balk-en-de-sjeikDe Balkenbende ligt aardig op koers.

16 REACTIES

 1. Maar dat willen WIJ toch helemaal niet?
  Wat gaan we daar tegen DOEN?

  Om te beginnen het Nederlandse volk overtuigen dat we uit die EU moeten?

  Ander voorstel??

 2. Ach man, stel je niet zo aan!
  Kijk, Nederland uit de EU daar kan ik me wel in vinden. Dat is logisch, niemand zit te wachten op een 2e Romeinse Rijk.

  Maar dat die Moslims Nederland overnemen??

  Dat is slechts onderdeel van een groter complot (NWO) maar daar moet je je opzich niet zo druk om maken.

  Er zijn trouwens heel veel goede ´buitenlanders´ die keihard werken en zich aanpassen.
  En de media benadrukt alleen het negatieve.
  Het lijkt wel of ze er baat bij hebben. (??)

  En…..dat is ook zo.
  Hub Jongen [3] reageerde op deze reactie.

 3. @Imre [4]: Je redenering is niet erg logisch. Je lijkt 500 moskeeën weinig te vinden. Het zijn er echter zeker 450, misschien wel 500, te veel. Hoeveel kerken staan er in Saudi Arabië, denk je? Een land waarheen je niet eens een bijbel mag meenemen? Waar is de wederkerigheid? En wat concludeer je daaruit?

  Kijk naar wat er gebeurt, kijk wat een Marcouch propageert en wat er in Engeland door ‘gematigde’ moslims wordt bereikt (Fitna afgelast na dreigement van een ‘gematigde’ moslim die 10.000 (gematigde?) kolonisten op zou roepen).

  Dat ‘overnemen’ was trouwens een uitlating van Patrick, Hub reageerde daar slechts op…

  Kijk nog eens naar Pat Condell, zou ik zeggen, en luister naar zijn waarheden. Het is weliswaar Engels, maar niet heel moeilijk taalgebruik.

  Wordt wakker, voordat het te laat is…
  Michel [6] reageerde op deze reactie.

 4. @R. Hartman (NI) [5]:

  “Je redenering is niet erg logisch. Je lijkt 500 moskeeën weinig te vinden. Het zijn er echter zeker 450, misschien wel 500, te veel. Hoeveel kerken staan er in Saudi Arabië, denk je? Een land waarheen je niet eens een bijbel mag meenemen? Waar is de wederkerigheid? En wat concludeer je daaruit?”

  Dat Saudi Arabië qua land en regering behoorlijk achtergesteld is. Daarnaast totalitair en wordt het geregeerd door een koning met grootheidswaanzin. Dat enkelen en minderheden graag uit dat land vertrekken? Welke vergelijking wil je trekken? Volgens de meesten zijn wij verder gevorderd als daar, maar kennelijk moeten we de idioterie maar kopiëren, omdat het beter uitkomt. Ook interessant is dat wij vrij weinig Moslims hebben in Nederland die uit Saudi Arabië komen.

  Is dit het nou het libertarisme waar deze discussie site pretendeert achter te staan? Moskeeën verbieden. Ik heb al genoeg verbieden gezien, en werken doet het zelden. Vrijheid voor iedereen, of voor niemand. De selectieve vrijheid die je voorstelt voor niet-Moslims lijkt me nou niet de meest succesvolle tool om het hypocriete beleid van dat zooitje daar in Den Haag te bekritiseren. Ik zie weinig in een libertarische samenleving waarin gelovigen 2e rang burgers worden.

  Dat de Moskeeën wat meer conform de Nederlandse cultuur en bouwstijl gebouwd mogen worden vind ik zelf niet meer dan logisch. Waarom moeten die dingen er nou vaak uitzien alsof ze rechtstreeks uit Mekka overgeheveld zijn?

  “Kijk naar wat er gebeurt, kijk wat een Marcouch propageert en wat er in Engeland door ‘gematigde’ moslims wordt bereikt (Fitna afgelast na dreigement van een ‘gematigde’ moslim die 10.000 (gematigde?) kolonisten op zou roepen).

  Dat ‘overnemen’ was trouwens een uitlating van Patrick, Hub reageerde daar slechts op…

  Kijk nog eens naar Pat Condell, zou ik zeggen, en luister naar zijn waarheden. Het is weliswaar Engels, maar niet heel moeilijk taalgebruik.

  Wordt wakker, voordat het te laat is…”

  Ik ben het met je eens dat we dit niet moeten laten gebeuren. Maar ik zie ook de punten van Imre en Patrick. Het is niet alleen de Islam die dit doet. De politiek maakt er gewillig gebruik van en is verantwoordelijk voor het zwakke gedrag ten opzichte van de Islam en de extremisten die de Islam willen opdringen aan Nederland, of welk land dan ook. Het is toch echt een minister(blank en Nederlands, ben de naam vergeten) die vindt dat we meer allochtone top-ambtenaren(contradictie?) moeten hebben en dat de kwaliteit daar onder moet lijden. Nou is de kwaliteit toch al niet groot
  R. Hartman (NI) [8] reageerde op deze reactie.
  beek [10] reageerde op deze reactie.

 5. @Michel [6]: “Waarom moeten die dingen er nou vaak uitzien alsof ze rechtstreeks uit Mekka overgeheveld zijn?”
  En dan ook nog eens monsterlijk groot, op prominente plaatsen, zodat het eerste wat je ziet als je een stad binnenrijdt die moskee is? De vraag stellen is ‘m beantwoorden…

  “De politiek maakt er gewillig gebruik van en is verantwoordelijk…”
  Daar ben ik het helemaal mee eens. Dit gaat terug naar Joop den Uyl die het Verdrag van Straatsburg heeft ondertekend, iets met islam voor olie, of zo. En daarvoor nog wat andere types, die na WOII nooit (terug) in bestuurlijke functies hadden mogen komen. Veel PvdA, inderdaad.

  Heel veel, zo niet alle ellende die we momenteel zien is daarop terug te voeren. In combinatie met het niet geheel toevallig ook al door links bedachte en bejubelde Nederland-Luilekkerland, natuurlijk…
  Michel [12] reageerde op deze reactie.

 6. Heerlijk, die dubbelzinnigheid: JP verheugt zich op zijn beloning: 70 gewillige maagden.

  Hij heeft alleen niet helemaal door, dat hij daarvoor eerst dood moet.

  De naïviteit van de huidige politieke klasse wordt er prachtig mee geïllustreerd.

 7. moslims vergissen zich, hen wachten geen 72maagden maar 1 maagd van 72!!

 8. @beek [10]:

  Dat moet je accepteren in een vrije samenleving. Of eenieder is gelijk vrij, of het vervalt in een hypocrisie vergelijkbaar met de huidige politieke situatie. De theïsten zijn niet de enige met een grote mond. Ook Atheïsten en andersdenkenden hebben die. In de huidige situatie is het zo dat deze groep weinig platform heeft om dat te uiten. De media is al lang niet meer vrij en open in de benadering van politiek en sociale ontwikkelingen. De Islam heeft een hoofdrol gekregen, en het Christenkabinet doet de rest.

  Uiteraard betekend dat niet dat tegenstanders van die vrijheid het hoogste woord moeten krijgen. Ik ben er van overtuigd dat de overgrote meerderheid de vrijheid wel waardeert en dat de anti-geluiden zullen verstommen. Dit is natuurlijk puur hypothetisch, maar het tegendeel zal dat ook zijn. Feit is dat we nog nooit dicht bij een werkelijk vrije maatschappij geweest zijn, en dus niet alles kunnen voorspellen. Misschien moet je dat aan de 2012 mensen vragen. Die zijn goed in voorspellingen naar eigen zeggen ;).

  @R. Hartman (NI) [8]:

  Juist. Politieke belangen spelen een grote rol in de stijgende invloed van de extreme Islam in Nederland. Dezelfde politiek heeft geen belang bij een gematigd Islamitisch geluid in Nederland. Dat de Islam aan een matigingsproces bezig is in de wereld wordt goed geïllustreerd door landen als Marokko en Turkije. Dit proces komt uiteraard niet vanuit de respectievelijke overheden die daar geen belang bij hebben, maar uit de mensen die bijvoorbeeld steeds meer weigeren hoofddoeken te dragen. Zelfs in Iran zijn er veel gematigde moslims. Ook daar heeft de regering en vooral de religieuze elite geen baat bij de ontkerkelijking en vecht daartegen.

  Vrijheid van religie zal nooit bereikt worden door er blind tegen te vechten. Dit soort fundamentele levensbeschouwingen hebben heel veel tijd nodig om weg te ebben. Nederland is vergeleken met de meeste landen in de wereld toch een relatief liberale samenleving. En de correlatie tussen die liberale samenleving en de ontkerkelijking is er eentje die je niet zo makkelijk weg kan zetten. Het is kennelijk het belangrijkste middel om dit te bewerkstelligen. Ook is het nog maar de vraag in hoeverre religie in het algemeen totale onzin is. Maar dat laat ik persoonlijk het liefste over aan eenieder zelf.

 9. @beek [10]:

  “Hoe gaat men in Libertarie om met anti-libertarische groepen, die streven naar het afschaffen van het libertarisme?”

  Libertairisme houdt in het bestrijden van Autortairisme, te beginnen bij zichzelf en in de groepen waartoe men behoort.

 10. @beek [10]:

  Heeft niks te maken met Islam: democratie op zich is al anti-libertarisch, omdat de “verliezers” van een verkiezing worden verplicht mee te werken aan de doelen van de “winnaars”.

 11. Wat een gelul zeg,

  Nog even en afgaanniestan is van de balkenbende, hebben ze afgaaniestan en 70 of 72 maagden gratis erbij.

  zeker niet meegekregen allemaal dat ons legertje in een imperialistisch oorlogje betrokken is. (dat noemen ze daar waarschijnlijk de zeventigste collone, of de maagd van 72)

  Overigens ook wel interessant, het artikel over drugsgeld in de banken gepompt, in relatie tot dit artikel, cq afgaaniestan.

 12. @Hub Jongen [3]: Hmm, ik bedoel daarmee dat als het gebeurt dat Moslims nederland overnemen, dat dat onderdeel is van een grotere agenda en dat DIE agenda aangepakt moet worden.
  (Waarom vechten met de tentakels van een Octopus, niet beter het hoofd erafhakken?)
  En verder: Nederland uit de EU ja. Maar ook dat valt onder de GROTERE agenda.
  En als laatste: geniet van het leven en probeer de dingen niet te zien zoals de grote kranten het je doen lijken.

Comments are closed.