rechtWaarom horen we zo weinig over het proces bij het hoogste Duitse Gerechtshof dat nu gevoerd wordt betreffende de overeenstemming van het Verraad van Lissabon met de Duitse Grondwet?
 
We kregen verslagen uit Amerika en Ierland waaruit blijkt dat de rechters er ernstige twijfels aan hebben of de regering juist gehandeld heeft.
Wij zijn er hier van overtuigd dat de Nederlandse regering in ieder geval onjuist gehandeld heeft door de soevereiniteit van het land te verkwanselen.

De Nederlandse regering heeft zelfs door het ratificeren van het Verraad van Lissabon gehandeld tegen de duidelijke wil van het volk die gebleken is uit het duidelijke NEEN bij het referendum. Een duidelijker bewijs dat de politici lak aan het volk hebben, is bijna niet te vinden.

Het Duitse Hof zal in het begin van de zomer uitspraak doen.
Deze uitspraak in het grootste land van de EU zal waarschijnlijk grote invloed hebben op de toekomst van de EU. Meer dan de Nee-stem van het kleine Ierland. Al hopen we dat ook de Ieren zich niet laten koeioneren door Brussel.

Het artikel in de Irish Times kunt u vinden op:
Tough questions on Lisbon at German Court.

4 REACTIES

 1. Hub,

  De regeringsleiders gaan net zolang door, tot dat het volk in opstand komt.
  Het is nu meer dan gebleken dat ze er een rommeltje van hebben gemaakt.

  In ieder geval zal het dadelijk zo zijn, dat de zgn. leiders alles uit de kast halen om nog geloofwaardig proberen over te komen, wat niet gaat lukken.

  Ik zie ze dan tegen die tijd ook vluchten naar Argentinie.

  Ik hoop dan ook, dat de uitspraak van het Duitse Hof positief zal zijn.
  Dit zou een nieuw begin kunnen zijn, waar in we voortaan waakzaam moeten blijven.
  En niet beinvloedbaar door misleidingen en leugens zoals nu het geval is.
  jip gulzen [3] reageerde op deze reactie.

 2. In duitsland biedt de grondwet tenminste nog bescherming tegen op macht beluste politici die lak hebben aan het volk.

 3. @M. van den Heuvel [1]: Ik nu al zo vaak dat het volk in opstand komt! Waaruit blijkt dat dan?
  Wellicht dat er een paar handen vol mensen zijn die niet met stront van angst in hun broek lopen, maar daarmee houdt het wel op, vrees ik.

 4. het ratificeren van het Verraad van Lissabon door de nederlandse overheid is ook in strijd met de nederlandse grondwet……!

Comments are closed.