2009graphicThese latest EU power grabs are the challenges that we must face in 2009 and are coming regardless of the fact that the EU Constitution/Lisbon Treaty has been rejected in three referenda and has not been ratified.
These plans include:

 • Adding more costs onto business
 • More EU control over financial services
 • The EU and the nuclear industry
 • More EU control over energy policy
 • EU control over asylum and immigration
 • An EU threat to consumer rights
 • More EU control over transport
 • More EU control over justice and home affairs
 • More EU involvement in health and education

Lees verder op Free Europe.

2 REACTIES

 1. Misschien toch maar eens die naam veranderen in “the Evil Union”? Lijkt mij wel op zijn plaats met al die bemoeizieke en autoritaire baasjes.

 2. Ja, die EU is pure evil!! Vandaag las ik weer dit:

  De plasma-tv dreigt door de EU te worden verboden.

  Omdat het teveel stroom zou verbruiken. Ongelooflijk. Ik heb thuis een projector, om films mee te kijken. Verbruikt ook meer stroom dan een tv, ook verbieden? En mijn afwasmachine, turbo stofzuiger, mijn muzieksysteem met bijbehorende JBL boxen? Ga toch weg EU politici!

  Bij het verplichtstellen van de spaarlamp is de EU al veels te ver gegaan! En natuurlijk nemen ze de absurditeit weer een stapje verder.. Is het al te laat om nog in opstand te komen? Of kunnen we nog zeggen, STOP, nu is het GENOEG.

  Maar ik vrees dat het artikel, dat Hub hier heeft geplaatst, idd niet veel goeds voorspelt. Dat dit soort verboden op spaarlampen, plasma’s en een oneindig scala aan andere goederen nog peanuts zijn vergeleken met wat er gaat komen, als we dit EU monster niet supersnel stoppen!

  http://www.spitsnieuws.nl/archives/media/2009/01/verbod_plasmatv_dreigt.html

Comments are closed.