aaa_koning-kroon
Zolang de overheid feestjes organiseert van meer dan 170 miljoen dollar kun je je afvragen hoe dat nu met die recessie zit.
En zolang ene Obama dergelijke feestjes ter zijner eer en glorie accepteert en geniet, mag je ook twijfelen aan zijn sociale (niet socialistische) houding. En wat hij bedoelt met “Change”.
 
Het extreme feestje bij de inauguratie van Obama gaat meer dan 170 miljoen dollar  kosten.
Terwijl men praat over de grootste economische neergang sinds 1930. Terwijl links en rechts mensen zonder werk komen te zitten en bedrijven failliet gaan.

En dat feest wordt echt niet uit eigen zak betaald! Al worden er behoorlijk grote bedragen neergeteld door mensen die voor miljoenen geprofiteerd hebben van de overheidsreddingsoperaties voor de banken.

Je kunt daar slechts in stomme verbazing naar kijken, en blijven denken wat je tegen deze hoogmoedswaanzin zou kunnen doen.

4 REACTIES

 1. Barak Obama werd tijdens zijn studie aan Colombia University al in 1981-1983 gerekruteerd door Zbigniew Brzezinski, een aanhanger van Hegels Dialektiek en lid van de Trilaterale Commissie
  Deze trekpop van de schaduwregering dient als anti-these voor de these Bush. Het doel (synthese) is de push voor een New World Order a.k.a Hitler´s fasistische Drittes Reich.
  Let in de toekspraak op woorden: New Era, New World Order, United as One,
  Civillian Security Force and Change.
  Zij die zonder begrip luisteren lijken op doven (Heraclitus 500 v.Chr)

  http://www.hoefgeest.nl
  IIS [2] reageerde op deze reactie.

 2. Zo president is ie nu.
  Je kunt van hem zeggen wat je wil maar speechen kan ie fantastisch.
  Zo’n 10x beter dan de pastoor vroeger bij ons in de kerk en zo’n 1000x beter dan de Balk.
  Maar het blijven slechts mooie woorden.

  Nu komt het echte werk en daar ga ik hem op beoordelen.
  De eerste tekenen zijn allesbehalve positief te noemen.

Comments are closed.