Vlak voor de inauguratie van Barak Obama, is het nuttig vast te stellen dat de andere Osama dood is. Ik durf te stellen dat Osama al dood is per december 2001 en dat ze nu al 7 jaar een fantoom aan het bestrijden zijn ten koste van vele miljarden dollars en vele onnodige en veel te ingrijpende wetten. Hoe betrouwbaar kun je als overheid nog zijn wanneer je je bevolking 7 jaar niet de feiten en waarheid vertelt en ook nog eens doorgaat met de beduvelarij dat Osama gevonden moet worden koste wat het kost.

Afgezien van de miljarden die de jacht op hem kost, is het natuurlijk beschamend dat alle inlichtingendiensten a raison van ook nog eens miljarden, niet met de waarheid kunnen/durven/willen komen. 

We weten dat Osama een ernstige nierziekte heeft. Leg mij dan maar eens uit hoe je in de bergen/grotten van Afghanistan een gesofisticeerde nierdialyse, twee maal per week? kunt doen, zonder degelijke stroom, water en ziekenhuisvoorzieningen. En dat gedurende de afgelopen 7 jaar!

In een artikel van Bob Moriarty van 321gold.com worden alle feiten op een rij gezet:

Het laatste contact dat van Osama is ontvangen dateert van 14 dec 2001, daarna niets nooit meer.

Bush en Rumsfeld gaven in december een hint dat Osama dood was.

President Musharaf van Pakistan zei in januari 2002 dat Osama dood was, vermoedelijk vanwege een nierziekte.

Dit werd in oktober 2002 door president Karzai van Afghanistan herhaald

Inmiddels is er binnen het VS leger niemand meer die de opdracht heeft om Osama op te sporen, dead or alive. Maar ondertussen gaan we wel door met de fantoom bestrijding. 

Hoe betrouwbaar en rechtvaardige is een overheid die fantomen/spoken of valse redenen nodig heeft, om haar daden te rechtvaardigen? En in welk daglicht wordt daarmee de invasie in Afghanistan of Irak gezet? Om maar te zwijgen van al die andere onderwerpen die hier op Vrijspreker.nl staan, iemand nog vertrouwen in het klimaatpanel of het algemeen belang?

12 REACTIES

 1. WAAROM GELOOF JE BUSH EN RUMSFELD WEL ALS ZE EEN HINT GEVEN
  DIE IN JE STRAATJE PAST EN VOOR DE REST ZIT JE IN DIE DOMME
  SAMENZWERING THEORIE
  HOU NOU MAAR GEWOON JE MOND OVER BUSH EN DONNIE RUMSFELD
  OSAMA IS NIET DOOD HIJ HEEFT ZIJN NAAM VERANDERD HIJ HEET NU OBAMA EN JE KAN HEM IN HET WITTE HUIS VINDEN
  BUSH HEEFT HET GOED GEDAAN.
  NIET MEER DIE LINKSE KLIEK PAPAGAAIEN EN LATEN WE HOPEN DAT JE VOLDENGDE ARTIKEL MEER OP REALITEIT IS GESCHOOLD

  GB [2] reageerde op deze reactie.
  IIS [6] reageerde op deze reactie.

 2. @DEC [1]:

  Niet zo schreeuwen, joh!

  Wat kan mij het boeien of Osama nog leeft of dood is. Het is slechts een icoon. Het gaat vooral om de ideologie die erachter zit. De Islamitische wereld barst van de Osama’s. Zie Mumbai, zie Bali, zie 9/11, zie van Gogh, zie Madrid, zie Londen, zie Kashmir, zie Nigeria, zie Darfur, zie de Balkan, zie de Kaukasus, zie zuid Thailand, zie de Filipijnen.
  Moet ik nog even doorgaan over deze religie van de “vrede”??
  Ik ben zo langzamerhand toch tot andere inzichten aan het komen vwb de te volgen politiek ten opzichte van de Islam.

  Het draait om onafhankelijkheid van die collectivistische haatideologie.
  De VS houdt het Osama sprookje misschien levend voor eigen agenda en gewin. Is dat verderfelijk? In principe wel maar toch heb ik steeds minder moeite met de politiek die de VS voert in Irak en Afghanistan. Het is agressief en imperialistisch en eigenlijk stuit mij dat tegen de borst.
  Als ik echter zie dat we te maken hebben met een imperialistische en -bovenal- fascistische ideologie dan hebben zij misschien wel de juiste strategie in deze. Vuur niet met water maar met vuur bestrijden heet dat.
  Veel beter zou het zijn als we hun fossiele energie niet meer (of substantieel minder) nodig zouden hebben en ik heb de indruk de Obama daarop gaat inzetten. Laat ze maar in hun sop gaar koken daar in die dictatoriale zandbak.

  Gezien het dhimmitude gedrag dat overal in Eurabië schering en inslag aan het worden is zouden we die VS nog wel eens hard nodig kunnen hebben.
  Onze vrijheid en cultuur bevinden zich op een gevaarlijk hellend vlak. Daarbij lijkt het erop dat de EUSSR en die andere totalitaire religie (het Christendom) een duivelpact hebben gesloten met de Islam met als uiteindelijke doel de totale onderwerping van de vrije burger. De baas en pastoor/imam moeten weer de dienst gaan uitmaken.

  Och zie het maar zo; de vijand van je grootste vijand zou wel eens je vriend kunnen zijn. Wel een beetje een “verkeerd” vriendje maar so what??

  Michel [3] reageerde op deze reactie.

 3. @GB [2]:

  De Islam wordt gebruikt en gecreëerd als gemeenschappelijke vijand, net zoals de communisten dat ooit waren. Hoe verachtelijk de Islam als ideologie is, je kan niet, op welke manier je dat dan ook probeert te rechtvaardigen, 1,1 miljard mensen de schuld geven van wat een relatieve 0,1% doet. Je kan het noemen wat je wilt(samenzwering, complot, etc), maar het is een vaststaand feit dat de Moedjahedien en Osama Bin Laden opgeleid, bewapend en begeleid zijn door de Amerikaanse geheime diensten. Zo ook Saddam Houssein en de Taliban die openlijk gefinancierd en gesteund zijn door de Amerikanen.

  De Moslims in Afghanistan en Irak worden net zo onderdrukt als dat wij een paar honderd jaar geleden werden door onze Christelijke overheersers. De meerderheid van de Afghanen en Iraqi’s willen dit echt niet. Het zijn juist de Amerikanen die corrupte regimes in stand houden in deze landen.

  In Afghanistan zitten zelfs de oorlogsmisdadigers van voor de Taliban periode in de regering. Die worden door veel mensen als nog verachtelijker beschouwd als de Taliban. De Taliban was zeker een idioot regime, maar ze brachten wel relatieve rust in de voorheen chaotische periode waarin de krijgsheren -lees mafia- het complete land bestuurden voor eigen gewin, en grof geweld gebruikten voor hun doeleinden.

  In Iraq word het land net zo goed gedestabiliseerd vanuit de regering. Geheime politie-eenheden die mensen afslachten omdat ze Soenniet zijn en worden beschermd door hoge functionarissen. De oorlogen die Amerika voert zijn op geen enkele manier te rechtvaardigen. Als je dat wel geloofd dan raad ik je aan je eens te verdiepen in de details omtrent deze oorlogen en wie er uiteindelijk van profiteert.

  Zoek op google video of youtube:
  -Iraq for Sale
  -The Afghan Massacre
  -The Death Squads

  Lees eens over deze dame:
  http://www.malalaijoya.com/index1024.htm

  Ik wilde eigenlijk ook reageren op de eerste reactie, maar bij nader inzien laat ik het maar zitten. Een diepe zucht is wel op zijn plaats…
  GB [7] reageerde op deze reactie.

 4. Zei Goebbels al niet dat een hele grote leugen eerder voor waarheid aangenomen wordt dan een kleine ? Naast Osama Bin Laden was Saddam Hoessein voor de tweede Golfoorlog ook al naar de eeuwige jachtvelden. Naar verluidt is the great dictator na de eerste Golfoorlog aan kanker ten onder gegaan en hebben diverse look-a-likes zijn positie overgenomen. De echte Saddam was al jaren niet meer gesignaleerd in het openbaar.
  Ook hier een cover up van de CIA die, nadat stand-in Saddam uit een hol was gehaald (qua uiterlijk haalde hij het niet bij het origineel) aan de hand van een afgeschermde DNA test vaststelden dat dit de echte moest zijn. Na alle propaganda leek het ze waarschijnlijk beter om maar met de Ba’ath partij het toneelstukje verder te spelen. De mensen mochten eens gaan twijfelen aan hun oprechte bedoelingen.

 5. Osama dood?
  Dat wil ik eerst hard hebben, en dan nog zoals hier eerder werd gezegd, er staan zo weer 10 nieuwe Osama’s op, erger die zijn al opgestaan en actief.

 6. @DEC [1]:

  Is u meneer, die harder kan schreeuwen dan moi, een negerhatert?…..Was het u, die toevallig voorbij fladdert als een losse rotsblok, niet opgevallen dat links/rechts niet is waar het hier over gaat.
  Osama = http://img176.imageshack.us/img176/5150/osamabinladen2007picturvp0.jpg = http://xirdal.lmu.de/xirdalium/xpix/fantomas_head_stylesheet.png ….. en Bush/Louis zou hem bij de eerst aflevering al hebben kunnen pakken, maar dan was de serie ten einde geweest.
  DEC [10] reageerde op deze reactie.

 7. @Michel [3]:

  Weet je wat het gekke is? Ik moet je voor een groot deel gelijk geven! De VS politiek t.o.v. Irak en Afghanistan is op zich niet goed te praten zoals ik ook al aan gaf trouwens.
  De feiten spreken voor zich.
  Alleen met die 0,1% die jij aangeeft ben ik het totaal niet eens. Dat percentage is veel groter zij het nog steeds een forse minderheid.
  Jij overschat alleen volgens mij de invloed van de zwijgende meerderheid want die is er nagenoeg niet.
  Mijn vraag aan jou; wat zie jij als het grootste gevaar voor de waarden zoals die verworven zijn in onze westerse maatschappij?
  En -vooral- ben je bereid om politiek incorrecte beslissingen te aanvaarden en evt vuile handen te maken om jou persoonlijke vrijheden en evt die van je kinderen te verdedigen?

  Vrijheid is volgens mij het hoogste goed en laat dat nou net (in mijn optiek) bij het grof vuil worden gezet in de huidige westerse maatschappij.
  De grootste katalysator in dat proces is de Islam en diegenen die bereid zijn om ervoor te buigen (de PvdA voorop!).
  Of dat dhimmigedrag gebaseerd is op pure lafheid of uit opportunisme (macht!) is mij nog niet duidelijk. Maar dat het gebeurt is iets wat iedereen toch wel duidelijk zou moeten zijn. Ik weet alleen dat het op termijn de ondergang van onze vrijheden en cultuur wordt.

  Ik begin steeds meer begrip te krijgen voor de keiharde repressieve nullijn zoals die gehanteerd worden door bv Israël.
  Ze hebben de keuze tussen een permanente instabiele situatie of totale vernietiging als ik kijk naar de opstelling van haar tegenstanders.
  Bij afweging tussen deze twee slechten lijkt me de keuze snel gemaakt.

  Michel [8] reageerde op deze reactie.

 8. @GB [7]:

  Weet je wat het is. Ik moet jou ook grotendeels gelijk geven. Ons verschil van mening is dan waarschijnlijk ook de aanpak van het probleem en niet het probleem.

  In mijn ogen is het wel een zeer kleine meerderheid die het geweld gebruikt. Er is zeker nog een groep die dat geweld aanhangt, maar die is er altijd in elke cultuur en natie. Dat zou je makkelijk kunnen wijten aan onwetendheid oftewel gebrek aan basale kennis, wat toch wel behoorlijk aanwezig is in veel Islamitische landen. Mensen reageren nou eenmaal met emotie.

  Je hebt inderdaad gelijk dat vrijheid het hoogste goed is. Maar zijn wij werkelijk vrij in de Westerse wereld? In welk opzicht dan?

  Ik vind persoonlijk dat wij in een schijnvrijheid leven, waarin veel nog gedicteerd wordt door de systemen in onze maatschappij. Banken, verzekeringen, gecontroleerde markten, gigantische bergen met regelgeving om een schuurtje te kunnen bouwen, en dan hebben we het nog niet over de grote broer die ons graag elke seconde van de dag bekijkt.

  Zoals ik probeerde uit te leggen in mijn vorige reactie, wordt de Islam gebruikt door bepaalde groeperingen om een gemeenschappelijke vijand te creëren. Israël voorop, met de VS er vlak achter.

  De harde lijn van Israël is alleen nodig, omdat er nooit een zachte lijn is geweest. Ze hebben miljoenen Palestijnen van hun eigen land geschopt, met behulp van grof geweld en deceptie, en verwachten nu dat de Palestijnen vredig in een politiestaat blijven leven. Er wordt recentelijk gesproken van een vergelijking met de apartheid in Z-Afrika. De manier waarop Israël de Palestijnen onderdrukt is echt mensonterend. Ik zou in die situatie ook niet kunnen leven, en eenieder moet zich afvragen hoe hij/zij zou reageren op zo’n levenssituatie en hoe zou jij reageren als een overheerser besluit om jouw land weg te geven aan een groep mensen die enige directe binding noch enige directe connectie hebben met het volk in jouw land.

  Wij hebben het over vrijheid en democratie en zijn bang voor een politiestaat. Terwijl Israël de vrijheid en democratie negeert, en van de Palestijnse gebieden een politiestaat gemaakt hebben.

  Het feit alleen al dat er ontelbare connecties zijn tussen terroristen en geheime diensten zou toch wel aan het denken moeten zetten.

  Operation Gladio en Operation Northwoods zijn beide bevestiging van die link beide door regeringsinstanties toegegeven, dan wel onderzocht. Naast alle bewijzen voor de rest van de terroristische aanslagen meuk.

  Wat definieer je onder politiek correctheid? Ik ben zelf behoorlijk politiek incorrect, en het hele politieke gebeuren kan me gestolen worden. Natuurlijk misbruikt de politiek het hele Islam verhaal. Maar dit geld voor zowel Wilders als Bos als Bakelende als ieder ander. Politiek is een spelletje, en het doel van dat spelletje is deceptie. Politiek is niet het antwoord op politieke problemen. Het volk is het antwoord. Net zoals oorlog nooit voor vrede kan zijn. Alleen vrede kan vrede als uitkomst hebben.

  Of zoals een wijs iemand ooit zei:
  ‘There is no path to peace, peace is the path’
  GB [9] reageerde op deze reactie.

 9. @Michel [8]:

  *In mijn ogen is het wel een zeer kleine meerderheid die het geweld gebruikt.*

  Over de grootte van die minderheid zijn we het niet eens maar dat maakt ook niet zo veel uit. Het gaat om die meerderheid; accepteert die het gebruik van geweld door die minderheid, zijn ze er tot op zekere hoogte solidair mee of keuren ze het keihard in woord en daad af. Dat laatste is in ieder geval zeker niet zo en ove rde eerste 2 kun je discussieren.
  Ik maak vaak de vergelijking met Nazi Duitsland; daar was ook slechts een minderheid bereid om geweld te gebruiken. De macht van meerderheid wordt fors overschat.

  *Maar zijn wij werkelijk vrij in de Westerse wereld? In welk opzicht dan?*

  Nee het kan fors beter.
  Maar ik vergelijk de westerse democratieën met de dictatoriale moslimlanden. En is bv NL een oase van vrijheid tov welk moslimland dan ook.
  Vrijheid van meningsuiting is hier (nog) fors beter en er is ook vrijheid van godsdienst. In de Islam staat geloofsafval gelijk aan hoogverraad. Dan heb ik het nog niet eens over de vrijheid voor vrouwen of homo’s.

  *De harde lijn van Israël is alleen nodig, omdat er nooit een zachte lijn is geweest. Ze hebben miljoenen Palestijnen van hun eigen land geschopt, met behulp van grof geweld en deceptie*

  Klopt. Er zijn na WO II kapitale blunders gemaakt. Daarbij wil ik wel aantekenen dan de Joden altijd al gehaat waren bij de Moslims. Zij stonden daar trouwens niet alleen in. Ook in WOII hebben veel moslimlanden samengewerkt met de Duitsers (zie Balkan en Turkije). Maar dat de palestijnse bevolking onrecht is aangedaan is duidelijk.
  Neemt niet weg dat we in de huidige situatie zitten en ik zie voor Israël grofweg geen andere lijn als die ze nu volgen.
  Er is gewoon geen weg terug en hoe incorrect het ook klinkt; het is gewoon een kwestie van overleven voor Israël ten koste van die Palestijnen. De moslimwereld zou positieve energie moeten steken in het ontwikkelen en helpen van de palestijnse staat.
  De Islam leent zich echter niet voor compromissen en men zal steeds proberen een stap verder te gaan tot de totale macht of vernietiging is bereikt.
  In de laatste (pascifistische) zin in jouw betoog geloof ik niet zo.
  Geweldloze culturen hebben nooit lang stand gehouden in 1000e jaren wereldgeschiedenis.

  Politiek is tot een spelletje verworden. Dit komt omdat het systeem directe inspraak van de bevolking niet mogelijk maakt terwijl dat zeker in de huidige tijd (communicatiemiddelen) wel mogelijk zou kunnen zijn.
  Het volk is inderdaad het beste antwoord maar die worden bewust buitenspel gezet door het systeem.
  Hierdoor is het een corrupt zooitje van mensen geworden die er voor hun eigen agenda zitten.

 10. @IIS [6]:

  JE GROTE VRIEND BILL CLINTON HEEFT HET OP ZIJN GEWETEN
  DEGENE DIE LINKSE KRUISRAKETTEN OP MEDICIJNFABRIEKEN
  SCHIET EN OSAMA LAAT LOPEN BETEKENT DAT OSAMA AL BEZIG WAS
  VOORDAT BUSH PRESIDENT WAS
  ENIGE WAT BUSH GEDAAN HEEFT EN NOG DOET DAT IS DE PUINHOPEN
  VAN DIE LINKSE WARHOOFDEN OPRUIMEN EN DAT DOET IE REDELIJK
  GOED MINIMALE INZET MAXIMAAL RESULTAAT
  GEWOON DE FEITEN BEKIJKEN MEER NIET EN NIET VERWIJZEN
  NAAR DE HYPOCRIETE FILMPJES VAN VOLGEVRETEN FIGUREN
  ALA MICHAEL MOORE,AL GORE EN ANDERE LAFFE LINKSE FIGUREN
  GA MAAR THEE DRINKEN MET DIE NSB RAAD VAN COHEN EN VAN THIJN
  MAAR LAAT ALSTUBLIEFT DE HEER BUSH EN RUMSFELD MET RUST
  KIJK EERST EENS IN DE SPIEGEL VIEZE STINK HYPOCRIET
  AL WAS DIE HELE OORLOG OM 1 AFGHAANSE VROUW NAAR SCHOOL TE KRIJGEN EN OM HAAR HET RECHT TE GEVEN OM BUITEN TE LOPEN DAN IS HET EEN GERECHTVAARDIGDE OORLOG
  EN IRAK IEMAND DIE GIFGAS GEBRUIKT OP MENSEN
  LEKKER THEE MEE BLIJVEN DRINKEN
  OVER GOOGLE ENZO GESPROKEN
  GOOGLE EENS YELLOWCAKE EN IRAK
  ER WAREN WEL DEGELIJK MATRIALEN VOOR MASSAVERNIETIGINGSWAPENS AANWEZIG EN DAT IS EEN SCHENDING VAN DIE NEPPE VN-RESOLUTIE
  DAT LINKSE MENSEN TE LAF ZIJN OM IN TE GRIJPEN
  EN LIEVER DE ANDERE KANT UITKIJKEN ALS ER WEER EEN
  GIFWOLK MENSEN DOOD JE KAN BUSH NIET VERWIJTEN DAT IE ZO LAF IS ALS DE MEESTE VAN JULLIE JAMMER VOOR JULLIE
  AL IS HET 1000 JAAR GELEDEN..
  LAFFE LINKSE MENSEN MET HUN KLEDING UIT CHINA BAH.
  ALLES IS LINKS RECHTS

  IIS [11] reageerde op deze reactie.

 11. Mijn interpretatie is dat Bin Laden leeft , dat men ook wel weet waar hij is, maar dat men hem niet WIL arresteren.
  hugo van reijen

Comments are closed.