islam.

12 REACTIES

 1. Of je googled even op Churchill Wiki. Het was bij Churchill trouwens niet alleen drank, ook Amfetamine. En ik als jongetje maar denken hoe het nou mogelijk was dat iemand met zo weinig slaap toe kon.

  Drank maakt mee kapot dan je lief is, dat blijkt wel weer.

 2. Hmm, zo te zien aan de reacties tot nu toe heeft er iemand ergens een blik tokkies opengetrokken. Overigens, dat moslims de losers der mensheid zijn weet elk zinnig mens. En kennelijk voelt ‘JBB’ zich geroepen dat nog maar eens te bevestigen. Kostelijk.

 3. alleen het volgende citaat in de video is van Churchill, de rest van een of andere christenfundie:

  How dreadful are the curses which Mohammedanism lays on its votaries! Besides the fanatical frenzy, which is as dangerous in a man as hydrophobia in a dog, there is this fearful fatalistic apathy. The effects are apparent in many countries. Improvident habits, slovenly systems of agriculture, sluggish methods of commerce, and insecurity of property exist wherever the followers of the Prophet rule or live. A degraded sensualism deprives this life of its grace and refinement; the next of its dignity and sanctity. The fact that in Mohammedan law every woman must belong to some man as his absolute property – either as a child, a wife, or a concubine – must delay the final extinction of slavery until the faith of Islam has ceased to be a great power among men. Thousands become the brave and loyal soldiers of the Queen: all know how to die but the influence of the religion paralyses the social development of those who follow it. No stronger retrograde force exists in the world. Far from being moribund, Mohammedanism is a militant and proselytizing faith. It has already spread throughout Central Africa, raising fearless warriors at every step; and were it not that Christianity is sheltered in the strong arms of science, the science against which it had vainly struggled, the civilisation of modern Europe might fall, as fell the civilisation of ancient Rome.

  het citaat van de christenfundie:
  http://www.google.com/search?q=%22muslims+have+never+been+able+to+invent%22+churchill&hl=en&client=opera&rls=en&hs=F2w&filter=0

 4. “Overigens, dat moslims de losers der mensheid zijn weet elk zinnig mens.”

  En er schijnen in dit Europa tegenwoordig heel wat nietsnutten als JBB rond te hangen. Met dat al blijven er aan het eind van de dag, lijkt het wel, niet zo verschrikkelijk veel “zinnige mensen” meer over.

 5. Het feit dat dit is opgeschreven in 1899 en het nog steeds aktueel is geeft aan dat de Islam niet in staat is te evolueren.
  Net zo min als JBB blijkbaar maar dat ter zijde.
  Zelfs niet in deze moderne tijden met allerlei informatievoorzieningen.

  Wat moet mij doen geloven dat dit de komende 100 jaar wel gaat lukken?
  Grenzen dicht, Isalmtuig uitzetten en emigratie aanmoedigen dan maar??

 6. @Rollo [6]:

  ik hoop toch werkelijk dat je DIT niet meent???

  die oorlog waarnaar je refereert was georganiseerd door slechts 1 partij/groep die BEIDE kanten financierde. (zoek maar op, bewijs genoeg!!! en omdat er bewijs IS, kan het per definitie geen complot theorie zijn, immers er IS bewijs!)

  Oorlogen WORDEN GECREEERD om de massa achter het idee te krijgen van 1 NWO.

  de politiek is al ver voor jou en mijn geboorte gekocht, ze zijn er niet voor het gewone volk, ze zijn er alleen om hun meesters te dienen, dat heb je zelf toch ook al wel gemerkt de laatste jaren, niet?
  (Nederland wou niet in EUSSR, maar is er nu toch aan gebonden. (Frankrijk wou niet, en…. Ierland wil ook niet, maar zij zijn nu ook verkocht voor iets meer denkbeeldige inspraak)

  die zelfde groep wil nu een NEW WORLD ORDER, nou geloof me, die groep heeft niets goed met ons voor.

  doe eerst eens serieus onderzoek voordat je zulke disinfo post, wat dat is het wat ik proef bij je post… of is het werkelijk totale onwetendheid… nee toch, dat kan toch niet he? !

  zoals George Orwell het zij in zijn boek 1984 “imadgen a boot stamping in your face forever”

  want dat is wat je krijgt met die NWO.

  Rollo [9] reageerde op deze reactie.

 7. @Rollo [9]:

  ik heb het niet over reptiel alliens of mind control gehad, waarom haal jij dit aan????

  waarom probeer je een werkelijk gedocumenteerd feit onderuit te halen met iets waar niemand het over gehad heeft???

  wat jij aanhaalt met de anunaki is in de hoek van GELOOF (al zijn er interesante aanwijzingen die het ondersteunen, verder onderzoek zou op zijn plaats)

  Mind Controll is een FEIT, kijk maar om je heen wat de TV doet. mensen praten haast alleen nog maar over wat ze op dat ding gezien hebben. En wat ‘nieuws’ betreft, velen denken dan dat wat ze zien, waar is, zonder verder af te vragen naar het andere kant van het verhaal/nieuws. (voorbeeld van die scheve houding: russische nieuws tv is propaganda, onze is de waarheid!)

  Maar daar had ik het niet over, en ik vraag me af waarom jij mijn reactie wil kapen met dingen die NIET GENOEMD WAREN…

  Rollo [12] reageerde op deze reactie.

 8. Van alle religies is de islam de gruwelijkste. Het is als het ware een dinosaurus in een zoogdierentijdperk. Te moorden voor een deïteit is niet alleen barbaars, maar ook zo onlogisch. Men moet eerst met bewijzen komen dat zo’n deïteit eigenlijk wel bestaat en ten tweede zou een hogere goddelijke intelligentie en moreel gezag nooit oproepen tot zulke weerzinwekkende daden, want in dat geval benaderd vanuit vreedzame religieuze motieven, geloven deze mensen niet in een god, maar in de duivel en het kwaad.

 9. @Erwin [10]:
  Accoord. Ik ga je de de ruimte geven voor je reactie.

  Jij stelt dat W.O. II georganiseerd is door slechts 1 partij/groep die BEIDE kanten financierde en dat daar bewijs voor is.

  Als ik het internet op ga voor meer info, zoals jij aanraad, dan kan ik de meest fantastische verhalen tegen komen.

  Ik zou bij mijn zoektocht bijvoorbeeld uit kunnen komen bij de Rothschilds en Amerikanen met een zelfde achtergrond. Troebel water, zou Ad Melkert waarschijnlijk zeggen, en terecht.

  Het idee dat 300 miljoen Amerikanen een NWO kunnen afdwingen waarin 1.3 miljard chinezen onderworpen worden, vindt ik ronduit ongeloofwaardig. Laat staan India met een populatie van 1.1 miljard personen.

  Het was nog niet zo lang geleden dat de Amerikanen bij een breed publiek beschouwd werden als onze vrienden. Nu ben ik daar niet zo zeker meer van. Heel jammer.

  In dat geval zeg ik: wie zou er achter zulke haatzaaierij zitten?

  Wie heeft of had er nu zo’n gloeiende hekel aan die Amerikanen?

  Is dat waar jij en ik levensvervulling van kunnen krijgen … agressie tegen die Amerikanen?

  Wie is de bron van jouw informatie?

  En wat is hun belang?

  Ik zeg niet dat jij bovenstaand verhaalt onderschrijft of het verhaal van de anunaki’s maar als je me met een dwaallichtje het internet op stuurt dan is dit een van de mogelijke verhalen die ik tegen kan komen.

  Ik gis naar de groep waar jij op duidt.

  Maar de discussie is van jou … dus … zou je mij een beetje kunnen helpen en die groep met naam en deelnemers kunnen noemen?

  Ook dat bewijs is vereist. Ik wil dan wel verifieerbaar bewijs in plaats van niet verifieerbare theorieen.

  Jij stelt dat de politiek al ver voor mijn en jouw geboorte gekocht.

  Is Joop den Uyl gekocht? En Dries van Agt? Ruud Lubbers? Wim Kok? Jan Peter Balkenende ? Wouter Bos? Rouvoet? Mark Rutte? Zijn die allemaal gekocht?

  Pim Fortuyn en Jorg Haider lieten zich zeker niet kopen?

  Wie is er dan allemaal gekocht? Ik zou graag een lijstje willen hebben met naam en toenaam.

  En waar is jouw bewijs voor jouw beschulding dat de politiek gekocht is?

  Heb je misschien een blik kunnen werpen op de bankrekening afschriften van de betreffende heren?

  Als tegenpartij staat dan zoiets als N.W.O. met als betalingskenmerk “voor bewezen diensten Januari 2009”. Of “Zwijggeld Mei 2002”

  Werk je bij een bank of zo dat je inzicht hebt in hun transactie afschriften?

  Het feit dat de EUSSR er komt, ligt gewoon in de menselijke aard om koninkrijkjes uit te bouwen. Dat zie ik ook op de werkvloer waar regelmatig nieuwe middenkaders opgericht worden. Totdat er weer gesaneerd moet worden omdat de bureaucratie niet meer te tillen is.

  Daar zit geen specifieke groep achter maar gewoon mensen zoals jij en ik het hadden kunnen zijn. Tot je mij hebt kunnen overtuigen van het tegendeel, neem ik die positie.

  De vloer is van jou.

Comments are closed.