maandag, 26 januari 2009
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Kots.

Hattip Karen DeCoster op LewRockwell.com. Het totalitairisme druipt van deze Harpo Production video. Voor de ingewijden: als je harpo omkeert, krijg je Oprah. Da’s de mevrouw die Obama zo geweldig vindt. Dezelfde Obama die naar het schijnt al een aantal doden op z’n geweten heeft, waaronder kinderen, zie ook hier. Hoe dom moet je als ‘celebrity’ zijn om een minkukel als Obama te promoten door deelname aan een ‘ik beloof’ video ?

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Internationaal, Politiek, Vrijheid
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. pcrs schreef op : 1

  Je zou haast vergeten dat het om een criminele organisatie gaat, maar dat is dan waarschijnlijk ook de bedoeling.

 2. JL schreef op : 2

  Wow…

  Ik heb het hele ding afgekeken. Een paar honderdduizend van mijn hersencellen hebben zelfmoord gepleegd… Ik hoop dat je blij bent 😛

  Ligt het trouwens aan mij, of is de eindboodschap gewoon sektarisch? “Together we pledge… together we serve… together we…”

  Nog meer verborgen boodschappen hier behalve het ‘harpo = oprah achterstevoren verhaal’? Misschien moet het hele filmpje achterstevoren afgespeeld worden en dan krijgen we een boodschap over het verwerken van babylichaampjes in rijstmeelpudding.

  Er staat ook nog een leuk filmpje op The Onion over Obama supporters.

 3. Tim schreef op : 3

  De laatste keer dat mensen zo vol vertrouwen achter hun leider stonden was in 1933 geloof ik.

  Wat een onzin.

 4. Peter schreef op : 5

  @Anno Zijlstra [4]:

  Laagopgeleid? In welk opzicht?

  En welk punt wilde je daarmee precies maken?

  En zijn er geen ‘hoogopgeleidde’ witte mannen die dat een gruwel is? Of dat er geen ‘laagopgeleidde’ witte mannen zijn die Obama geweldig vinden?

  Weet je wat erg is?

  Take a wild guess.

 5. amdh schreef op : 6

  Amerikanen-zijn is voor veel Amerikanen ook een soort religie….
  Maar dit is echt eng.. Het erge is ook dat er heel veel hollywoodsterren tussen zitten die de idool zijn van een heleboel jonge kinderen… Oftewel massive sectarian indoctrination to serve messiah Obama. Good luck Americans, you gonna need it!

 6. Roy schreef op : 7

  Beetje positieve boodschap is prima, maar dan de zin: “I Pledge to be a servant of the President”

  Euhm? Hallo.. voel je je wel lekker? Gaan we terug naar die tijd. Onderdanen, Slaven, Dienstknechten van de poltici..

  Nee, sorry, dat gaat net even te ver.

 7. IIS schreef op : 8

  Het schip met geld is zinkende en nu rennen ze in The Fucking Jewnited States of America massaal naar één kant van het schip en veroorzaken een onmiddellijk kapseizen van het hele spul…..Schip Ahoy!!

 8. GB schreef op : 9

  Tjee zeg! Wat een betrokken vaderlandslievende beroemdheden daarzo in de VS.
  Ik denk dat ik nu maar hun cd’s en dvd’s ga kopen om ze te steunen.
  Zoveel goedheid moet namelijk beloond worden, nietwaar?

 9. Saartje schreef op : 10

  Ik moet bekennen dat ik heel hard heb moeten lachen om dit filmpje. Als je niet de politieke kleur van de mensen die daarin optreden weet (en die weet ik dus niet), dan zou je dit kunnen zien als één grote grap. Makers van een satirisch programma hadden het niet beter kunnen doen. Vooral die man die zijn spierballen kust voor Barack en Obama is hilarisch!

  ……. en nu vertellen jullie me allemaal dat dit serieus is !!?

  Wat een deceptie ! (Maar ik kan niet helpen dat ik er nog steeds om moet lachen 🙂 )

 10. Armin schreef op : 11

  Wat is nu eigenlijk het probleem van dit filmpje? Een groep beroemdheden die hun mede-Amerikanen oproepen ‘goede’ dingen te doen. Goed, Obama er nog even bij en we maken het politiek, maar er wortd niet opgeroepen tot geweld, het is geen sekte, het is gewoon een mening die geuit wordt.

  Raar dat libertariers daar opeens tegen zijn. In een libertarische wereld zullen dit soort dingen juist nog veel vaker voorkomen, omdat ‘hulp’ niet van de staat komt, maar van allerlei andere organisaties.

  Niets om te kotsen dus. Misschien hypocriet, maar dat zijn wij eigenlijk allemaal wel als we eerlijk zijn. Ik vind het minder om te kotsen dan die suggestieve en doorgaans doodsaaie uitzendingen in de zendtijd van de politieke partijen die wij hebben. 🙂

  .M [17] reageerde op deze reactie.

 11. Anno Zijlstra schreef op : 12

  Jammer dat ze met een serie als All in the family zijn gestopt, Archie Bunker was ‘de gedroomde commentator’ geweest nu.(of zijn opvolger )
  Hoe is het eigenlijk met Jo the Plumber afgelopen ?-:)

 12. beek schreef op : 13

  De Obama verering neemt socialistische vormen aan.
  Allemaal als vierkantje in zijn portret.

 13. frenkelfrank schreef op : 14

  We moeten dit soort video’s bewaren, en zodra Obama faalt de deelnemers mede verantwoordelijk stellen voor zijn wandaden. Maar eerlijk gezegd hoop ik dat Obama wel degelijk de wereld een stukje mooier maakt door minder zich ermee te bemoeien. Maar ik geef het niet veel kans.

 14. Anno Zijlstra schreef op : 15

  Die Obama is een gisse gast, kent de risico’s , hij kan wel wat hebben en aan,maar geen kogels, daar vrees ik het meeste voor….

 15. Anno Zijlstra schreef op : 16

  trouwens hoe vond hij die slimme internetgasten die al die poen ophaalde via het net, fijne neus voor talent ?
  zou mooi zijn als het dat is en geen geluk alleen

 16. .M schreef op : 17

  @Armin [11]: Mee eens. En nu weet ik eveneens welke sterren ik voortaan moet boycotten. Want ook dat staat mij dan weer vrij. En daar ben ik behoorlijk consequent in. Ik check altijd eerst even op IMDB voor ik een bioscoop bezoek om te kijken of er niemand van mijn zwarte lijst geld aan me zou kunnen verdienen.
  Gezien er geen rechtstreekse link is tussen mijn TV gedrag -gezien ik niet in een kijkcijferpannel zit- en de populariteit (en winstgevendheid) van series, kan ik gelukkig nog wel naar Desperate Housewives blijven kijken (sowieso mijn enige verzetje want verder kijk ik z.g.a. niets), maar voor bioscoopbezoek zijn films met Longoria voortaan ook uit den boze.
  Jammer, maar het lekker ding lijkt in het echt net zo’n dom cq. immoreel wicht te zijn als de rol die ze speelt. Nou goed, dan voel ik me des te beter bij mijn eigen vrouw 😉

 17. Michel schreef op : 18

  Sorry, maar ik haakte af toen de moderne hoeren aka de celebrities begonnen te praten. Ik heb de Obama hype nou wel genoeg beleefd.

  Vanmiddag een stukje CNN gekeken(ik had niks te doen). Daar werd Obama uiteraard besproken. CNN is nou eenmaal de democrats propaganda outlet. Er werd in besproken hoe bepaalde haat sites over Obama oordelen. Natuurlijk kwam er in beeld een artikel voorbij waarin Obama gelinkt wordt aan het zionisme. Niet gek gezien zijn kabinet en zijn onvoorwaardelijke steun aan Israël, maar goed, dat wordt dus als haatartikel neergezet. Het voorzetje wordt wel heel duidelijk gegeven voor beperkende maatregelen op het Internet. Iets wat veel experts al een tijdje zien aankomen.

  Maar ja, hij is wel “The One” en de “President of the World”. Die mag je natuurlijk niet zomaar bekritiseren….zucht…

 18. Anno Zijlstra schreef op : 19

  Obama niet, was McCain met Palin dat een optie geweest ?
  Ik moet er niet aan denken dat McCain iets zou overkomen en Palin de baas zou worden , dat schrok veel mensen af.
  Niet McCain als persoon direkt, denk ik, geen zwaargewicht maar sluw genoeg en degelijk genoeg.
  Obama gaat de boel niet even rechtzetten, wellicht in de 8 jaar die komen, 4 jaar is te kort.
  It koe minder .(Fries geloof ik)

  Michel [21] reageerde op deze reactie.

 19. Patrick schreef op : 20

  I PLEDGE:

  Dat ik altijd op vrijspreker.nl zal blijven komen en mijn comments achterlaat.

  TOGETHER we can make difference. Yes ma’am!

 20. Michel schreef op : 21

  @Anno Zijlstra [19]:

  Nee, McCain was niks beter. Maar McCain en Palin kunnen beide niet opwekken wat Obama kan. Dat maakt ze dus minder gevaarlijk als deze glijer.

  www.youtube.com

  Ik heb deze documentaire nog niet afgekeken, maar ik vond het wel interessant. Het geeft een nieuw inzicht in Obama de persoon en het stelt uiterst goede vragen omtrent zijn beloftes en zijn beweringen.

 21. Draconian schreef op : 22

  Wat een teringvolk die Amerikanen.

 22. steven schreef op : 23

  Wow, straf spul. Dit lijkt de eed van trouw van de progressieve multiculturele ecobewuste waffen- ss wel. De Obama adoratie neemt zo stilletjes de proporties van Adolf aan.

 23. Paul Martens schreef op : 24

  Kan het niet laten:

  I PLEDGE heeft vanaf enkele seconden geleden voor mij een nieuwe betekenis/vertaling: IK BEN ACHTERLIJK !

  Amerika, gefeliciteerd met zo’n keur aan bekenden, al is dit in NL niet veel beter.

 24. Michel schreef op : 26

  @JBB [25]:

  Is dat diezelfde NWO die al tientallen jaren genoemd wordt in de conspiracy kringen? Wat een verassing. Gelukkig waren en zijn die allemaal gek en hopeloos paranoïde.

 25. TerrierBram schreef op : 27

  Waarom wordt het kots gehalte van Amerika, dat de afgelopen 50 jaar niet echt is veranderd, het feit dat Amerika zonder uitzondering presidenten heeft gehad met bloed aan hun handen ( hoe kan het ook anders … over minkukels gesproken ) nu opeens over de Obama heen gestort? Eerst zien wat de resultaten zullen zijn, dan pas spreken. We zijn Bush vergeten?

  Of geloven jullie echt dat je met een Boeing 757 in het Pentagon kan vliegen, en de lantaren palen en bomen laat staan, terwijl er geen cloud of debris is? Net afgerekend met een Nazi regime, wordt deze man door de mangel gehaald.

  En al die latente Hitler vergelijkingen. Zucht.

  PLEASE go on pissing your life away under fluorescents and in traffic jams, while you have to earn your fucking winter vacation and the loan on that typical quality Gamma house of yours.

  En ga nou maar weer lekker productief wezen.
  Andre [28] reageerde op deze reactie.

 26. Andre (auteur van dit artikel) schreef op : 28
  Andre

  @TerrierBram [27]:

  “Eerst zien wat de resultaten zullen zijn”

  Wat denk je zelf ? Is het je nog niet opgevallen, dat er al resultaten zijn ??

  “Net afgerekend met een Nazi regime”

  En je denkt dat meneer Obamanable beter is ?? Kom op zeg. Het is meer van hetzelfde. CFR Team A is vervangen door CFR Team B.

  Laat jezelf niet bij de neus nemen, over Hitleriaanse toestanden gesproken.

  TerrierBram [29] reageerde op deze reactie.

 27. TerrierBram schreef op : 29

  @Andre [28]:
  Sorry, ik ben eigenlijk gestopt met mij bij de neus te laten nemen, of überhaupt mee te doen met die wereldwijde verwarring. Wie zegt mij dat er geen zooitje neo connies op het internet bezig zijn al die Geen Stijlers op ideeën te brengen?

  Dat hele 911 rammelt aan alle kanten, en met name het officiële rapport. Het is even stupide als de magic bullet verklaring van de moord op Kennedy.

  Ik denk dat het beter is ons te richten op ons eigen land. USA is een derde wereld land, dat net doet of ze welvarend zijn. Ze doen ook net of zij een democratie zijn. En ze doen ook net of ze rijk zijn.
  Ik pen met iemand die in de bak zit voor het kweken van een paar medicinale Cannabis planten. Je wil niet weten wat voor toestanden zich er in die gevangenissen afspelen. Wat zie ik bij National Geographic? Spik en span gevangenissen met ultra zware criminelen.

  Allemaal show, allemaal nep, allemaal kapitaal dat zij nog lang niet verdiend hebben.

  Laten wij nou maar hier ons brood verdienen, hier energie produceren, hier producten produceren. Want dat USA plan van vrije wereld handel en meer van dat geneuzel is op een ramp uitgelopen. En Obama zal daar weinig aan kunnen veranderen. Wat zijn intenties ook moge zijn, het is eigenlijk voor ons Nederlanders niet interessant.