signaalJa, donderdag zouden ze in Den Haag over hun eigen salarisverhoging praten. Tien procent meer was de bedoeling. Maar na al die ontslagen in de economie en de dreigingen voor meer ontslagen, en al het gepraat over bezuinigingen van de burgers vanwege de door de overheid veroorzaakte crisis, durven ze dat toch nu nog niet aan. Dat zou een verkeerd signaal geven zegt Balkenende!
 
Ja, natuurlijk. Dat merken de burgers. Het is in onze maatschappij jammer genoeg niet geheim te houden. Als dat wel zo was, dan zou er geen SIGNAAL  zijn, en dan zouden ze die 10 procent rustig door hebben kunnen laten gaan.

Bovendien moet volgens de NOS het kabinet moet volgend jaar 20 miljard euro bezuinigen om niet zwaar in de rode cijfers te komen.
Volgend jaar is het kabinet zeker 3 miljard euro extra kwijt aan WW-uitkeringen. Ook gaan de inkomsten met miljarden omlaag.  
Er komen minder belastingen binnen en ook de opbrengsten uit aardgas gaan hard achteruit.

De enige goede oplossing voor de crisis is om de belastingen te verlagen waardoor de mensen meer koopkracht krijgen. Het zal duidelijk zijn dat die enige goede oplossing voor die politici niet aantrekkelijk is. Daardoor zouden ze allerlei leuke dingen die stemmen opleveren niet meer kunnen doen. Zoals oorlog voeren aan de andere kant van de wereld, leuke prentjes kopen voor musea, rijdende tentoonstellingen “mooie Kut” en dergelijke, subsidies geven aan dierenbevrijdingsfront, en nog veel meer. Vandaar dat ze waarschijnlijk wel door zullen gaan met geld maken uit dunne lucht en een enorme inflatie veroorzaken. Alles uiteindelijk ten koste van de werkende mensen en belastingbetalers.

Beleg zelf in ieder geval in een beetje goud/zilver en wat houdbare etenswaren. Het kan nu nog, en armer kun je er niet van worden.

7 REACTIES

 1. Als er dan toch bezuinigd moet worden, laat ze dan eens eerst minstens de helft van de 10 Mrd die onder de scholen zitten afromen.

  Want dat is voor een groot gedeelte uiteindelijk geld van de hard werkende burger.

  Salaris verhoging voor henzelf wegens wanbeleid?

  Uiteindelijk komen ze dadelijk zelf als ratten in de val te zitten.
  Neo [2] reageerde op deze reactie.

 2. typerende overheidstaal:
  door de salarissen niet met 10% te verhogen, hebben ze 10 % bezuinigd….

 3. Onze regering zou moeten bestaan uit welwillende onbetaalde vrijwilligers. Hoezo loonsverhoging?

 4. Natuurlijk weet de Nederlandse regering heel goed dat de werkelijke jaarlijkse inflatie niet 3, maar minstens 10% is. Het zijn een stel charlatans, machtswellustelingen, zakkenvullers, oplichters en leugenaars.

Comments are closed.