siebeltpeterWanneer je in dit land als linkse activist ’ter wereld komt’ is je toekomst verzekerd en ligt de media en Haagse politieke elite aan je voeten.
Het politiek activisme van de linkse kerk, zoals Pim Fortuyn dat noemde, zorgt voor een goed inkomen, uitstekend pensioen en reizen over de gehele wereld.
Van de huidige financiële crisis schijnen ze tot nu toe geen last te hebben want de heren B & B, Balkenende en Bos, schijnen op alles te willen bezuinigen behalve op de miljarden euro’s die via de linkse kerk naar hun activiteiten als ‘ontwikkelingshulp’ of ‘milieuprojecten’ in binnen- en buitenland stromen. 
 
Neem bijvoorbeeld de miljarden euro’s aan Nederlands gemeenschapsgeld die de afgelopen 30 jaar in de bodemloze put van allerhande Palestijnse activiteiten zijn gevloeid. Een kniesoor die daar naar kijkt want wat zegt Koenders (PvdA), onze minister van ontwikkelingshulp, tijdens de door B & B voorgestelde bezuinigen?:
Hij is bereid extra geld ter beschikking te stellen voor de wederopbouw van de Gaza-strook.”  
Let wel, dit komt dus bovenop de 40 miljoen euro die Nederland alleen al dit jaar in de Palestijnse gebieden gaat besteden. 

Waarom horen we in Den Haag geen enkel bezuinigingsgeluid over dit soort – veelal dubieuze – uitgaven? Waarom blijven de linkse kerk netwerken buiten schot? 

Mogelijk geeft mijn nieuwe onderzoek een klein antwoord op deze vragen:

  ——————
HAAT ZAAIEN TEN GUNSTE VAN EEN EIGEN LUCRATIEVE CARRIERE

In ons land worden we geconfronteerd met een almaar groeiende haat tegen Joden en Israël. Een probleem dat in belangrijke mate is gecreëerd door de jarenlange manipulaties van autochtone Nederlanders. Nederlanders die vanuit hun veelal gesubsidieerde activiteiten of invloedrijke posities het zaad van de haat hebben gezaaid. Voor de opbouw van hun eigen zeer lucratieve carrière misbruiken deze haatzaaiers niet alleen al drie decennia lang de Arabische bevolkingsgroep, maar ook jonge studenten.  

Ze bevolken onze politiek, universiteiten, media, vakbeweging, politiek en niet-Gouvernementele organisaties. De onderzoekers Marcel van Hamersveld en Michiel Klinkhamer gaven de activiteiten van dit soort figuren de passende titel “Messianisme zonder mededogen”. 

Wie zijn deze autochtone Nederlanders en welke posities bekleden ze nu?

 Ga er maar eens lekker bij zitten, lees mee [ in dit uitgebreide en gedetailleerde rapport van Peter Siebelt.

Deel 1: http://petersiebelt.wordpress.com/2009/02/14/haat-zaaien-ten-gunste-van-een-eigen-lucratieve-carriere/

Ter info: http://www.minbuza.nl/nl/reizenlanden/landen,palestijnse_gebieden.html

 Ingezonden door Peter Siebelt

33 REACTIES

  1. “Wel lekker blijven tennissen.”

    Verder dan dat komt het stinkende kadaver blijkbaar niet.

    Verrassend ook, dat dan wel weer.

  2. @jip gulzen [27]:
    Bertus Hendriks is een ikoon in de geschiedenis van de onderzoeksjournalistiek. Hij is een van de eerste voorvechters hier in Nederland voor de Palestijnse zaak. Dat heeft hem veel geld en krediet gekost.
    Zo iemand bestempelen als een zakkenvuller is een farce majeur. En ik heb het niet nodig om persoonlijk te worden,jip gulzen.

Comments are closed.