vredesduifGoed nieuws voor alle tegenstanders van de militaire actie van Israel in de Gazastrook: het blijkt dus dat de Palestijnen Israel een smadelijke nederlaag hebben bezorgd en de overwining hebben geclaimed.

De Hamasleiders en de Iraanse president hebben elkaar uitbundig gefeliciteerd met deze historische zege.

De Hamas heeft de Zionisten duidelijk een lesje geleerd dat ze lang zal blijven heugen en deze glorieuze overwinning past zondermeer in het rijtje van de andere Arabische victories: 1948, 1956, 1967, 1973, 1981 en 2006.

Het is toch ongelooflijk hoe stom die Zionisten toch zijn, ze hebben de laatste 60 jaar alle oorlogen tegen de Arabieren smadelijk verloren en toch blijven ze komen met hun agressie.

Maar goed, de aanhangers van Hamas kunnen nu niet meer klagen want hun partij heeft duidelijk gewonnen.

Proficiaat, Gretta, Dries, Harry en de rest van de antisemieten en dat de Palestijnen nog heel veel van dit soort overwinningen mogen behalen.

Mazzel tov ermee.

12 REACTIES

 1. Vrij naar een oude uitdrukking: dat alle haatbaarden (met of zonder baard) eeuwig mogen leven en elke dag een andere overwinning behalen! LOL…

 2. Ik heb de indruk dat de Israelisch zijn vertrokken, om Fatah hun wraak van 3 jaar geleden te kunnen nemen.
  Hamas heeft toen bloederig en niets ontziend Fatah leden afgeslacht.

  Nu Hamas is verzwakt, gaat Fatah over een paar dagen Gaza terug veroveren, waarna Abbas weer president over alle Palestijnen wordt.

  Deze nieuwe burgeroorlog in Gaza, zal de oorlog met Israel in de publieke opinie doen verstommen

  Abbas word de vredesduif (naar Israelische voorwaarden) in het midden oosten met als onvermijdelijk intermediar Barack Obama.

  Hamas leiding (tot de laatste Palestijn dood is) is daar volgens mij te stom voor om dit senario te doorzien, want de leiding zit lekker volgevreten in Syrie.

  Wladimir van Kiel [5] reageerde op deze reactie.

 3. een flinke gasbel (die door Egypte namens de Palestijnen wordt geexploiteerd en aan Israel verkocht), geen olie maar er is ook een enorme gasbel bij de kust voor Haifa gevonden, genoeg voor 15 jaar Israelisch binnenlands gebruik en nog wat export.

 4. Ik begrijp zoveel niet, dus; Waarom hoor je niks/weinig van de in 2008 gevallen 5300 doden in de ‘ongoing’ Mexicaanse drugsoorlog?
  De motieven zijn daar crystal clear en de score hoger dan in Gaza.

  Hebben de Mexicaanse restauranthouders in Nederland het te druk om op het malieveld te protesteren?

 5. @Wladimir van Kiel [5]:

  Zoveel meer redenen voor Fatah om nu vanuit de westelijke Jordaan oever een legertje klaargestoomde fatah strijders richting Gaza te sturen om het laatste restje Hamas op te ruimen.
  Hamas is niet alleen tegen Israel, ze hebben onder de broeders net zoveel vijanden, en ze drijven op angst van de bevolking.

  wladi [11] reageerde op deze reactie.

 6. @Peter de 1e [10]: de Fatah heeft trots verkondigd dat ze zij aan zij met hamas tegen het leger hebben gevochten en dat ze iets van 100 kassams op Israel hebben afgeschoten.

  Het heeft ze weinig geholpen overigens want ze worden momenteel met honderden opgepakt, gemarteld en standrechtelijk gefusileerd, met mijn zegen na. De ene rat roeit de andere uit en ik ben van harte bereid de kogels te doneren.

  http://www.jpost.com/servlet/Satellite?cid=1232292907998&pagename=JPost%2FJPArticle%2FShowFull

 7. Wat de fascisten/synargisten en anti semieten hier ook mogen beweren, militair gezien kun je heel eenvoudig vaststellen dat het IDF hier bepaaldelijk geen overwinning heeft behaald. Dit ondanks de ervaringen in zuid-Libanon en hoe het russische leger Grozny “zuiverde”. Dat je met een schot hagel in een vol kippenhok met een bunzing in het hok succes kunt behalen lijkt me niet alleen technisch onlogisch en qua resultaat helemaal al bij voorbaar voorspelbaar. Dat is ook wat hier feitelijk nu gebeurd is en vooral als je de slachtofferslijst zon 8/900 dode kinderen vrouwen en ouden van dagen en meer dan 6000 gewonden in ogenschouw neemt en afzet tegen de daar geldende familieverbanden met een factor 50. Resultaat is dan dat bijna 1 op de 3 Gazans in zijn omgeving slachtoffers kent. Dat is bijzonder hoog en betekent historisch gezien wereldwijd dat hier normaliter nog meer georganiseerd verzet door zal ontstaan. Voor de meeste nederlanders een totaal praktisch onbekend verschijnsel, nederlanders staan nu eenmaal nog steeds wereldwijd bekend als een voornamelijk laf volk met het hoogste collaborateurs gehalte van europa. Het gaat hier overigens alleen maar om de verkiezingen en dat Bibi’ Likoed vooral niet mag winnen. In Israel is er veel oppositie zeker in het zuiden en heeft men weinig vertrouwen dat de vuurpijlen nu op zouden gaan houden want wat is er feitelijk nu gebeurd. Hamas heeft nu wel zijn eigen Stalingrad en voorzover Quisling Abbas en zijn fatah al niet door de mand gevallen was lijkt dit nu wel het definitieve breekpunt geworden de actie om de democratisch gekozen Hamas te vervangen door fatah heeft tot nu toe hopeloos gefaald. Dat westerse NWO collaborateurs het nog steeds heel normaal vinden dat onschuldigen kinderen burgers om zeep worden gebracht en alle steun gaat naar de meest beruchte anti democraten zoals saoedische en egyptische caudillos en israelische criminelen is voor synarchisten nog steeds de meest normale zaak.
  In Israel worden overigens nu wel pogingen ondernomen om alle oorlogsmisdaden in kaart te brengen en waar mogelijk schuldigen wereldwijd waar mogelijk te arresteren en te berechten.
  lees deze website maar eens zorvuldig door

  http://www.wanted.org.il/ehud_olmert.htm

  Maar goed het zal de gewetens van de NWO collaborateurs echt niet sussen die hebben het allemaal net als jemals “nicht gewusst”.

Comments are closed.