tekenDoor al het doemdenken rondom de economie krijgen we een soort van selffulfilling prophecy. En zoals bezoekers van de Vrijspreker weten, al die mooie plannen van politici zullen de boel alleen maar vertragen.

De overheid heeft jarenlang geparasiteerd op het wel werkende deel van de bevolking, en dat deel steeds kleiner gemaakt door middel van allerlei uitkeringen en nep-baantjes. Zodat talentvolle mensen niet meer productief zijn, maar voor de overheid werken, en bijvoorbeeld hele dagen controleren of er niet ergens een bepaalt regeltje wordt overtreden. Zodat kansrijke bedrijven dusdanig moeten betalen dat ze geen geld meer overhouden om extra ontwikkelingen te doen En omdat de talentvolle onderzoekers in hun veilige baantjes aan de rijks-universiteiten ook al niet bereid zijn risico te nemen kunnen ook die niet ingezet worden voor herstel van de economie.

De parasitaire overheid is overal ter wereld fors gegroeid. In Europa met haar verzorgingsstaten, de verslindende EU en het Rijnlands regeloerwoud, in de VS onder andere door de immense oorlogsinspanningen. De parasiet is te groot geworden om nog gevoed te kunnen worden door het lichaam waarvan het profiteert, en ziedaar de échte (onderliggende) oorzaak van de huidige economische crisis.

Willen we de economie weer levensvatbaar maken, dan moet de parasiet die ons uitzuigt zoveel mogelijk vernietigd worden. Het herstel van de economie moet daarna toch echt van ondernemers komen.

Goed nieuws wat dat betreft, ondergetekende is een nieuw bedrijf gestart. Dat zouden meer mensen moeten doen. Helaas maakt de overheid het starten van een bedrijf zo moeilijk mogelijk, maar het is me toch gelukt.

Dus, om even ongegeneerd reclame te maken voor mezelf (we zijn hier toch voorstanders van het kapitalisme, right?), kom voor al uw elektronica-aankopen naar www.triderium.nl of nodig uw kennissen uit om eens deze webwinkel te bekijken.

Tot mijn spijt moet ik nog wel 19% BTW afdragen aan de Nederlandse parasiet Wouter Bos, en ontkom ik ook niet aan allerlei heffingen en regels, maar toch. Het einde van de crisis kan slecht beginnen door weer te ondernemen. Ook al moet je daarvoor het veelkoppig overheidsmonster ontwijken, het kan nog wel. Triderium.nl is een bewijs van die stelling.

Veel winkelplezier 🙂

8 REACTIES

 1. Ben het roerend met je eens. Succes met je toko!

  Ik zelf was eigenlijk van plan dit jaar alleen genoeg te verdienen om m’n kosten te dekken om zodoende de parasiet weinig te eten te geven.

  Soort Atlas in Staking zeg mar 😉

 2. “Ook al moet je daarvoor het veelkoppig overheidsmonster ontwijken, het kan nog wel. Triderium.nl is een bewijs van die stelling.”

  Precies Kim, veel verstandiger ook dan nimmer verder te komen dan wat geroeptoeter vanachter een toetsenbord.

  Leuke slotzin ook. Heel veel succes gewenst,

  Jetze

 3. Kim, ben je nu de parasiet actief aan het voeren in de hoop dat deze sneller het kritische punt van instorting bereikt? Is het dan niet efficiënter om gewoon lekker de hele dag te gaan internetten en zelf aan het staatsinfuus te gaan hangen?

 4. De grootste parasiet is de huidige bankwereld met haar destructieve fractionele geldsysteem. Welliswaar gefaciliteerd door diezelfde overheid maar volgens mij toch een op zichzelf staande kop van dat veelkoppige monster.

  Die banken hebben ons een denkbeeldige welvaart gegeven en zijn er zelf als enigste écht beter van geworden over onze ruggen.
  Nu wordt écht duidelijk hoeveel rijker de gewone burger de laatste pakweg 20 jaar door die gigantische geldgroei. Ik denk dat we uiteindelijk een stuk armer worden dan 20 jaar terug en dat zou genoeg moeten zeggen.
  Kapitalisme is veruit het beste systeem maar dan wel met eerlijke monetaire spelregels als basis.
  Die kop van dat veelkoppige monster moet er als eerste af en daarna die van de overheid.
  Herstel kan inderdaad alleen maar van de ondernemers komen en nooit van de overheid.
  Dat dan weer wel 🙂

  http://zapruder.nl/portal/artikel/gaf_het_huidige_monetaire_systeem_ons_welvaart/

  IIS [6] reageerde op deze reactie.

 5. Dat je prachtige resultaten zult boeken met veel winst schoon aan de haak en dat de onderneming een groot en blijvend succes mag zijn.
  Zal ik je veel of weinig personeel toewensen?……in ieder geval, mazzeltov!

 6. @GB [4]:

  Maar doorzie of doorzag je dan niet het spel? Het spel van geld creëren uit het niets en dit geld via banken transporteren naar de zogenaamd goed geoliede (papieren) Amerikaanse economie wat uiteindelijk niet meer bleek te zijn dan investeren en bijdragen aan de oorlogindustrie en oorlogsmachinerie!! Hoe anders kon de EU een bijdrage leveren?

 7. Wat een dom gelul hier, ik zou bij triderium kopen, maar gezien de eigenaar/woordvooerder van dat bedrijf haak ik lekker af

 8. Triderium had ik in het vizier, totdat ik dit stukje van hem lees. Wel erg populair om iedere keer op de overheid af te geven. Gewoon de schuld geven van alles wat niet goed gaat. Erg makkelijk. Ben benieuwd hoe goed je het zelf gaat doen met Triderium. Een klein bedrijf runnen doe goed je in je eentje, maar een groot bedrijf, zoals BV Nederland, doe je met zijn allen. Je kunt daarin gewoonweg niet iedereen tevreden stellen.
  Helaas loop ik nu door dit gemekker met een boog om Triderium heen.

Comments are closed.