Fred Thompson (google “Fred Thompson CFR”), die nog niet zo lang geleden Ron Paul recht in z’n gezicht uitlachte tijdens de voorrondes van de Amerikaanse presidentsverkiezingen,  gooit het nu over een andere boeg. Hij is weer op z’n oude stek, die van acteur, teleprompter inclusief. En rara, hij is het zowaar eens met Ron Paul, wellicht om de libertarische beweging wind uit de zeilen te nemen. Ondanks de lousy messenger uit CFR Team A is onderstaande video zeer de moeite van het bekijken waard. Enjoy !

[HTML1]

4 REACTIES

 1. Yes we can (spend more)! Leuke video met de kredietkrisis uitgelegd in een notedop. Inderdaad, wees extra aardig voor je koters deze kerst (zie video waarom).

 2. It’s something any bank would demand to know before handing out a loan: Where’s the money going? But after receiving billions in aid from U.S. taxpayers, the nation’s largest banks say they can’t track exactly how they’re spending the money or they simply refuse to discuss it. Uit:
  http://news.yahoo.com/s/ap/20081222/ap_on_bi_ge/meltdown_secrets/print

  En hier zal het niet anders gaan. Voor de definitieve ondergang van e economie, nog even snel de banksters nog wat geld toestoppen in de hoop dat ze straks aan mij denken als we goed in de problemen zitten. MVG, Wouter.

 3. Helaas geef je niet aan op welk aspect Thompson Paul uitlachte, maar ik vermoed Pauls naïviteit ten aanzien van Iran als nucleaire mogendheid.

  Van de mainstream kandidaten was Thompson voor mij de meest acceptabele, omdat zijn programma inderdaad veel constitutionele punten had.

  Maar Thompson was ook naïef: hij dacht vanuit zijn luie stoel met constitutionele issues de blaters met hun dure campagnes te verslaan. Niet dus…

  Ik denk dat je met me eens zult zijn dat Thompson een vele malen acceptabelere kandidaat zou zijn geweest dan McCain is.

  Andre NI [4] reageerde op deze reactie.

 4. @R. Hartman [3]:
  Niet voor niets geef ik de hint te googelen op “Fred Thompson CFR”. Ook met hem had het land een ‘verkeerde’ president gehad, geen haar beter dan McBama kortom. Het is wat mij betreft dan ook een illusie te veronderstellen dat hij een vele malen acceptabelere kandidaat was.

  Er was maar één acceptabele kandidaat, en dat was Ron Paul.

Comments are closed.