[HTML1]

Met dank aan Theo Richel

9 REACTIES

 1. Verhaak;
  “We zijn het er allemaal over eens dat we een groot probleem hebben”

  We??? WHAAhahahaha!! Ik dacht het niet!

  Goeie video en fantastisch om te zien dat die Vos en Verhaak totaal geen weerwoord hebben en zich 100% baseren op hun welgevallige onderzoekjes.

 2. Het wordt stil als de journalist er achter probeert te komen of hij/zij er zelf een mening over heeft in plaats van papagaaien. Lachwekkend om in dit filmpje te zien hoe men zich verschuilt achter anderen (Ik ben geen wetenschapper) en vervolgens zegt dat WE dat allemaal weten dat het zo is. Geen antwoord als er gevraagd wordt waarom dit dat zo is.

  Ze hangen een mening aan van een goed gesubsidieerde organisatie waarvan de uitkomsten lekker in de hand liggen om hun eigen zin door te drijven.
  Als er iets is wat “we” weten is dat het wel.

  Toch knap dat je dat met droge ogen voor de camera kan vertellen.

 3. Ondanks dat ze geen weerwoord hebben tegen de waarheid zijn ze zo geintroctineerd dat de schakkel gelijk over gaat naar wie ze betalen. De UN? Ja, die lobby die ze gedaan hebben kan nu niet in het putje. Kost teveel geld, die overigens toch weer door die instantie’s gedrukt gaat worden. Mooi voorbeeld is overigens het onderstaande intervieuw, is tweede artikel, op bnr van een advocatenkantoor. (Gaat niet over dit onderwerp, maar geeft duidelijk aan hoe instantie’s omgaat met de burger)

  http://www.bnr.nl/static/jspx/play.jspx?datum=11/12/2008&tijd=13:31:00&lengte=5&titel=Titel

  http://www.bnr.nl/static/jspx/play.jspx?datum=11/12/2008&tijd=14:31:00&lengte=9&titel=Titel

  Het verval is ingezet, en niet zo’n klein beetje ook

 4. Wat een terugkerend punt is uit de discussies\interviews is dat er over het onderwerp klimaatverandering al gedebateerd is en dat daaruit naar voren is gekomen dat het de verkeerde kant op gaat.

  Wanneer, waar en tussen wie is dit debat gehouden?

  Daarbij is het opmerkelijk dat ‘het debat’ is gehouden en daarmee alles klaar is. Nieuwe en\of andere inzichten worden niet getolereerd.

  Dit lijkt mij geen wetenschap meer. Het lijkt er meer op dat een bepaalde groep mensen hun visie willen doordrukken.

 5. Een sneeuwvlokje in het najaar, maakt nog geen einde aan de opwarming. Ik heb midden in de zomer vaak genoeg sneeuwvlokjes gezien. Waarom laten jullie geen krantenknipsels zien van die eilandengroepen in de stille oceaan, die nu langzaam aan het onderlopen zijn door een stijgende zeespiegel. Indoctrinatie, of past het gewoon niet in jullie verhaal.

  Armin [7] reageerde op deze reactie.

 6. Er moet gewoon een eerlijke discussie komen, met alle feiten, positief danwel negatief, en ook al komen die feiten niet iedereen uit, jammer dan…

 7. @rob [5]: Je bedoelt de bijvorobeeld Maldediven? Vast niet, want de zeespiegel in de Indische oceaan daalt al enige jaren …

  Overigens stijgt de gemiddelde zeespiegel al zo’n 10.000 jaar. De vraag is of die harder stijgt door ons toedoen. Vooralsnog is er niet eens een aanwijzing dat die nu uberhaupt harder stijgt.

  En nee, één sneeuwvlokje nog niet, maar na pas 30 jaar opwarming die aldus het IPCC niet menselijk is, is er nu al 10 jaar géén opwarming terwijl die er wél zou moeten zijn.

  rob [8] reageerde op deze reactie.

 8. @rob [8]: Ik weet niet over welk eiland je het hebt, maar de Malediven werden bij het 3e klimaatrapport vaak aangehaald. Nu niet meer, om de simpele reden dat de zeespiegel inderdaad daalt. En daar zijn ook beelden van.

  Overigens stijgt de zeespiegel dus al 10.000 jaar en dat gaat gewoon door. De vraag is of die harder gaat stijgen door ons toedoen. Daar is – ook aldus het IPCC – vooralsnog geen aanwijzing voor.

Comments are closed.