person_balkenende_ogenLuister goed wat politici zeggen over het uitsturen van militaire missies naar bvb de andere kant van de wereld. Zoals steeds hetzelfde bedrog als waarmee Nederland de EU in is geluisd.

Eerst zou de missie naar Uruzgan maar tot uiterlijk 2008 duren. Toen uiterlijk tot 2010 en op dit moment spreken ze elkaar tegen of het na 2010 toch niet nog langer moet.
 
De minister van oorlog van Middelkoop  zegt “nee, niet langer”. De minister voor buitenland Verhagen springt in het gat en zegt dat hij troepen naar GAZA wil sturen en de eerst minister Balkenende zegt dat hij alle opties open houdt.

Dan haast van Middelkoop zich om te verklaren dat er “Geen nieuwe grote missie” naar Uruzgan gaat maar blijft vaag over Afghanistan.
Balkenende praat dan weer over geen nieuwe grote missie naar Afghanistan, geen nieuwe missie met dezelfde omvang.

NRC:**    “De premier herhaalde vrijdag dat er een nieuw weegmoment zal komen als er verzoeken komen. Die zijn er nu niet, zei hij. Bij de afweging voor een nieuwe missie zal rekening worden gehouden met de Nederlandse capaciteiten en de omstandigheden in Afghanistan maar ook elders in de wereld, aldus Balkenende.”

Met deze toezeggingen kan van alles gebeuren. Er kunnen vele kleine missies naar Afghanistan, naar elders in de wereld en zelfs naar Uruzgan. Ook is ondertussen gepraat over Nederlandse specialisten-militairen.

Het is duidelijk dat de politici nog alle mogelijkheden open houden. Dit en ook het volgende kabinet doen wat ze zelf willen. En als het in hun kraam te pas komt, liegen ze er omheen. Net zoals Balkenende en zijn trawanten, waaronder Frans Timmermans, liegen dat het verraad van Lissabon iets heel anders is dan de EU-grondwet.

2 REACTIES

 1. Ik ben het de laatste tijd wel vaak met je eens Hub, niet leuk meer.

  Ik wil nog wel even toevoegen dat de heer Balkenende’s grote broer dikke belangen heeft met zijn eigen firmaatje in Afghanistan, en dat het dus weer gaat over een Gas pijpleiding door afgaanniestan. de Russen zijn afgegaan, Obanana gaat straks dik af, en balkie zal de klus wel even klaren, ja hoor. zie sebrenica zou ik zeggen. daar zitten er nog een paar voor in den haag, lekker dichtbij voor balkie. ga het hen vragen, ukkie (balkie)

  Straks kunnen we gaan betalen voor conflictjes met gaza, met iran, met pakistan, en waar ook ter wereld ons legertje kan worden ingezet voor het gewin van de broertjes van balkie en ukkie zijn opvolger.

  Middelkoop moet meer aan de speed (als ie tenminste meent wat ie zegt), en verhagen een beetje minder zou ik zeggen.

  Wat een sukkels zeg.

 2. Ik zie het helemaal voor me:

  Mevrouw Balkenende op haar sterfbed tegen de minister president van naenderthalerland:

  “Zorg goed voor je broers en zussen, jongen, ik heb altijd al gedacht dat jij wel eens de president van Naenderthalerland zou worden”, en pff, de geest gegeven.

  Even afgezien van het feit dat ik denk dat mevrouw Balkenende wel OK was.

Comments are closed.