onenigheid_disagreementTe gek voor woorden om ons daar mee te bemoeien, en helemaal idioot is dat de socialist Harry van Bommel gaat oproepen tot een intafada tegen Israel. Voor protesten kregen we onder andere een open brief van Leon de Jong. Zie hier onder.
Iedereen kan een voorbeeld nemen aan de toespraak van Ron Paul hieronder.
 
De inhoud van deze toespraak van Ron Paul (6 minuten)  is bijna letterlijk toepasbaar op Nederland en zijn politici. Beter te zeggen op de EU, want Balkenende liet gisteren bij Buitenhof blijken dat hij al instructies uit Brussel gevraagd had.

We krijgen heimwee naar de tijd toen Nederland lang geleden nog een neutraal land was!
———————————————————————–

Leon de Jong:

Geachte heer van Bommel, beste Harry,

Verbijstering viel mij ten deel bij het bekijken van de beelden van uw aanwezigheid tijdens de anti-Israël betoging van zaterdag 3 januari 2009 te Amsterdam. Hoe is het toch mogelijk dat een persoon met uw achtergrond, waaruit je zou kunnen opmaken dat er een redelijke intelligentie in u schuil gaat, zo kleingeestig en ongenuanceerd kan zijn.

U roept samen met de omstreden pro-Palestina activiste Greta Duisenberg op tot een Intifada tegen Israël. Met de leus ‘Intifada, Intifada, Palestina vrij’ waarbij op de achtergrond door de overige betogers het misselijkmakende ‘Hamas, hamas alle joden aan het gas’ werd gescandeerd, begeeft u zich op een discutabel gebied. Hoe is het mogelijk dat een Nederlandse parlementariër oproept tot geweld? Want ja, geweld is heer en meester bij de Intifada. Zoals we hebben kunnen leren van de eerste 1987-1993 en tweede 2000-2005 Intifada waarbij duizenden slachtoffers vielen. Het heeft dus niets te maken met een geweldloze opstand zoals u en uw kompanen de Intifada omschrijft en is ronduit misleidend. Zowel aan Palestijnse als Israëlische kant, ja meneer van Bommel ook aan Israëlisch kant, vallen veel betreurenswaardige slachtoffers.

Uw kritiekloze houding tegenover de wandaden van Hamas en de medeplichtigheid van een deel van de Palestijnse bevolking is een houding welke een vertegenwoordiger van het Nederlands parlement onwaardig is. U beledigd hiermee de slachtoffers aan beide kanten. Zowel de slachtoffers die vallen aan Israëlische kant welke door de raketten en zelfmoordaanslagen in bussen en op drukke winkelpleinen plaatsvinden alsmede de Palestijnse slachtoffers die door de Hamas doormiddel van de geestelijke terreur, de anti Israël propaganda, meegezogen worden in de gewapende strijd.

Laat ik voorop stellen dat u mag doen en laten wat u wil. Dat u in een land, een werelddeel leeft waarin u de vrijheid heeft stommiteiten als de uwe te begaan. En daar ben ik, in tegenstelling tot de vrijheidsbeperkende fundamentalistische islamitische organisatie Hamas, trots op.

Door zo openlijk de kant te kiezen van de fundamentalistische Hamas beledigd u uw land en de verworvenheden van het vrije westen. U beledigd de moderniteit welke door Israël, welke Hamas volgens haar grondbeginselen van de kaart wil wissen, in het midden oosten al tientallen jaren wordt verdedigd. U spuugt op de scheiding tussen kerk en staat, u spuugt op de vrijheid van meningsuiting en u spuugt als parlementariër op de werkelijke parlementaire democratie. U spuugt op de gelijkheid van man en vrouw, de positie van het kind en de individuele verantwoordelijkheid. U spuugt op de universele rechten van de mens welke dag in dag uit worden geschonden door de vertegenwoordigers van de antiwesterse fundamentalistische islamitische organisatie Hamas.

U bent een publiek figuur met de verantwoordelijke functie van parlementariër waar mensen een voorbeeld aan nemen. Met uw schreeuwerige anti-Israël houding misleid u de mensen en dan met name de jongeren in Nederland. Deze ontneemt u door uw eenzijdige bevooroordeelde informatie verstrekking waarbij alleen de slachtoffers aan Palestijnse kant uw aandacht krijgen het recht zelf een objectieve mening te vormen over dit ingewikkelde conflict.

Meneer van Bommel ik doe een beroep op uw denkvermogen, uw redelijkheid en uw verantwoordelijkheid. Doe het uzelf niet aan zich te beperken tot eenzijdigheid maar overzie het geheel. Gun uzelf en uw medemens een eerlijk open debat met als doel oplossingen te vinden in plaats van schuldige aan te wijzen.

Vriendelijke groeten,
L. de Jong

68 REACTIES

 1. Wees blij met de duidelijkheid die Hamas Harry ons verschaft, Leon.
  Harry roept op tot strijd tegen de Joden terwijl achter hem zijn stemvee schreeuwt dat de Joden aan het gas moeten.
  Harry ziet dus de Joden het liefst six feet under met een tuintje op hun buik.
  Terug naar de oude socialistische tijden van onze oosterburen.
  Duidelijk toch??

 2. Ik denk, wtf is nou weer Harry van Bommel. Dat is zo’n tomaat met dito brein. Laat toch.

 3. gaat het over?
  Een stel idioten schiet zelfgemaakte half mislukte raketten af, Israel heeft daar terrecht de balen van en slaat terug.
  Maar de vraag is of een soort algehele oorlog tegen Hamas op de Gaza strook niet contra productief gaat werken ergens …………ik weet het ook niet hoor,maar het doet mij allemaal zo Middel Eeuws aan .
  Net of iedereen daar stapelgek is geworden of aan het worden is.

 4. Citaat: ‘Hamas, hamas alle joden aan het gas’

  Het is grappig, dat deze uitspraak nog waarschijnlijk wordt ook.

  Voor het Gaza strand in zee, is een gasveld gevonden.
  Nu kun je natuurlijk wel een beetje voorstellen dat niet Hamas en Gaza, maar Israel deze gasvonst gaat exploiteren.

 5. In 1948 is, gelegaliseerd door de V.N., de staat Irael gecreeerd. en dit tegen de zin van alle Arabische staten.

  Hun beschuldiging aan het westen: Jullie hebben jullie schuld-en medelijden gevoelens op ons afgewenteld!
  Jullie hebben ons land gestolen danwel uitgeleverd aan de zionisten!

  Ze hebben/hadden gelijk; De daar al eeuwen levende bevolking is eruit gegooid en eruit gepest.
  Het was HUN land en niet van de joden.
  Het is Weer die rotgodsdienst; als je maar iets heilig verklaard, in dit geval de heilige grond van Palestina/Israel.
  Het zal daar altijd knokken blijven.
  Er is daar een conflict gecreeerd dat niet opgelost KAN worden.

  Groet

  R. Hoevers

  beek [6] reageerde op deze reactie.
  ffi [9] reageerde op deze reactie.
  Snuitje [38] reageerde op deze reactie.

 6. @R. Hoevers [709805]:

  Hoevers, ‘Gefeliciteerd met de 709.805de reactie.
  (Spookschrijvers noodzakelijk voor Vrijspreker? En dat voor een site die bol staat van de ICT-ers)
  Maar, ook zonder godsdienst kan worden erkend dat er een sterke band heeft bestaan, gedurende eeuwen diaspora, van Joden met Jeruzalem en omstreken.
  Waar in de koran Jeruzalem nergens wordt genoemd.
  Dat deze grond heilige islamitische grond zou zijn, komt rechtstreeks voort uit de vervormde afstamming vanaf Abraham, die oorspronkelijk naar Isaak liep, en zo door tot de tijd naar Romeinse bezetting van Israel. Maar die, tot meerdere eer en glorie van de Arabieren werd afgebogen via Ismael, naar de kopierende Mohammed.
  Bedenk dat na het neerslaan van het Ottomaanse rijk, in 1920 pas een soort zelfstandige staat ontstond, die onder beheer van overwinnaar Engeland kwam.
  Daar waren de Arabische landen toen al tegen.
  Toen er (1920) van een nieuw Joods Israel nog helemaal geen sprake was.
  Zij waren ook al tegen Engeland.
  Waarom? Omdat Engeland in hun ogen een land van varkens en apen was, immers, niet islamitisch, vermoedelijk.
  Waaruit blijkt dat de bron van dit conflict volledig voortkomt uit de islamitische geloofsopvatting.
  Die streeft naar pan-islamisme.
  Want dat schijnt voorwaarde te zijn voor de ‘mahdi’, om te komen.
  Waar christenen geloven dat in de eindtijd de wereld voor de christenen allerbelabberdst en moeilijk zal zijn.
  Maar dat de Messias himself alles zal komen rechtzetten.

  Tot zover mijn allicht beperkte visie op het gebeuren.
  De agressie ligt volledig bij het islamitisch fundamentalisme.

  GB [7] reageerde op deze reactie.

 7. @beek [709806]:

  Ach beek onderstaande uitspraken van islamfundamentalist Erdogan zeggen ook genoeg dat het geen lokaal maar een mondiaal religieus conflict is;

  *******
  De Turkse premier Erdogan heeft het Israëlische offensief in de Gazastrook in opmerkelijk harde bewoordingen veroordeeld. Hij zei dat Allah vroeger of later degene die de rechten van onschuldigen schendt, zal straffen.

  Verder had hij het over “onmenselijke acties” die zullen leiden tot Israëls vernietiging.
  *********
  Bron; NOS

  De wens is vader van de gedachten zullen we maar zeggen.
  Allah straft wel volgens deze leider die het oude Ottomaanse rijk via de EUSSR weer in haar oude glorie wil doen terugkeren. Moet het nog duidelijker???
  Ik denk dat R. Hoevers niet beseft dat het vraagstuk niet over foute keuzes in het verleden maar over het overleven van een (betrekkelijk) vrije seculiere samenleving in Israel (als eerste) en het gehele westen (als tweede) in de toekomst gaat. Zij begrijpen de impact van fascisme.
  Israel beseft dat het over vuilen handen maken nú of de totale vernietiging in de toekomst gaat. Het westen blijft hangen in het verleden en haar politieke correctheid en beseft dat (nog) niet.
  Net zoals R. Hoevers in zijn comment trouwens.

  beek [8] reageerde op deze reactie.

 8. @R. Hoevers [709805]:

  Huh, volgens mij waren het de mohammedanen die in 634 onderleiding van Uthman binnen kwamen zonder te kloppen en de joden de oorspronkelijke bevolking. Wat heb ik gemist!?

  @beek [6]:

  die bijbel is niet nodig om de joden een claim te geven op Israel, wetenschap (genetica, archeologie en geschiedenis) zijn voldoende.

  Wist ja dat mohammedanen, christenen en joden in het midden oosten genetisch van elkaar verschillen? (en joden van buiten het middenoosten genetisch lijken op de joden uit het midden oosten)

 9. “Hoe is het toch mogelijk dat een persoon met uw achtergrond, waaruit je zou kunnen opmaken dat er een redelijke intelligentie in u schuil gaat, zo kleingeestig en ongenuanceerd kan zijn.”

  http://www.nwo-info.nl/2009/01/05/isarael-en-de-qassams-van-hamas/

  Je denkt werkelijk dat de Palestijnen de middelen hebben om raketten te bouwen? Je denkt werkelijk dat Israël niet de middelen heeft om die middeleeuwse raketten die ze volgens sommige bronnen gebruiken, uit te schakelen?
  Je denkt werkelijk dat Gaza afgesloten is van humanitaire hulp vanwege wapensmokkel? Wie is er hier ongenuanceerd?

  Hoe achterlijk de Islam, Duisenberg en v.Bommel ook mogen zijn, en in die discussie zijn we het vast eens op veel fronten, geen enkele burgerbevolking zou moeten lijden onder dit soort terreur onder het mom van de onbewezen acties van enkelen. Wie bewijst mij dat Israël niet liegt? Ze liegen over zo’n beetje alles. Volgens de regering hebben ze geen Nucleaire wapens, de persoon die met de informatie naar buiten kwam wordt al +/- 25 vervolgt, gevolgd en het zwijgen opgelegd. Hoe zit het dan met het Israëlische complot om aanslagen te plegen op Amerikaanse doelen in Egypte in de jaren 50?

  http://www.davidduke.com/general/egypt-astonished-by-israels-honoring-of-jewish-terriorists-but-why-not-america_280.html

  En dit van mensen die zich voor persoonlijke vrijheid tegen de hypocrisie inzetten? Ik walg van dit soort kortzichtige retoriek. Ik ben het met enorm veel zaken op deze website eens, maar dit gaat er bij mij echt niet in.

  Waarom moet je überhaupt een kant kiezen? Kies verdomme een kant tegen elke vorm van geweld.
  beek [12] reageerde op deze reactie.
  beek [14] reageerde op deze reactie.

 10. @Michel [709810]:

  Stel: Israel is het volledig met Michiel eens.
  Zij staken alle geweld.
  Wat zien wij vervolgens?
  Hamas blijft raketten afvuren op onschuldige burgers.
  Want ‘vernietiging’ van Israel is het belangrijkste onderdeel van het handvest van Hamas.
  Keurt ‘libertarisch’ sympathiserende Michiel dat goed? Dat willekeurige burgers voortdurend worden beschoten?
  En dat Palestijnse burgers, zeer vermoedelijk niet vrijwillig in te beschieten (Israel waarschuwt immers van te voren) woningen worden gezet, maar beslist gedwongen?

  Dat Michiel, als sympathiserend met het libertarisme, beter kan leven onder de regering van Israel, dan onder de ‘regering’ van Hamas?
  Die laatste zal hem immers vierkant uitlachen als hij over het libertarisme begint.
  Hem doodleuk neerknallen, als men slechts vermoedt dat hij ‘samenwerkt’ met Israel.

  Michel [13] reageerde op deze reactie.

 11. @Michel [709810]:

  En heeft Michiel Het Vrij Volk gelezen?
  Waar wordt aangetoond dat Hamas beelden gebruikt van hun eigen dood en verderf zaaiende feestvieren onder de eigen bevolking, om die beelden NU Israel in de schoenen te schuiven?
  Heeft hij daar ook het leerzame verhaal van Helen Turin gelezen? Het zeer menselijke verhaal?
  Of voedt hij zich liever eenzijding met het voorgekauwde ‘voedsel’ van de NOS?
  Herinnert hij zich de zogenaamde slachting in Jenim, waar slechts ongeveer 1/10de van de genoemde slachtoffers was gevallen? DANKZIJ zeer omzichtig opereren van Israel?

  Michel [16] reageerde op deze reactie.

 12. @beek [709814]:

  Ik heb geen eenzijdige visie. Ik weet dondersgoed dat de Islam achterlijke elementen bevat. Iets waar ik in mijn reactie op in ging. Daarnaast ging ik in op het principe van het straffen van de onschuldigen. Mensen worden gebombardeerd zonder enig bewijs dat ze kwaadwillend zijn. Maar daar hoor ik ook geen reactie op. Wordt ook moeilijk met zulk blind gebruik van domme retoriek.

  Voorgekauwd voedsel van de NOS? Heb ik ook maar iets van de NOS gelinkt?

  Waarom weiger je in te gaan op mijn argumenten en focus je je op de dingen die ik niet zeg? Als ik mijn complete visie zou moeten tentoonspreiden ben ik morgen nog bezig. Het feit dat je daarnaast ook nog eens op de man gaat spelen, en me een discipeltje noemt maakt je totaal ongeloofwaardig. Een normale discussie zit er met jou niet in, dus ik zal het dan ook niet meer proberen. Zo gauw jij inhoudelijk reageert, zal ik inhoudelijk antwoorden.

  Prettige avond nog.

  beek [17] reageerde op deze reactie.

 13. @Michel [709816]:

  Je verwijst naar ZapLog. Ik lees daar een zeer kort tekstje.
  Die evenzogoed kan slaan op de vernietiging van burger- en kinderlevens door ‘feestvierend’ Hamas.
  Nee Michel. Zo’n verwijzinkje zegt dus helemaal NIETS.
  Maar is kennelijk voor jou voldoende om vervolgens een ‘argument’ te hebben om van verder reageren af te zien. Erg zwak in mijn ogen.
  Tevens ontdek ik daar niets libertarisch.

  Michel [27] reageerde op deze reactie.

 14. @Peter [709818]:

  Als mensen op de man gaan spelen ben ik gauw klaar. Ik heb gewoonweg geen behoefte aan dat soort kinderachtig gedrag. Als enkele opmerkingen uit de context worden gehaald en de rest simpelweg genegeerd wordt krijg je ook een gelijkaardige behandeling.

  Ik heb geen sympathy met Hamas, of welke andere Islamitische organisatie. Ik val in herhalingen, ik weet het, maar het schijnt dat het beargumenteren van commentaar op mensen die een andere mening zijn toegedaan te moeilijk is.

  @ffi [709819]:

  Mijn excuses voor mijn complete onwetendheid. Dat de meneer bij de KKK zat, betekend natuurlijk meteen dat hij per definitie liegt. En als je de premier van Israël bent, ben je voor 100% te vertrouwen….

  http://en.wikipedia.org/wiki/Lavon_Affair
  http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/lavon.html

  http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/History/lavon.html
  Quote van dezelfde website:
  “One of AICE’s principal objectives is to enhance Israel’s image by publicizing novel Israeli approaches to problems common to both our nations and illustrating how Americans can learn from these innovations. AICE also works with individual states that are establishing and expanding their ties with Israel. In particular, we produce reports documenting how these states can and do benefit from cooperation, trade and academic and cultural exchanges with Israel.”

  Dat de affaire heeft plaatsgevonden mag toch wel aangenomen worden, als een organisatie die Israël als goeddoener wil neerzetten het zelfs toegeeft. Had je trouwens ook zelf kunnen vinden als je 30 seconden langer had doorgezocht, maar dat daargelaten.

  http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_incident
  http://video.google.nl/videoplay?docid=-3319663041501647311&ei=qptiSeL0EZ-QiQL_8eTdCA&q=USS+liberty
  http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/ussliberty.html

  Zal ook wel een fantasietje van me zijn.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Mordechai_Vanunu
  http://en.wikipedia.org/wiki/Mossad

  Veel plezier met lezen, al betwijfel ik dat iemand voorbij de 30 seconden leestijd komt.

 15. Wie een land bezet moet op zijn blaren zitten.
  Israel hoort niet te bestaan , die staat is eenzijdig uitgeroepen oftwel
  Pallestina is al 60 jaar bezet
  Grond claimen op basis van geschiedenis of wat vage boekjes is way out of line.
  kom op zeg als we daaraan gaan beginnen kunnen we de wereldkaart wel compleet op de schop gooien.

  In de 2e wereld oorlog hebben de geallieerden ook complete steden platgegooid in Duitsland met honderduizenden slachtoffers tot gevolg maar ja europa was bezet he en daarom werden er bommen gegooid, toen mog het natuurlijk wel.
  In 2006 kiezen pallestijnen geheel op democratische wijze hammas als regering.
  Dat was een keuze van wanhoop want het regime van abbas en Arrafat had niks veranderd aan hun slechte situatie, wat doe je dan , dan stem je op extremisten , net zoals de duitsers die fout in de jaren 30 hadden gemaakt.

  Er is een tijd lang een wapenstilstand geweest tussen Hamas en Israel totdat israel het nodig vond om 6 hoge hamas mensen om te brengen.
  Wie wind zaait zal storm oogsten en dus begon Hamas weer raketten af te schieten op onschuldige mensen in Israel ( mensen die ook hun regering kiezen )

  Nu is israel de Gaza binnengevallen .
  We horen allemaal de verhalen van Pallestijnse kant , we zien de beelden van al jazera ( jammer voor Israel daar daar toch media aanwezig is )
  Wat we niet horen is hoe het ervoor staat aan Israelische kant, tenminste niet volgens de officieele kanalen.
  Zojuist was er een item over op RTL nieuws en het blijkt dat er aan Israelische kant veel meer slachtoffers vallen dan ze de buitenwereld willen doen geloven.
  Israel met al zijn wapenvertoon kan een groep mensen met ak 47 en zelfgemaakte raketten maar niet onder de duim krijgen
  Israel gaat een 2e Libanon tegemoed.
  Wie gaat het worden na Olmert , weer Bejamin N of iemand die echt vrede wil

  Peter [21] reageerde op deze reactie.
  GB [22] reageerde op deze reactie.
  GB [22] reageerde op deze reactie.
  ffi [24] reageerde op deze reactie.

 16. @Lulhannes [709820]:

  Je gaat ervan uit dat er een oplossing van het conflict mogelijk is maar da’s een foute conclusie.
  De enige oplossing volgens Hamas is totale vernietiging van Israel.
  De permanente strijd van de Islam is pas ten einde als alle ongelovigen zijn bekeerd of vernietigd dus je weet wat je te doen staat als je daar niet zo veel voor voelt.

  Israel kan alleen maar de effecten van deze permanente strijd minimaliseren.
  Een geurrilla strijd is nooit te winnen ook niet met de meest moderne wapens en Israel zal dus dondersgoed beseffen dat het een permanente strijd is. Ik denk dat de Joden het ook niet als een ramp zien omdat ze weten (itt wij in het westen) dat vrijheid een prijs kost.

  Of je moet de Hamas denkwijze overnemen. Dat kan natuurlijk ook altijd nog als de nood echt aan de man is.

 17. Hier een interessante beschouwing (pdf-alert) over de juridische status van het conflict, waaruit nog maar weer eens duidelijk wordt hoe hypocriet Israël behandeld wordt.

  Ik ben geen jurist of specialist oorlogsrecht, maar het stuk is zeer leesbaar en komt objectief over. Ik kan er tenminste zo snel geen valse voorstelling van zaken in ontdekken.

  Hat tip: Gates of Vienna.

 18. @ffi [709825]:

  @Peter [709822]:

  En wie gaat er voor zorgen dat de indianen hun land terug krijgen? Wat doen al die blanken daar überhaupt. De notie van een eeuwenoude claim is op zijn minst lachwekkend en ongeloofwaardig.

  Wel weer typisch dat er geen reacties meer komen op mijn reactie. Heerlijk dat negeren van problemen. Dan lijkt het namelijk dat ze er niet zijn.

  Jullie komen allemaal met leuke argumenten over Israël en ten dele zitten er goede punten tussen. Maar jullie negeren collectief het recht van het individu. Zou ik gestraft moeten worden omdat mijn buurman iemand doodschiet? De redelijkheid is zoek.

  De simpele beredenering dat Israël het goede representeert en Hamas het slechte, simpelweg omdat het Islamieten zijn vindt ik een walgelijke constatering.

  All things are subject to interpretation whichever interpretation prevails at a given time is a function of power and not truth.
  Friedrich Nietzsche

  Do not ever say that the desire to “do good” by force is a good motive. Neither power-lust nor stupidity are good motives.
  Ayn Rand

  Reason is not automatic. Those who deny it cannot be conquered by it. Do not count on them. Leave them alone.
  Ayn Rand

  GB [26] reageerde op deze reactie.
  Peter [33] reageerde op deze reactie.
  Peter [33] reageerde op deze reactie.
  Peter [33] reageerde op deze reactie.
  Peter [33] reageerde op deze reactie.
  Peter [33] reageerde op deze reactie.

 19. @Michel [709825]:

  En wie gaat er voor zorgen dat de indianen hun land terug krijgen? Wat doen al die blanken daar überhaupt.

  Klopt helemaal en daarom heb ik er ook geen zin in dat wij de nieuwe indianen van west europa worden.
  Nog maar eens een teken dat teveel moraliteit en een te pascifistische opstelling tegenover welke imperialistische macht dan ook uiteindelijk tot je eigen ondergang leidt.
  Of ben jij er zo een van “weg met ons en onze westerse cultuur”?

  Michel [28] reageerde op deze reactie.

 20. @GB [27]:

  Zout toch op met je generaliserende opmerkingen. Alsof het probleem wat we in Europa hebben, opgelost wordt door de Palestijnse bevolking af te maken. Het probleem wat we in Europa hebben met Moslims is welbewust gecreëerd door arrogante politici in hun kruistocht naar meer macht en controle.

  Dit is gewoon beestachtig, en ik distantieer me hiervan. Oorlog wordt altijd gevoerd in het belang van de weinigen ten koste van de velen. Er zijn altijd mensen die rijk worden van oorlog, terwijl de massa lijdt. Als je dit feit alleen al negeert, snap je het gewoon niet.
  Middeleeuw noem ik het. Ben jij er zo een?

  Negeer maar wederom mijn argumenten en speel lekker op de man. Kennelijk weten enkelen hier niet beter.

  GB [29] reageerde op deze reactie.
  GB [29] reageerde op deze reactie.
  R. Hartman [30] reageerde op deze reactie.

 21. @Michel [709828]:

  Wel fijn dat je toegeeft dat we hier ook problemen met moslims hebben.
  Net zoals ze in Kashmir, de Filipijnen, op de Balkan, in de hoorn van Afrika, Zuid Thailand, Oost China en op de Kaukasus problemen hebben met moslims. Ligt allemaal aan die andere partij in het conflict hoor!
  Ik heb hier in NL nog nooit gehoord van Joden die hele buurten in een stad terroriseren.
  Jij mag het generaliseren noemen. Ik noem het de feiten onder ogen durven zien. Als er iemand feiten negeert ben jij het wel.

  Van de andere kant; het zou wel geniaal van de Jood Cohen zijn als ie met zijn theedrinkpolitiek de algemene opinie over de Joodse zaak in het midden oosten in het voordeel van Israel zou doen uitvallen. Puur en alleen omdat de meeste mensen het helemaal gehad hebben met alles wat met Islam en haar aanhangers te maken heeft.
  Joden zijn er over het algemeen wel slim genoeg voor.

  Dat dan weer wel 🙂

Comments are closed.