Dat onze nieuwe minister Van der Laan niet vies is van dubieuze contacten bleek vandaag. Maar, eigenlijk niks nieuws onder zon. 

Terwijl Eberhard van der Laan namens de gemeente Amsterdam onderhandelde met de krakers van Vrankrijk zat ook een latere medewerker van zijn advocatenkantoor Kennedy Van der Laan aan tafel. Als kraker welteverstaan. Vijf maanden na de onderhandelingen stond hij op de loonlijst van Van der Laan… Lees het hele verhaal 

Ingezonden door Petersiebelt

2 REACTIES

 1. Heel interessant resume heeft die Eberhard. Maar hij is zeker niet de enige verdachte sjosjalisjt in de regering.
  Laten we Cramer en Bussenmakers ook niet vergeten.

  De PvdA heeft een traditie op dit gebied. Job Cohen, destijds staatssecretaris van Justitie in het kabinet Kok II, heeft als burgemeester ook een niet erg heldere rol gespeeld in de affaire Vrankrijk.

  Inmiddels ligt dan ook de conclusie voor de hand, dat de PvdA een crimineel circuit vertegenwoordigt, waaruit ze haar ministers en staatssecretarissen recruteert. Die partij heeft in ieder geval de schijn tegen.

  Hoe zit het met de andere PvdA coryfeeen in de regering en wie lopen zich nog meer warm?

  Het ziet ernaar uit dat er voorlopig meer dan genoeg werk aan de winkel is voor onderzoeksjournalisten als Peter Siebelt.

Comments are closed.