siebeltpeterWanneer je in dit land als linkse activist ’ter wereld komt’ is je toekomst verzekerd en ligt de media en Haagse politieke elite aan je voeten.
Het politiek activisme van de linkse kerk, zoals Pim Fortuyn dat noemde, zorgt voor een goed inkomen, uitstekend pensioen en reizen over de gehele wereld.
Van de huidige financiële crisis schijnen ze tot nu toe geen last te hebben want de heren B & B, Balkenende en Bos, schijnen op alles te willen bezuinigen behalve op de miljarden euro’s die via de linkse kerk naar hun activiteiten als ‘ontwikkelingshulp’ of ‘milieuprojecten’ in binnen- en buitenland stromen. 
 
Neem bijvoorbeeld de miljarden euro’s aan Nederlands gemeenschapsgeld die de afgelopen 30 jaar in de bodemloze put van allerhande Palestijnse activiteiten zijn gevloeid. Een kniesoor die daar naar kijkt want wat zegt Koenders (PvdA), onze minister van ontwikkelingshulp, tijdens de door B & B voorgestelde bezuinigen?:
Hij is bereid extra geld ter beschikking te stellen voor de wederopbouw van de Gaza-strook.”  
Let wel, dit komt dus bovenop de 40 miljoen euro die Nederland alleen al dit jaar in de Palestijnse gebieden gaat besteden. 

Waarom horen we in Den Haag geen enkel bezuinigingsgeluid over dit soort – veelal dubieuze – uitgaven? Waarom blijven de linkse kerk netwerken buiten schot? 

Mogelijk geeft mijn nieuwe onderzoek een klein antwoord op deze vragen:

  ——————
HAAT ZAAIEN TEN GUNSTE VAN EEN EIGEN LUCRATIEVE CARRIERE

In ons land worden we geconfronteerd met een almaar groeiende haat tegen Joden en Israël. Een probleem dat in belangrijke mate is gecreëerd door de jarenlange manipulaties van autochtone Nederlanders. Nederlanders die vanuit hun veelal gesubsidieerde activiteiten of invloedrijke posities het zaad van de haat hebben gezaaid. Voor de opbouw van hun eigen zeer lucratieve carrière misbruiken deze haatzaaiers niet alleen al drie decennia lang de Arabische bevolkingsgroep, maar ook jonge studenten.  

Ze bevolken onze politiek, universiteiten, media, vakbeweging, politiek en niet-Gouvernementele organisaties. De onderzoekers Marcel van Hamersveld en Michiel Klinkhamer gaven de activiteiten van dit soort figuren de passende titel “Messianisme zonder mededogen”. 

Wie zijn deze autochtone Nederlanders en welke posities bekleden ze nu?

 Ga er maar eens lekker bij zitten, lees mee [ in dit uitgebreide en gedetailleerde rapport van Peter Siebelt.

Deel 1: http://petersiebelt.wordpress.com/2009/02/14/haat-zaaien-ten-gunste-van-een-eigen-lucratieve-carriere/

Ter info: http://www.minbuza.nl/nl/reizenlanden/landen,palestijnse_gebieden.html

 Ingezonden door Peter Siebelt

33 REACTIES

 1. mmm wil niet lullig doen hoor maar haatzaaien tegen Israel is niet van toepassing. Sterker nog Israel is een land dat permanent ”buiten schot” blijft. De meest radicale is mevrouw Duisenberg en die vind ik nog steeds erg mild.

  Een tweetal illustraties; (wijlen) Jorg Haider wordt verguist en uitgestoten door Europa. Het hele land zelfs. In Israeli wordt nu openlijk gesproken over etnische zuiveringen en niemand zegt er wat over. Iran werkt aan nucleaire technologie & stond (groten)deels onder toezicht van IAEA en iedereen wil het land platgooien. Israel heeft een reactor en tientallen nucleaire wapens, laat het IAEA niet binnen. Wederom oorverdovend stil.

  Daarnaast vind ik het jammer dat in dit stuk Israel en joden als 1 worden weggezet. Dat vind ik bijzonder maar een trend die past in de zionistische propaganda lijn. Alleen is dat lang niet altijd de lijn van vele Joden die over de hele wereld wonen. Velen hebben het zelfs moeilijk met hoe Israel bepaalde zaken aanpakt. Ik noem een organisatie als ”een ander joods geluid” Ik krijg een beetje de pot verwijt de ketel dat ie zwart ziet gevoel. Vraagje aan Peter, op wiens loonlijst sta jij? Probeer jij niet zelf haat te zaaien om er zelf een lucratieve carriere aan over te houden?

  Is dat misschien de reden waarom in je stuk helemaal niet ingaat op de vraag of de acties en uitingen van de staat Israel niet leidt tot spanningen tussen joden en overige bevolkingsgroepen elders in de wereld? Ik kan me bijvoorbeeld nog goed herrinerren dat toen de El-Al boeing neerstortte in de Bijlmer dat de Israelische regering weigerde (tot heden) te vertellen wat er in zat. Toen wij aandrongen kwam al heel snel de holocaust chantage.

  Tot slot mag je kiezen, wat is terrorisme, a) Terrorisme is sinds 1967 niet aan VN resolutie(s) voldoen, voortdurend landjepik spelen, mensen zonder proces executeren en vastzetten en voor politiek gewin oorlogje voeren of b) Je er (gewapend) er tegen verzetten? Indien b kijk ik uit naar je volgende stuk met de titel ”waarom verzetstrijders vervolgd hadden moeten worden” of ”een toost op het recht van de sterkste”.

  Peter Siebelt [2] reageerde op deze reactie.
  jip gulzen [8] reageerde op deze reactie.
  jip gulzen [25] reageerde op deze reactie.

 2. @Hugo uit Utrecht [1]: ”

  “Vraagje aan Peter, op wiens loonlijst sta jij? Probeer jij niet zelf haat te zaaien om er zelf een lucratieve carriere aan over te houden?”

  “Beste Hugo”,

  Ik neem de moeite om één keer te reageren op jouw commentaar want meer is het mij niet waard.

  Ik belicht een kant van het verhaal die mensen zoals jij liever niet willen horen. Dat blijkt wel uit je reactie.

  Mijn “haatzaaien” bestaat uit het bekend maken van harde feiten die jarenlang voor het Nederlandse publiek zijn verborgen of door mensen zoals jij uit hun context worden gerukt.

  Voor de strijd van het gewone Palestijnse volk kan ik begrip opbrengen maar ik walg van de rooie Nederlandse NSB’ers die via het lijkenpad van Marx naar Allah hun lucratieve carrière opbouwen.

  Waarom is de aandacht voor de Palestijnse zaak, de Palestijnse gebieden, zo vele malen groter dan de genocide in Sudan, terwijl we te maken hebben met dezelfde sfeermakers, dezelfde Nederlandse subsidieslurpers die onder mom ‘gooddoing’ in beiden gebieden actief zijn en onze gemeenschap belazeren met hun informatievervuilende berichten?.

  Kijk ik begrijp het grote probleem van jou en de linkse-kerk-meute want ik sta namelijk geen enkele o zo door jullie begeerde loonlijst(en) en mijn carrière is op geen enkele wijze met gemeenschapsgeld betaald.

  La luta continua

 3. Uitstekende analyse, Peter, en een heldere tijdlijn.
  Alleen had ik begrepen dat Cohn-Bandit ooit libertariër was (net als Guy Verhofstadt) en later, aangetrokken door de macht, een fanatieke socialist werd. Hetgeen in jouw verhaal ontkracht wordt: Bandiet is in jouw analyse altijd al verwerpelijk bezig geweest.

  Grappig (maar niet leuk) om weer eens te zien hoe diegenen die verbaal te hoop lopen tegen het grootkapitaal op slinkse wijze altijd over voldoende van dat kapitaal kunnen beschikken om hun persoonlijke agenda door te voeren. Ook hier geldt dus weer dat als een socialist iets roept dat uitsluitend voor anderen bestemd is, maar vooral niet voor hemzelf. De hypocrisie ten top.
  Peter Siebelt [4] reageerde op deze reactie.
  jip gulzen [9] reageerde op deze reactie.
  Oscar [32] reageerde op deze reactie.

 4. De joden worden al duizenden jaren vervolgd. In de 20 eeuw wilden “de Europeanen” van hen af en werkten mee aan het Zionisme. Toen tegen de zin van de Palestijnen en de landen in de regio de staat Israel werd opgericht, was het nog niet goed, maar nu is het een M-Oosten probleem.

  Het is dan ook een Europees belang, dat Israel vrede sluit met de Palestijnen en de buurlanden. Dat zal niet lukken door Israël eenzijdig te steunen. Daarvoor is de medewerking van de vijand(en) nodig. De enige manier om ooit vrede te bereiken is de belligerenten, inclusief Israel, voldoende onder druk zetten en houden tot er een acceptabel vredesverdrag is.

 5. “Het is dan ook een Europees belang, dat Israel vrede sluit met de Palestijnen en de buurlanden.”

  Draai je de zaak niet om, Spy-Nose?
  Volgens mij moet dit zijn:
  “Het is dan ook een Europees belang, dat de Palestijnen en de buurlanden vrede sluiten met Israël.”

  Het is namelijk niet Israël dat steeds opnieuw begint en/of de bestanden schendt. En dat heeft iets met de doelstellingen van Hamas te maken…

  Spy-Nose [15] reageerde op deze reactie.

 6. Dag Peter
  Op dit moment (17.2.09) lees ik De 4e wereldoorlog. Ik heb diepe bewondering voor de degelijkheid waarmee alles is uitgeplozen en feiten gepresenteerd worden. Gifgas is nog te goed voor het linkse tuig, want ze zijn van hetzelfde allooi als Adolf Hitler. Een keer aandacht schenken aan een goor links zwijn is één keer teveel. Verlaag je niet tot hun diepte.
  Wat te denken van: ‘zij die het geweten dat ze hebben transformeren in het geweten dat ze zijn, weten dat alles beneden hen verachtelijk is.’ Dit is vrij naar Robbespiere, het volgevreten revolutionaire Franse zwijn.
  Ik kijk rijkhalzend uit naar Eco Nostra. Echt, onze tijd komt!

 7. @Hugo uit Utrecht [1]: Wel eens gehoord van selectief leuteren, want dergelijke onbenulligheden presenteren verraad jouw intellectuele gehalte al te duidelijk! Wel eens ‘Het zwaard en het kruis’ van Barbara Tuchman gelezen?

 8. @R. Hartman (NI) [3]: Wat links heeeeel goed kan is andermans portemonnee plunderen, of ook wel ten bate van eigen gewin: gemeenschapsgeld uit handen van uitzuigende kapitaisten houden! Gebeurd in de provinciale staten van Gelderland!

 9. ”In ons land worden we geconfronteerd met een almaar groeiende haat tegen Joden en Israël.”

  Een ongeoorloofde simplificatie, maar anders klopt het haatzaaiverhaal van de echte haatzaaier Peter Siebelt niet meer. Antisemitisme is iets heel anders dan antizionisme.

  Met zulke uitspraken laat je zien dat je de titel onderzoeksjournalist niet verdient. Maak eens een studie van het Palestina van voor het Britse mandaat en neem dan ook de mensenrechten van de Palestijnse Arabieren in je overweging mee. Misschien kom je dan tot en andere conclusie.

  Peter Siebelt [11] reageerde op deze reactie.

 10. @a bos [10]:

  Ach is dit dat mannetje van Bos weer wiens hersens vol zitten met linkse kerk berichtgeving?

  Van mij zul je geen enkel negatief woord horen over de mensenrechten van de Palestijnen. Ik hou me bezig met Nederlandse “lijkenpikkers” die vanuit de linkse kerk als aasgieren boven probleemgebieden zwerven voor hun eigen politiek gewin.

  En praat mij niet over studie, daar ben ik al meer dan 30 jaar mee bezig en kom steeds meer vuil tegen over jullie linkse smerigheden.

  a bos [12] reageerde op deze reactie.

 11. @Peter Siebelt [11]:

  ”Wie zijn deze autochtone Nederlanders en welke posities bekleden ze nu?”
  Heel lang laat het antwoord op zich wachten maar eindelijk komt er toch een naam op de proppen: Bertus Hendriks.
  En wie is Bertus Hendriks?
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Bertus_Hendriks
  Albertus Antonius (Bertus) Hendriks (Apeldoorn, 16 december 1942) is een gepensioneerde Nederlandse journalist en Midden-Oostendeskundige, die zich tevens inzet voor de Palestijnse zaak. Wat was er dan zo lucratief aan zijn carrière? Daarover blijven we echter in het ongewisse. Hij is links en dat is voldoende voor Siebelt.

  En wie is Peter Siebelt dan toch?
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Peter_Siebelt
  ”In 1994 onthulde het onderzoeksbureau Jansen & Janssen dat Siebelt informatie verzamelde door bij tientallen organisaties, waaronder Parlementariërs tegen Apartheid en Pax Christi, oud papier op te halen en dit vervolgens op voor hem mogelijk interessante gegevens door te spitten. Hij deed dit in opdracht van bedrijven, maar bewaarde de gegevens ook in een eigen archief. Na de onthulling kon Siebelt deze werkwijze niet meer voortzetten. In zijn latere boeken baseert Siebelt zich vaak op de gegevens die hij op deze wijze verzamelde.

  Het werk van Siebelt is omstreden en wordt niet door iedereen even serieus genomen, al diende zijn werk in het verleden als bron voor artikelen in De Telegraaf, HP/De Tijd, het Reformatorisch Dagblad en andere media. Ook zijn er nooit vervolgstappen gezet door justitie, de politiek of andere onafhankelijke organisaties tegen de in zijn boeken aangevallen personen. Conclusies uit het werk van Siebelt zijn nooit door ander onderzoek gereproduceerd of bevestigd.”

  Het is maar net waar je naar op zoek gaat nietwaar? Dat vind je meestal ook wel. Zeker als je alle zijwegen voor verder onderzoek afsluit.

  Bertus Hendriks is een ‘echte’ onderzoeksjournalist waar Peter Siebelt niet aan kan tippen. Dus waar gaat het eigenlijk over? Dat is een interessante vraag. Broodnijd, of reclame voor eigen werk misschien??

  jip gulzen [27] reageerde op deze reactie.

 12. “Een probleem dat in belangrijke mate is gecreëerd door de jarenlange manipulaties van autochtone Nederlanders”

  Dat is een deelse waarheid. het antisemitisme is op rabiate wijze geherimporteerd door de moslims. Op die lieden zijn bovendien de negationismewetten niet van toepassing en zij slagen er als enigen in om onbekritiseerd zowel de holocaust te negeren als Hitler te prijzen om zijn jodenvervolgingen…

  Onder HUN invloed heeft het latente Europese antisemitisme kans gezien de kop opnieuw op te steken. Niet het nazi-antisemitisme, maar de kouwe oorlog Sovjet versie ervan is opgepikt door links en beleeft nu een gemaskerde revival als “antizionisme”.

  Peter Siebelt [14] reageerde op deze reactie.

 13. @Bud. [13]:

  Indien je terug gaat in de geschiedenis is het DE waarheid.

  Het zijn namelijk de desbetreffende Nederlanders geweest die de moslims met “scheepsladingen” tegelijk naar Nederland hebben gehaald en voor hen het platform van de haat hebben gecreëerd. De PvdA voorop, gevolgd door het toenmalige PSP, CPN (huidige GroenLinks.

  Spy-Nose [16] reageerde op deze reactie.

 14. @R. Hartman (NI) [6]:
  Het is m.i. een kip-ei-verhaal (geworden). Je hebt gelijk, dat Hamas een criminele organisatie is. Ze oefenen een schrikbewind uit in Gaza, blijven raketten afschieten, etc.
  Maar aan de andere kant stellen de VS zich onveranderlijk op als de loopjongen van de Israeli’s. Ze drukken eventuele vredesplannen en zelfs vredesakkoorden niet door. Op die manier komen we er nooit.
  Het schijnt, dat er over en weer meer belangen zijn bij oorlog dan bij vrede. Dat bevalt me niks.

  Maar Europa / Europese landen moet(en) m.i. geen partij trekken. Die zou(den) alleen diplomatieke druk kunnen uitoefenen op de stakeholders. A hell of a job.

  Hamas (laten) uitroeien is m.i. geen optie. Daarvoor in de plaats moet getracht worden Iran en Syrie te overreden geen steun meer te geven.
  En dat wordt m.i. alleen bereikt met een vredesverdrag, waarbij de hele regio betrokken is.
  R. Hartman (NI) [17] reageerde op deze reactie.

 15. @Spy-Nose [15]: Wat voor vredesakkoorden je ook doordrukt in die regio: Hamas zal er zich nooit aan houden. Dus blijven hameren op het belang van dergelijke akkoorden is in mijn ogen wat naïef.

  Hamas (laten) uitroeien is m.i. slechts in zoverre geen optie dat, net als bij het wegsturen van Vogelaar, er een nog veel ergere vervanger zal worden aangesteld.

  “Europa / Europese landen […] zou(den) alleen diplomatieke druk kunnen uitoefenen op de stakeholders”
  In een morele wereld is dit juist, maar in realiteit m.i. ook weer naïef. Daarvoor hoef je slechts te kijken naar de reactie van Balkenenede en Verhagen op de behandeling van Wilders.

  De ‘leiders’ van de westerse wereld willen het beestje allang niet meer bij de naam noemen. Overal duikt Critical Theory op, waar de uitspraak van deze landverraders volgens mij een klip en klaar voorbeeld van is. En Critical Theory is, inderdaad, een product van de Frankfurter Schule.

  Spy-Nose [18] reageerde op deze reactie.

 16. @R. Hartman (NI) [17]:

  “In een morele wereld is dit juist, maar in realiteit m.i. ook weer naïef.”

  Dat is Realpolitik, waarmee m.i. de ethische grondslagen van het libertarisme overboord worden gegooid.

  “Daarvoor hoef je slechts te kijken naar de reactie van Balkenenede en Verhagen op de behandeling van Wilders.”

  Daar kan dan ook niet anders dan met de grootste klem tegen worden gewaarschuwd en geprotesteerd.

  Het is inderdaad Critical Theory, een kwestie van valse beeldvorming door politici en media.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Frankfurter_Schule
  http://www.cas.sc.edu/socy/faculty/deflem/zHabcrimpanopt.html

  Ik zie Realpolitik dan ook vooral als een verlengstuk van de Kritische Theorie, de grootst mogelijke en gevaarlijkste valkuil in het menselijk denkproces.

 17. @Spy-Nose [16]:

  Ga je huiswerk doen want waar begint jou verhaal: bij Abraham/Ibrahim (Joden en Palestijnen zijn van oorsprong een broedervolk) of bij de eerste progroms of de progroms uit de tijd van de Sovjets?

  De betrokkenheid van bepaalde joodse groepen bij het linkse activisme heeft een eigen geschiedenis en is de moeite waard om op een later tijdstip te beschrijven. Vooral de groep die een belangrijke rol gespeelt heeft bij het tot stand komen van de Sovjetunie en/of de Communistische Partij in Nederland. De groep die na de 2e wereldoorlog een Sovetrepubliek van Nederland wilde maken.

  Zij en hun nazaten waren/zijn de grootste vijanden van de staat Israël. Een groep die terug te vinden waren/zijn in bijvoorbeeld de Partij van de Arbeid of momenteel in allerhande antidiscriminatie clubjes zitten of organisaties als een “Ander Joods Geluid”.

  Zij zijn meesters in het vervuilen van informatie.

  Wanneer hun kameraden de mensenrechten schenden hoor je ze niet, nee integendeel dan proberen deze misdaden onder het linkse tapijt te schuiven. 50 miljoen doden door hun Mao, 22 miljoen doden door hun Stalin, marteling en moord in de kampen van “bevrijdingsbewegingen” als het Zuidafrikaanse ANC, het Namibische Swapo, het Filippijnse NDF of zoals in de Palestijnse gebieden Hamas.

  Mede door jullie eenzijdige geblaat zouden figuren zoals jij verplicht moeten worden om één jaar lang onder hun bewind te gaan leven.

  Spy-Nose [20] reageerde op deze reactie.
  jetze [21] reageerde op deze reactie.

 18. @Peter Siebelt [19]:

  “Ga je huiswerk doen want waar begint jou verhaal: bij Abraham/Ibrahim (Joden en Palestijnen zijn van oorsprong een broedervolk) of bij de eerste progroms uit de tijd van de Sovjets?”

  Het is niet mijn verhaal, maar geschiedenis. Die kun je ad libitum inderdaad, met het oog op de realiteit en je doelstellingen, laten beginnen ergens tussen Abraham en de vestiging van de Staat Israel.

  De vraag is dan:
  “welke realiteit” acht men relevant en “welke doelstellingen” streeft men na. Pas dan kan men zijn huiswerk doen.
  BTW jij mag beginnen, Peter. Ik hoor het wel.

  Maar ik dacht, dat het moest gaan om “vreedzame coexistentie” en dan heb je niet zoveel aan prae-historie en heilige boeken. Dan moet je zien, hoe je dagelijkse problemen oplost en een (gezamenlijke) duurzame toekomst uitstippelt.

  Daar zou ik het liever over willen hebben.

  “(…)Zij zijn meesters in het vervuilen van informatie.

  Wanneer hun kameraden de mensenrechten schenden hoor je ze niet, nee integendeel dan proberen deze misdaden onder het linkse tapijt te schuiven. 50 miljoen doden door hun Mao, 22 miljoen doden door hun Stalin, marteling en moord in de kampen van “bevrijdingsbewegingen” als het Zuidafrikaanse ANC, het Namibische Swapo, het Filippijnse NDF of zoals in de Palestijnse gebieden Hamas.”

  So what? Dat is om het even een Joods-Marxistisch probleem net zoals (de stichting van de staat) Israël een Joods-Marxistisch probleem is. Daar zou ikzelf niet graag tussen kruipen als ik jou was.

  “Mede door jullie [?] eenzijdige [?] geblaat [?] zouden “figuren zoals jij” [?] “verplicht” moeten [?] worden om één jaar lang [?] onder hun bewind te gaan leven.”

  (Italics en vraagtekens van SpyNose)
  Vind je het heel erg, dat ik daar allemaal niet op in ga?
  jip gulzen [26] reageerde op deze reactie.

 19. De wereld volgens Peter Siebelt:

  De wereld bestaat uit links (=slecht) en rechts (=goed). 8)

  Wie zijn links (=slecht)? Links (=slecht) zijn: (Neo-)marxisten, Leninisten, Trotzkisten, Stalinisten, Maoisten, (Euro-)communisten, Socialisten (dus ook “Ander Joods Geluid”), etc. 🙁

  Bovendien is iedereen die aan de wereld van Peter Siebelt twijfelt links (=slecht). 🙁

  Iedereen die niet links (=slecht) is (of niet zonder meer met links (=slecht) geassocieerd wordt) is dus rechts (=goed). 🙂

  Omdat “Ander Joods Geluid” links (=slecht) en tegen Israel is, moet Israel wel rechts (=goed) zijn. 🙂

  Eh… zo is het toch, Peter? Of toch niet?
  beek [24] reageerde op deze reactie.

 20. @Spy-Nose [23]:

  Waarbij aangetekend dient te worden dat deze zelfde Spynose gelooft in het JOODSE complot een Nieuwe Wereldorde te stichten.
  Ik wil zeggen: deze Spynose houdt eveneens van overzichtelijke interpretaties.
  En als hij Joden ervan kan beschuldigen dat zij een NWO wensen tot stand te brengen, kan hij daarmee tal van Joodsxe acties in dat concept onderbrengen.

  Niet links/rechts.
  Waarom niet?
  Omdat men Joden in beide kampen kan aantreffen.
  Een oud bezwaar (Hitler): die Joden, die zowel het kapitalisme als het communisme hadden vertegenwoordigd.
  Nadien kan elk kiezen voor een variant. Kapitalist: Joden schuldig.
  Communist: Joden schuldig. Liberaal: Joden schuldig.

  Derhalve verwerpt Spynose dit ‘simplisme’, om er een ander simplisme voor in de plaats te stellen: namelijk, het tot stand brengen van een New World Order, door…. JODEN!
  Heb je ze allemaal in 1 klap, zonder dat ‘achterhaalde’ gezeur over links en rechts.
  Vroeger zei men: Joden, die streven wereldoverheersing na.
  Nu spreekt men over Joden die een NWO wensen tot stand te brengen.
  Oude wijn, in nieuwe zakken.
  Spynose ‘gelooft’ erin.
  Want,elk vacuum m.b.t. een ‘geloof’ heeft aanzuigende werkingen: andere geloven dienen zich altijd spoedig aan.

 21. @Hugo uit Utrecht [1]: Waar heb jij jouw hersens gekocht, dan weet ik waar ik weg moet blijven. De mijne heb ik van mezelf, dus een miskoop kan het bij mij in geen geval zijn.
  Die woestijnapen willen maar één ding: Isreal van de aardbodem vegen omdat dit land toont dat er daar echt wel wat wil groeien!

 22. @Spy-Nose [20]: Mensen die alles weten, weten zeker dat het leven van een ander niets waard is: het Franse revolutionaire zwijn Robbespiere: ‘Voor hen die het geweten dat ze hebben transformeerden in het geweten dat ze zijn, is alles beneden hen verachtelijk! En je maar moreel superieur blijven voelen, en door geen feit van de juiste weg laten brengen; gestaalde rigiditeit! Alles tot heil van de gehele mensheid, voor minder doen deze pubers het niet! Het lijkt mij behoorlijk vernederend als je echt niet weet hoe je volwassen moet worden.

 23. De wereld volgens de neus en zijn fan:

  De wereld bestaat uit Joden (=slecht) en niet Joden (=goed).

  Wie zijn Joods (=slecht)? Joods (=slecht) zijn: (Neo-)marxisten, Leninisten, Trotzkisten, Stalinisten, Maoisten, (Euro-)communisten, Socialisten (dus ook “Ander Joods Geluid”), etc.

  Bovendien is iedereen die aan de wereld van de neus en zijn fan twijfelt Joods (=slecht).

  Iedereen die Joods (=slecht) is (of niet zonder meer met Joden (=slecht) geassocieerd wordt) is dus niet Joods (=goed).

  Omdat “Ander Joods Geluid” Joods? (=slecht) en tegen Israel is, moet Israel wel rechts (=goed) zijn.

  Eh… zo is het toch, fan van de neus? Of toch niet?

  Wel lekker blijven tennisen.

  Spy-Nose [30] reageerde op deze reactie.

 24. @jetze [29]:
  Wannabee-grapjurk. Papegaai.

  😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆
  😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

Comments are closed.