hamas-fightersHier een link http://www.youtube.com/watch?v=7_OGhj43GAE naar wat beeldmateriaal dat de Hamas in actie toont tegen de eigen bevolking, je houdt het niet voor mogelijk wat voor koudbloedige en doodenge moderdenaars dit zijn en dat is nou het volk waar links Nederland achteraan loopt.

23 REACTIES

 1. @JBB [1]:
  Dank je, beslist de moeite waard om deze objectieve beschouwing van 2 minuten van Ron Paul te beluisteren.

  Het typische is dat zodra het “erg” wordt, lijken veel mensen tegen het gebruik van geweld. Terwijl in onze “democratische) maatschappij zowat alle problemen worden opgelost met behulp van geweld.
  Nu weer als de café-eigenaar iemand laat roken in zijn huis.

  Niet moeilijk om te bepalen waar de grondoorzaak van oorlog ligt.

 2. Zoals ik al meermalen heb gezegd is het noodzakelijk om terroristen als Hamas tot de laatste man uit te roeien. Met deze lieden kun je geen vrede hebben dat is onmogelijk. Daarom willen zij altijd wapenstilstanden, omdat ze zich dan weer kunnen bevoorraden met wapens en munitie tot de volgende oorlog. Het is een perpetuum mobilae. Dat is ook wat domoren als onze extreem-collectivistische partijen maar niet willen begrijpen en dat is dat je niet met het kwaad kunt onderhandelen. Je kon ook niet met Hitler of Pol Pot onderhandelen, daar het genocidale duivels zijn. Zo ook met Hamas.

 3. Vandaag weer onrustig verlopen demonstraties in Pakistan en Egypte waarbij in het laatste land diverse leden van het moslimbroederschap (de naam zegt al genoeg) zijn opgepakt.
  Ik vermoed dat er in bv Pakistan veel demonstranten rondliepen die nog niet weten waar Gaza ligt maar compleet worden opgejuind door de geestelijke machthebbers.
  Wie durft hier nog te beweren dat het over een regionaal conflict gaat?
  Voeg daarbij de opmerkingen van Erdogan en de deels geweldadige demonstraties in Eurabië.

  Het wordt door de moslimwereld opgevat als een religieus mondiaal conflict.
  Al met al een zeer gevaarlijke ontwikkeling en het is de hopen dat de Islam nu haar ware gezicht laat zien.

  Liever dat nu bij de meerderheid de schellen van de ogen vallen dan over pakweg 20 jaar.

 4. wat een verrot, verziekt en duivels minvolk zeg, die palestijnen ze vermoorden elkaar gewoon, zonder conceuqeenties. de hamas zegt islam te vertegenwoordigen en heeft vrijbroef gewoon mensen af te knallen op straat.
  en nu krijsen en janken dat jullie vette kutwijven de lucht in gaan? ja joh, had je maar tegen die oorlogsmisdadigers als hamas moeten strijden ipv op hen te stemmen.
  opblazen met kernraketten, heel die gazastrook

 5. “Zoals ik al meermalen heb gezegd is het noodzakelijk om terroristen als Hamas tot de laatste man uit te roeien.”

  Daar ben ik het mee eens, alleen niet op de manier zoals het nu gebeurt. Zolang de Israeli’s met hun eigen leger Hamas proberen uit te roeien, zal, door het aantal burgerslachtoffers, de steun voor hamas groeien en zullen steeds meer Palestijnen zelf voor hamas gaan vechten. Beter is als de palestijnen zichzelf kunnen bewapenen, zodat ze eigenhandig Hamas kunnen verjagen, zij weten namelijk beter waar Hamas zit, dan de Israeli’s, zo zullen er veel minder burgerslachtoffers vallen. Als ze zichzelf kunnen verdedigen, hoeven de palestijnen zich ook niet meer aan te sluiten bij terroristische groeperingen en zullen de relaties met israel verbeteren.

  Alleen op korte termijn zie Israel geen wapenexport naar de gazastrook toelaten en in de huidige anti-israel sfeer zie ik de palestijnen nog niet eigenhandig hamas uitroeien. Het is een virtueuze cirkel van aanvallen door beide partijen en haatzaaierij door Hamas, waar je heel moeilijk uitkomt, met als grote winnaar Hamas.

  Albert S. [13] reageerde op deze reactie.

 6. Islam = dood en verderf onder de afvalligen, zoals volgens de Wil van Allah Hakbar in de Heilige Koran door de Profeet Mohammed (Vrede zij met hem) zo klip en klaar is opgetekend.

  Dat is na 14 eeuwen jihad niet anders.

 7. Wat een gruwelijke acties. Waar is die arrogante NAVO nu? Wat is het verschil met Hitler? Welk dom en achterlijk volk laat zich doelstellingen aanpraten die tot dit soort acties leiden?

  Volgens mij heiligt het doel de middelen om dit broeinest tot het laatste insect helemaal uit te roeien.

  Of zou “braaf links” hier in NL nog wat van die fanatiekelingen willen steunen en hier nog een moskeetje bij willen laten bouwen? Hierbij vergeleken was Fitna nog een braaf promo-spotje.

 8. Grappig als je door Hamas en ook nog eens door de Joden naar het hiernamaals wordt bevorderd. En leuk dat die waardeloze kinderen worden afgemaakt en niet de kans wordt geboden naar neutraal gebied te vluchten….

 9. Dit is weer zon typische neo-marxistische in een subtiel anti-semitisme gedrenkt jasje gestoken reactie. Niet zo verwonderlijk nergens werd zo op grote schaal en massaal met de Duitse nieuwe wereldorde gecollaboreerd als in Nederland. Al dat verraders genetisch materiaal heeft zich inmiddels behoorlijk voortgepland als je de reacties hier zo mag lezen. Volgens het merendeel zijn blijkbaar alle vrijheidsstrijders tegenwoordig “terrroristen’ omdat hun ouders, voorouders te laf waren of te druk bezig met verraden bezig waren. De huidige NWO zetbaasjes zoals de VU christen marxisten Balkenende , Bos & Donner zijn exemplarisch voor het huidige klimaat.
  Men steunt dan ook natuurlijk in het MO en VO criminelen als Mubarak op lakeien & koningen in Jordanie en Saoudie Arabie of de Quisling burgemeester van Kabul Karzai.
  In de imbedded media worden palestijnen die veredelde vuurpijlen afschieten uitgemaakt voor Werner von Brauns en zoals we tijdens Oud Jaar wel weten komen er in NL alleen al meer mensen om als tijdens het hele vuurpijlen bombardement van het afgelopen jaar op zuid Israel.
  Iedereen die familie in Israel heeft of daar wel eens gewoond heeft weet dat er ieder weekend meer verkeersdoden vallen dan jaarlijks slachtoffers door die palestijnse vuurpijlen. De Israelische regering zou om de eigen bevolking qua slachtoffers te vermijden dus beter meer tijd en energie en resultaat halen en moeten besteden aan verkeersveilgheid dan oorlog voeren. Maar daar gaat het natuurlijk niet om, Israel wordt immers al deccenia lang gesubsidieerd om als NWO boegbeeld te fungeren en de kibbutz geldt nog steeds wereldwijd als een marxistische successtory. Om aan het nog steeds overal volop aanwezige anti semitische onderbuikgevoelens te voldoen is het natuurlijk niets leukers als semieten elkaar aan het afmaken zijn en doet erg denken aan de instelling van de Joodse raden destijds. Maar goed nog wat historische feiten en daar stam ik ook van af en ben daar meer dan trots op, de staat Israel is gesticht door “terroristen” met aanslagen die er niet om logen en de engelsen zo dwongen eerder gedane toezeggingen eindelijk eens waar te maken. Veel palestijnen moesten oprotten en werden verdreven en ondenkbaar voor vele nazaten van Hollandse collaborateurs die nog met hun laffe WW2 schuldgevoel rondlopen, willen nog steeds maar 1 ding terug naar HUN huis en land niets meer of minder. Ze hebben werkelijk alles geprobeerd om de wereld van hun onrectvaardige positie te doordringen recentelijk zelfs democratie en in hun wanhoop voor Hamas gekozen de enige niet corrupte partij in het hele MO. Dat is/was natuurlijk niet de bedoeling van de NWO marxisten zoals de palestijnen tot hun schade en schande constateren. Een vergelijking met ghetto van Warschau is evident en het is voor mij schokkend te moeten constateren dat je de teksten met beelden van de Wochenschau integraal kunt vervangen door die van het Ghetto van Gaza. Een superieure leger(atoom)macht die alle middelen inzet om burgerverzet te vernietigen en te knechten en de wereld kijkt zoals we wel gewend zijn zeker in NL laf en zonder enig mededogen toe. Het laat zich raden wat voor effect deze reacties uiteindelijk op volgende generaties zullen hebben. Maar goed het gaat hier natuurlijk niet om de Palestijnen maar om de verkiezingen die in Israel worden gehouden en om het behoud van de macht. Olmert behoort gewoon in de bak te zitten net als Bushnev, Bliar, Balkende en Berlusconi. Ze zijn verantwoordelijk vlgende the Lancet voor inmiddel meer dan 1 miljoen doden laat staan die miljoen die fysiek en geestelijk voor het leven verminkt zijn.

  Wladimir van Kiel [11] reageerde op deze reactie.

 10. Voor de goede orde heb niets met Hamas, die uiteindelijk is opgericht gestimuleerd door Shin Beth en als zodanig verantwoordelijk. Zij zijn IMHO wel de enige niet corrupte partij met wie afspraken te maken zijn en met draagvlak onder de palestijnse bevolking. Hamas vermoordt zeker niet willekeurig eigen mensen anders verkrijg je niet zoveel draagvlak zoals tijden de enige echt vrije verkiezingen in het MO is bewezen. Maar goed het is niet alleen in militaire maar in ieder gewapende verzetsbeweging gebruikelijk om verraders per saldo te liquideren. Ik zou absoluut niet voor mezelf instaan als gedetineerde verraders die familieleden/bekenden verraden of (in)direct vermoord of anderzins beschadigd hebben door deze bijzondere oorlogsomstandigheden zouden kunnen ontsnappen om zo eventuele straffen te ontlopen domweg te laten lopen, simpelweg laten lopen of zelf gezien de bijzondere omstandigheden maar zelf standrechterlijk ingrijpen.
  Voor mezelf een eenvoudige keuze niets meer of minder

  Wladimir van Kiel [13] reageerde op deze reactie.

 11. Het belangrijkste is m.i. om ons te realiseren, dat Nederland geen partij is in dit conflict en daar koste wat kost weg moet blijven.

 12. @Hermes [14]: ja, het was ook crimineel van de Gealieeerden in 40-45 om tegen Hitler en de NSDAP op te trekken, die partij en Hitler waren immers ook democratisch aan de macht gekomen.

  En ik zie ook niet wat voor verschil historische kennis hier maakt, als je bommen gaat gooien op een land met zo’n beetje het tweede sterkste leger van de wereld dan kun je klop verwachten, ongeacht de historische context.
  Spy-Nose [18] reageerde op deze reactie.

 13. @Gung Ho [10]:
  Dank voor je aanvullende commentaar.
  Alle volken hebben recht op autonomie, maar sommige een beetje meer recht dan andere, wat heel cynisch klinkt, maar wel realistisch lijkt.

  @Hermes [14]:
  Sorry Hermes. Het ligt inderdaad wat genuanceerder.
  In feite hebben Israel en de VS de opkomst van Hamas gesteund om tegenwicht te bieden aan Arafats corrupte Fatah-partij. Dan is het wat vreemd om deze club later te diskwalificeren als ze gekozen wordt.

  http://www.onjo.nl/Item.2561.0.html?&tx_ttnews%5Btt_news%5D=9904&tx_ttnews%5BbackPid%5D=2559&cHash=d53f072cdc

  Het doet denken aan de Amerikaanse steun aan de Afghaanse mudjahedin tegen de Russische bezetter. Daartegen trekt men nu ten strijde.
  Het kan verkeren, maar het is niet zonder meer geloofwaardig.

  @Wladimir van Kiel [15]:
  Logisch, maar het is een Israelisch-Palestijns probleem, waarbij de VS een hoofdrol spelen. Zolang die nalaten effectief druk uit te oefenen, komt er nooit vrede. En dat is in niemands belang.
  jetze [17] reageerde op deze reactie.

 14. @Spy-Nose [16]:

  “Logisch, maar het is een Israelisch-Palestijns probleem, waarbij de VS een hoofdrol (sic) spelen. , komt er nooit vrede. En dat is in niemands belang.”

  Wat is daar dan logisch aan?

  “Zolang die nalaten effectief druk uit te oefenen.”

  Valt dit onder de noemer humor of ben je gewoon bezopen. Proost dan.

 15. @Wladimir van Kiel [15]:
  Wladimir, sorry. Je trapt hier alleen open deuren in en gaat voorbij aan de opgeworpen argumenten.

  We weten bijvoorbeeld intussen, dat Israel grote invloed op de buitenlandse politiek van de VS uitoefent. Daar kan niemand meer omheen, dacht ik.

  Israel en de VS (die Israel niet alleen politiek steunen, maar ook daadwerkelijk met wapens en financiering) zijn verantwoordelijk voor de vermoedelijke oorlogsmisdaden in Gaza.

  Welke tegenargumenten heb je op het betoog van Gung Ho?
  beek [20] reageerde op deze reactie.

 16. Overgens, vergelijkingen met het verzet gedurende WO II en de reactie van Israel op Hamas slaan nergens op. Verzetstrijders in deze misbruikten nimmer onschuldige burgers om de “bezetter” te bestrijden.

 17. @Spy-Nose [18]:

  Die tweee alinea: valt onder het tendentieus verdraaien van feiten, hoewel de feiten blijven.
  Spynose suggereert dat Israel grote invloed uitoefent op de buitenland politiek vande USA. Zo’n regel roept herinneringen op aan de oude gedachte dat ‘Joden de wereld willen beheersen’.
  De zin is alszodanig zeer suggestief.
  Eeerlijker zou het zijn, te stellen dat de USA het belangrijk vindt dat de staat Israel gewoon mag bestaan, als democratie, en dat lieden als extremistische moslims geen recht hebben de burgers van Israel in hun bestaan te bedreigen.
  Israel heeft dus invloed inderdaad, maar vooral in de zin en de mate waarin de USA waarde hecht aan het voortbestaan van Israel.

  Vergelijk: Een opmerking als: ‘Die moeder heeft grote invloed op haar kind, en bepaalt het levenm van dat kind.’
  Want: dat kind wenst z’n sukkelende moeder nu eenmaal te helpen, en die wens heeft uiteraard invloed op het leven van dat kind.

  En die laatste alinea: Verantwoordelijk voor vermoedelijke oorlogsmisdaden.
  Wat een vreemde constructie.
  De misdaden verkeren kennelijk nog in het stadium van ‘vermoedens’, wat wil zeggen dat er geen zekere feiten zijn.
  TOCH meent Spynose dat de USA en Israel er schuld aan hebben.

  Vergelijk: Ik weet niet zeker of Jantje gestolen heeft, maar als er gestolen is, MOET Jantje het gedaan hebben.
  Zonder onderbouwing, van iemand die vooraan staat anderen gebrek aan onderbouwing te verwijten.

 18. Hier een interessant en redelijk objectief draadje die een aantal historische feiten en interpretaties door een UK parlementslid aardig weergeeft en samenvat.

  http://www.theyworkforyou.com/debates/?id=2009-01-15a.396.0&s=speaker%3A10327#g407.2

  Gerald Kaufman

  I was brought up as an orthodox Jew and a Zionist. On a shelf in our kitchen, there was a tin box for the Jewish National Fund, into which we put coins to help the pioneers building a Jewish presence in Palestine.
  I first went to Israel in 1961 and I have been there since more times than I can count. I had family in Israel and have friends in Israel. One of them fought in the wars of 1956, 1967 and 1973 and was wounded in two of them. The tie clip that I am wearing is made from a campaign decoration awarded to him, which he presented to me.
  I have known most of the Prime Ministers of Israel, starting with the founding Prime Minister David Ben-Gurion. Golda Meir was my friend, as was Yigal Allon, Deputy Prime Minister, who, as a general, won the Negev for Israel in the 1948 war of independence.
  My parents came to Britain as refugees from Poland. Most of their families were subsequently murdered by the Nazis in the holocaust. My grandmother was ill in bed when the Nazis came to her home town of Staszow. A German soldier shot her dead in her bed.
  My grandmother did not die to provide cover for Israeli soldiers murdering Palestinian grandmothers in Gaza. The current Israeli Government ruthlessly and cynically exploit the continuing guilt among gentiles over the slaughter of Jews in the holocaust as justification for their murder of Palestinians. The implication is that Jewish lives are precious, but the lives of Palestinians do not count.
  On Sky News a few days ago, the spokeswoman for the Israeli army, Major Leibovich, was asked about the Israeli killing of, at that time, 800 Palestinians—the total is now 1,000. She replied instantly that
  “500 of them were militants.”
  That was the reply of a Nazi. I suppose that the Jews fighting for their lives in the Warsaw ghetto could have been dismissed as militants.
  The Israeli Foreign Minister Tzipi Livni asserts that her Government will have no dealings with Hamas, because they are terrorists. Tzipi Livni’s father was Eitan Livni, chief operations officer of the terrorist Irgun Zvai Leumi, who organised the blowing-up of the King David hotel in Jerusalem, in which 91 victims were killed, including four Jews.
  Israel was born out of Jewish terrorism. Jewish terrorists hanged two British sergeants and booby-trapped their corpses. Irgun, together with the terrorist Stern gang, massacred 254 Palestinians in 1948 in the village of Deir Yassin. Today, the current Israeli Government indicate that they would be willing, in circumstances acceptable to them, to negotiate with the Palestinian President Abbas of Fatah. It is too late for that. They could have negotiated with Fatah’s previous leader, Yasser Arafat, who was a friend of mine. Instead, they besieged him in a bunker in Ramallah, where I visited him. Because of the failings of Fatah since Arafat’s death, Hamas won the Palestinian election in 2006. Hamas is a deeply nasty organisation, but it was democratically elected, and it is the only game in town. The boycotting of Hamas, including by our Government, has been a culpable error, from which dreadful consequences have followed.
  The great Israeli Foreign Minister Abba Eban, with whom I campaigned for peace on many platforms, said:
  “You make peace by talking to your enemies.”
  However many Palestinians the Israelis murder in Gaza, they cannot solve this existential problem by military means. Whenever and however the fighting ends, there will still be 1.5 million Palestinians in Gaza and 2.5 million more on the west bank. They are treated like dirt by the Israelis, with hundreds of road blocks and with the ghastly denizens of the illegal Jewish settlements harassing them as well. The time will come, not so long from now, when they will outnumber the Jewish population in Israel.
  It is time for our Government to make clear to the Israeli Government that their conduct and policies are unacceptable, and to impose a total arms ban on Israel. It is time for peace, but real peace, not the solution by conquest which is the Israelis’ real goal but which it is impossible for them to achieve. They are not simply war criminals; they are fools.

  Spy-Nose [22] reageerde op deze reactie.

 19. @Gung Ho [21]:
  Toeval bestaat niet, maar believe it or not, ik had uitgerekend dit betoog van Kaufman juist vanmorgen in mijn persoonlijk archief gecopieerd om het te gebruiken in komende discussies op deze site.
  Het betreffende Lagerhuisdebat duurde langer dan 5 uur.
  Dank voor deze weblink.

 20. Hier nog wat inmiddels wat gedateerde Met Charie Rose en wat kwinkslagen mag ook wel eens een keer van Stewart

  http://www.charlierose.com/view/interview/9900

  Bob Simon of CBS News: “Gaza is the world’s largest prison”
  Editor Jan 12, 2009

  In an interview with Charlie Rose on Jan. 7, 2009 during the Israeli offense against Gaza, Bob Simon of CBS News’ 60 Minutes stated that “Gaza is the world’s largest prison.” Mr. Simon, who is Jewish and lives in Israel near Tel Aviv was very candid about his belief that a two state solution to Israel and Palestine has passed. This fascinating interview can be viewed at: http://www.charlierose.com/view/interview/9900

  http://www.thedailyshow.com/video/index.jhtml?videoId=213380 Jon Stewart

Comments are closed.