man_vrouw1En waarom? De eerste vraag is dan hoe de realiteit is. Is er aanmerkelijk verschil in aantal?

Wat denkt u dat een oorzaak van dat verschil kan zijn? Doe mee aan de twee polls. We kunnen daarna zien of we er iets aan willen of kunnen veranderen.

Ik ben een man/vrouw
Laden ... Laden ...

Zie ook volgende Poll

 

VROUW _ MAN
 

Ik denk verhouding Vrouw - Man is dichts bij
Bekijk de resultaten
Laden ... Laden ...

44 REACTIES

 1. @beek [19]:
  Wat achterdochtig ! Ik kan je verzekeren dat Perspicere veel en belangrijk werk doet voor de Vrijspreker, waaronder het begeleiden van de Vrijsprekerartikelen op andere sites zoals NUjij, EKUDOS,e.d

  Wou dat we meer degelijke actieve medewerksters en medewerkers voor het vergroten van onze vrijheid hadden.

 2. @beek [19]:

  Móet een mederwerkster van de Vrijspreker dan persé zelf artikelen schrijven, Beek? Wat is dat nou voor gedachtegang…?

  Ik doe inderdaad ander werk.
  Zet nu al bijna 2 jaar doorgaans dagelijks(!) de artikelen van de Vrijspreker op http://www.NUjij.nl om een groter publiek bekent te maken met het Libertarisme. (Check het zelf, zou ik zo zeggen) Op NUjij voorzie ik het commentaar van de lezers van mijn antwoord, indien de tijd het toelaat. Daarom vind je (op een enkele uitzondering na) praktisch geen commentaar van mij onder de artikelen op de Vrijspreker zelf. Het is vrijwilligerswerk, wat ik met veel plezier naast mijn gewone werk doe.

  Dus Nee… ik ben geen excuustruus, noch ben ik een spook en Ja… de foto is een momentname van mijzelf…

  beek [42] reageerde op deze reactie.

 3. De interessen van vrouwen verschillen nu eenmaal significant van die van mannen. Ik denk dat daar weinig aan te veranderen valt.
  En zou dat wel gunstig zijn?
  Het beste werkt het immers, als iedereen activiteiten entameert op een gebied ,waarin zij of hij uitblinkt.
  hugo van reijen

  Hub Jongen [38] reageerde op deze reactie.

 4. @HoerenSloep [28]:

  Ik zie dat het te persoonlijk wordt, m.a.w. iemand zijn argumenten belachelijk maken. En dat heb je mij niet zien doen. Ik zoek juist een forum waar men op een volwassen en intelligente manier, of zo goed mogelijk, te reageren. Ideeën kunnen uit de gekste hoeken komen.

  En als ik vind dat vrouwen ook een mening hebben, dan moet dat niet met een kul antwoordt als wat die persoon heeft gedaan.

  En als je vraagt qua patroonsgewijs, dan zou je je kunnen afvragen hoe het dan gesteld is met het moraal van dicsussiërend Nederland. En ik liet mij/laat mij makkelijk door van op de kast jagen. Maar dat neemt niet weg dat ik ongelijk heb.

  Ik wil mij niet weg laten jagen, maar ik hou niet van dit soort taferelen waar een forum op die wijze naar beneden gehaald moet worden. Dat hoeft niet en zou niet mogen.

  HoerenSloep [36] reageerde op deze reactie.
  Peter de 1e [40] reageerde op deze reactie.

 5. @HoerenSloep [36]:

  Tja, is het dan niet tijd dat dat een keer veranderd? Ik doe niets verkeerds, dus ik hoef niet te veranderen. En ik raad jou aan om de docu ‘One’ binnen te halen. Dat gaat over uniciteit. En wat je daar leert, is hoopgevend voor ons mensen.

  I.I.G. on topic, vrouwen kunnen wat mij betreft ook hier schrijven.

  En je link kan ik, althans de film, kan ik niet openen. Maar ik begrijp de strekking wel hoor. Maar ik kan ook beledigen, ik kan het bitterste gal uitspuwen, maar waarom. Dat is zo primaat.
  Hub Jongen [39] reageerde op deze reactie.

 6. @hugo van reijen [33]:
  Inderdaad. Wie zou zo gek zijn om te trachten interesses te veranderen?
  Wel belangrijk is te onderzoeken of er een reden is waarom er bvb maar 15 % vrouwen komen.
  Brengen wij de filosofie van de Vrijheid op een manier die vrouwen niet interessant vinden? Worden er op de Vrijsprekers barrieres opgeworpen die vrouwen meer irriteren dan mannen? (Smmige reacties hierboven wijzen in die richting)
  Die 15 % zouden kunnen wijzen op een groot potentieel van vrouwen die de Vrijspreker (nog) niet kennen. Dan komt de vraag willen, kunnen we daar wat aan doen?

 7. @Peter de 1e [40]:

  Domme mensen zijn mensen die niet nieuwsgierig zijn. Want elke visie kan leiden tot een compleet plaatje. En dat schept weer creatieve ideeën voor ons allen op.

  Ik doel bijvoorbeeld op self-made men. Die hebben een idee, zo simpel en zijn daardoor miljonair geworden. En soms doen ze dan ook humanitaire dingen waardoor een ander deelgenoot kan zijn van wat menselijkheid kan bereiken.

  http://www.imdb.com/title/tt1139613/

  In die docu komen alle visies aan bod, alsmede atheïsme.

 8. hetzijn hier allemaal mannen/haantjes met enorme ego’s, ik denk ook veel losers die ‘boos ‘ zijn op ‘de staat.
  Vrouwen zijn veel genuanceerder,die lezen de bagger en denken dat houdoe,bij mij op de bank thuis zit ook al zo’n mopperkont.-:)

Comments are closed.