Volgens heel wat internetartikelen is die komende wereldregering een onafwendbare ontwikkeling. Al of niet veroorzaakt door een samenswering. Mijn probleem daarmee is dat ik nog steeds niet voldoende harde bewijzen heb over een aantal personen die dit orkestreren. En daartegenover wel zie dat de werkelijke ontwikkeling in de wereld wel steeds meer die kant op gaat. 
 


Zie artikel 3/3 op Vrijspreker: “Conspiracy in de praktijk”

Erg interessant is ook een artikel in Financial Times:  “And now for a World government”

Gideon Rachman schrijft een artikel waarin hij verklaart dat hij nooit in die conspiracy theorieën geloofd heeft. Maar dat nu toch zulke sterke aanwijzingen komen dat hij minstens moet twijfelen.

De personen die Obama in zijn kabinet wil benoemen, wijzen sterk in die richting en de vraag is of we daar nog wat tegen kunnen doen.  We kunnen dat toch niet als willoze schapen over ons heen laten komen?  

Daarin noemt Rachman o.a.:” But – the third point – a change in the political atmosphere suggests that “global governance” could come much sooner than that. The financial crisis and climate change are pushing national governments towards global solutions, even in countries such as China and the US that are traditionally fierce guardians of national sovereignty.
En nog meer bijzondere en lezenswaardige gedachten, waaronder de vorming van de superstaat EU, die ons denken kunnen verhelderen.  

Let wel, Rachman is wel iemand die deze World Government graag zou verwezenlijken. Hij lijkt niet op een libertariër. Hij zegt bvb:
In general, the [European] Union has progressed fastest when far-reaching deals have been agreed by technocrats and politicians – and then pushed through without direct reference to the voters. International governance tends to be effective, only when it is anti-democratic.”

Lees dat artikel in de FT en wij zouden uw hulp, bij het zoeken naar de feiten, naar de waarheid bijzonder op prijs stellen. Deze ontwikkeling is zo belangrijk voor de toekomst van ons en onze kinderen, dat we geen enkele fractie hulp kunnen missen om zelf de feiten te kunnen vaststellen en om de politici te ontmaskeren..

Shoot!!

BTW: Let op wat de EU-opperhoofden deze week weer bekonkelen in Brussel! Het gaat over uw leven en uw eigendommen.

5 REACTIES

 1. Natuurlijk komt die er.

  Zelfs de hardste twijfelaars en aanhangers van de ´toeval theorieen´ kunnen niet meer ontkennen dat het gevormd wordt.
  We beschikken als Europese Unie zelfs al over een eigen leger! (wist u dat?)

  Er gaat zelfs een tijd komen dat het niet meer mogelijk zal zijn om als lidstaat uit de E.U. te stappen, let op mijn woorden.

  Het leger zal dan kordaat worden ingezet (óók in Nederland!) om de ´afvallige staat´ op andere gedachten te brengen.
  Zíj weten namelijk wat goed voor ons is.

  De Europese Unie, dat is toch 1 land ??

  Geef het nog een jaartje…

 2. “Shoot!!”

  Maar waarmee?

  Helaas blijkt het volk dom. Dat blijkt niet alleen uit de peilingen, waar de PvdA na de nationalisaties weer aan populariteit won, maar ook uit reacties op diverse (nieuws-)sites, waar te lezen valt dat Bos toch wel mee lijkt te vallen nu hij de gewone burger gered heeft.

  Ondertussen wordt NL in versneld tempo omgevormd naar het model van Venezuela, waar Chavez ook zo populair was dat hij ‘democratisch’ gekozen zichzelf tot dictator kon kronen en nu alles nationaliseert wat los en vast zit.

  In de jaren 40 van de vorige eeuw hadden we hier vlakbij ook zo’n democratisch gekozen type. Ook socialist…

  Iedereen oreert maar te pas en te onpas hoezeer men van die types gruwt, maar ondertussen stemt men er wel op…

 3. dat er wordt gestreefd naar totale wereld heerschapij, is niks nieuws onde de zon.
  van julius cesar, djengis khan, hitler, tot bush.
  de bijbel ligt hieraan ten grondslag, want het beloofde land is immer 1 volk, 1 rijk, 1 leider.
  en iedereen wil die 1 zijn.
  alles loopt zoals het moet lopen, en omdat 1 regering, 1 leger, en 1 munt, al haast een feit zijn, rest ons niets anders dan met zijn allen dat ene geloof na te streven.
  hiertoe heb ik een heel eigen scenario bedacht, waarin alles 1 wordt;
  eenheidsbesef en verbroedering door bewustwording.
  ik schreef hiertoe het 3e testament, en ben binnenkort in de lucht met de eerste ongecensureerde radiozender op 107fm.
  2009 veroveren we nederland, en voor 2012 is de mondiale zondevloed der bewustwording een feit.
  wie stapt vast in?
  volg de gratis school voor bewustwording 2012 op mijn site, en leer hoe eenvoudig het in essentie is.

Comments are closed.