Peter Schiff, één van de mensen die al jaren geleden heeft gewaarschuwd voor het wereldwijde drama dat zich voor onze ogen ontvouwt, kreeg in een recent interview op CNN te maken met een technisch probleempje waardoor het interview werd afgebroken.

Tijdens het interview gaf hij zijn ongezouten kritiek over de gang van zaken. “Capitalism is not about propping up failed companies, we need to let them fail, now of course behind it all is the Federal Reserve, if the Federal Reserve had not intervened….had they not poured all this alcohol then Wall Street wouldn’t have got drunk, but they did.” Enzovoort.

Zijn laatste woorden: “I am convinced that everything the government is doing to fight this off is gonna make…”

[HTML1]

Toeval ? Zal Schiff nog een keer door CNN worden uitgenodigd ? Is de vrouwelijke talking head een goede toneelspeelster ? (hint: 1:14)

10 REACTIES

 1. Oorlog is onderdeel van het geplande proces nadat deflatie en hyperinflatie de revu zijn gepasseerd.

  Oorlog is een bewuste actie die meegenomen wordt in politiek beleid, lang voordat economen zoals Schiff de mogelijkheid gaan overwegen.

 2. Toeval bestaat niet.
  Wilders heeft ook al 2 keer te maken gehad met een technische storing toen hij aan zijn betoog in de TK begon.
  Er zal na enkele minuten wel een telefoontje vanuit Washington naar CNN zijn gegaan waarna een slippendrager het “kappen”gebaar naar de technici heeft gemaakt.
  Gelukkig heeft Schiff wel 4 minuten zijn punt kunnen maken en ik hoop dat er weer enkele Amerikaanse ogen zijn geopend.

  Spy-Nose [7] reageerde op deze reactie.

 3. Dit soort paranoia is ongezond. Ze weten bij CNN van te voren wat Schiff gaat zeggen hoor.

  Get a life!

 4. @Andre [4]:

  Inderdaad. Het nam bijna O’Reilly vormen aan.

  Dit bewijst eens te meer voor de mensen die zelf geen visie hebben, dat Schiff heel veel waarheid spreekt. De angst regeert in de media, en dan is er nou eenmaal geen plek voor de waarheid.

 5. @GB [3]:
  De Amerikaanse CNN-editie bestaat voornamelijk uit local programs.
  Ik vraag me af hoeveel Amerikanen dit sowieso kunnen zien. Zoals Ron Paul al ervaren heeft, leggen ook daar de media zichzelf een gag order op, net als in NL.

 6. Noem me maar een aanhanger van de “samenzweringstheorie”, maar ik vind dit pure censuur. Vreemd, dat dit nooit gebeurt wanneer de overheid iets verkondigt.

  Voor de geïnteresseerden: het boek “Regeren vanuit het duister” laat meer van dit soort technieken zien. Het laten verdwijnen van kritische mensen is echt niet alleen van amerikaanse films, het gebeurt ook echt.
  Nu is het nog wachten tot dit ook in NL gaat gebeuren.

  Michel [9] reageerde op deze reactie.

 7. @Paul Martens [8]:

  Geef het beestje een naampje en plak daar een stigma op en je bent klaar. Dat is onderhand wat er met ‘complot’ en ‘samenzwering’ gebeurt is. Betekend niet dat het niet waar is.

  Helaas gebruiken veel mensen de oogkleppen theorie. Wat niet weet, wat niet deert. Of iets in die trant. Ook een leuke is de ‘als eenmaal een theorie ontkracht wordt, dan moeten al die andere theorieën ook wel vals zijn’ gedachtegang.

  De kritische mensch verdwijnt niet werkelijk. Hij wordt gewoon de mond gesnoerd of dom gehouden.

 8. Toeval, ik heb Schiff gister op CNN gezien in een ander programma met hetzelfde sterke verhaal. Ook ben ik het eens met wat Rothbard zegt, CNN weet echt wel wat er gezegd gaan worden.

Comments are closed.