obama_for_president_260195In de racerij is “when the flag drops, the bullshit stops” een gevleugelde uitspraak. In de politiek ligt dat anders; daar is vanaf nu de volgende uitspraak van kracht: “when the teleprompter stops, the bullshit begins”. Het woord is aan The Chosen One, the Obamanable..[HTML1]

Wat een lachertje, deze nieuwe zetbaas van CFR.

Ben benieuwd hoe lang dit op Youtube blijft staan..

11 REACTIES

 1. Tja, dat krijg je nou als je meer moet zeggen dan holle frasen als “change” en “hope”, dan heb je een script of teleprompter nodig.

  Dan maar weer terug naar de “change” en “hope”, Barry.
  Daar heb je de vorige keer ook genoeg mensen mee beduveld.

 2. Waar gaat dit over? Moet een astmapatiënt Budweiser toegediend krijgen of zoiets??? Nou ja, hoe dan ook: ik dacht altijd dat die man zo’n goeie spreker was… Dat blijkt dus vies tegen te vallen!!!

 3. @Diadem [889003]:

  Wat schokkend is, is dat hij blijkbaar zo weinig over zijn onderwerp heeft nagedacht, dat hij een script nodig heeft om zijn verhaal ook maar enigszins coherent te kunnen vertellen.

  Je mag van zo’n wereldwijd vereerde messias met fluwelen tong verwachten, niet dat hij een fotografisch geheugen heeft, maar wel dat hij überhaupt nog weet te spreken over een onderwerp als hij het niet kan aflezen.

  Of weten mensen hier ook alleen over het libertarisme te spreken zolang ze de boeken van Murray Rothbard onder hun arm hebben of de teksten op een teleprompter?

  Dit is dus belangrijk omdat Obama hier gewoon keihard door de mand valt op het vlak waar hij zelfs bij critici tot dusverre bekend stond als talentvol.

 4. @Diadem [889003]:

  “Zonde om dan energie te steken in zoiets onzinnigs.”
  Dat zie ik toch wat anders.

  Deze beste man, die dictatoriale machten heeft, is verkozen dank zij een media hype over ‘hope’ en ‘change’. Hij heeft degenen die voor hem gekozen hebben bij de neus gehad. Niet alleen zijn ‘hope’ en ‘change’ op zich inhoudsloze kreten, nee sterker nog, de persoon in kwestie komt blijkbaar nog niet eens uit z’n woorden zonder teleprompter. Je vraagt je af of dit lege pak uberhaupt wel in staat is om na te denken over de gevolgen van zijn handelingen.

  ’t Is maar wat je onzinnig vindt.

  Je kunt hier op hem stemmen (A = goed, F = slecht). 60% F na 132528 stemmen. 77% van het totaal aantal stemmen geeft hem een onvoldoende.

  http://www.msnbc.msn.com/id/29493093/

 5. @Pro Obama [889006]:

  Toe maar… 100.000x beter dan “wie dan ook”, ook al ken je het merendeel van “wie dan ook” helemaal niet.

  Je hebt zeker een flesje vreemd smakende ‘kool-aid’ naast je, just in case je heilige profeet Obama straks een offer van je verwacht…

 6. Het zit Obama niet mee met zijn speeches de laatste tijd:

  http://news.sky.com/skynews/Home/World-News/Barack-Obama-Thanks-Himself-In-Teleprompt-Blunder-During-Address-With-Irish-PM-On-St-Patricks-Day/Article/200903315243932?lpos=World_News_First_World_News_Article_Teaser_Region_1&lid=ARTICLE_15243932_Barack_Obama_Thanks_Himself_In_Teleprompt_Blunder_During_Address_With_Irish_PM_On_St_Patricks_Day

  Irish Prime Minister Brian Cowen was just a few paragraphs into an address in Washington when he realised it all sounded a bit too familiar.

  It was. He was repeating the speech President Barack Obama had just read from the same teleprompter.

  Mr Cowen stopped, turned to the president and said: “That’s your speech.”

  A laughing Mr Obama returned to the podium to take over but it seems the script had finally been switched and the US president ended up thanking himself for inviting everyone to the party.

  Mr Obama is an accomplished orator but is becoming known in America as the “teleprompt president” over his reliance on the machine when he gives a speech.

  Obama toehoren tijdens een speech is net alsof je naar Obama kijkt terwijl hij een tennismatch volgt.
  Andre [10] reageerde op deze reactie.

 7. http://www.politico.com/news/stories/0309/20339.html

  Terwijl de wereld die hij (nominaal) bestiert om heen in duigen valt, weet de president er nog een grapje van te maken, zo zeer zelfs dat het de interviewer begint te irriteren.

  Bent U dronken, meneer de president?‘, vraagt de interviewer.

  Arme Obama, de man die uit het niets kwam opzetten, waarvan niemand ook maar iets weet, zelfs niet waar hij geboren is, behalve dan dat hij het steeds over ‘change’ heeft, waarbij onduidelijk is of hij het heeft over verandering dan wel over het toekomstige inkomen van de amerikaanse arbeider.

  Gelukkig kan Obama altijd terugvallen op zijn adviseurs die zo vriendelijk zijn hem steeds te vertellen wat hij moet zeggen. Jammer alleen dat Obama nog steeds niet weet hoe hij die verdomde teleprompter moet bedienen.

Comments are closed.