isaynoHelaas even geen tijd voor een uitgebreid artikel, maar dit verdient echt uw aandacht:

Dus nog één keer van voren af aan: men wordt in een wervingscentrum van de Europese Unie met belastinggelden van EU-burgers geworven, reist dan naar Europa en krijgt tot €10.000,- van de Europese belastingbetaler als men Europa weer verlaat? Geen wonder dat er intussen Europeanen zijn die zich verwonderd op het hoofd krabben en zeggen: ”Wie werkt is dom”.

Lees het artikel van E.J. Bron op HVV.

4 REACTIES

 1. Och, eigenlijk is dit voorbeeld er maar één van de complete, absolute en totale wáánzin die gaande is.

  En al járen. Al decennia. Wie weet zelfs al eeuwen.

  Weet je, en dat meen ik echt heel serieus, suddenly klinken de NWO samenzweringen waar Ron Paul Fan (geloof ik) het wel eens over heeft heel geloofwaardig.

  Want ik kan geen enkel ander rationeel argument of motief verzinnen anders dan dat dát er achter zit.

  Aan de oppervlakte leiden we (bijna) allemaal een comfortabel, welvarend leven, maar als je éven oplet – wat maar weinigen doen – dan kun je hele griezelige dingen constateren.

 2. Als je europa heel snel en grondig (nog meer) wil verpesten en er net zo’n puinhoop van wil maken als het in afrika is, dan moet je inderdaad veel van die primitieve afrikanen hiereen halen. Je moet je daarbij vooral niet laten beinvloeden door wat er in Zuid-Afrika en Zimbabwe is gebeurd nadat de zwarte bevolking het er voor het zeggen heeft gekregen.
  Wat bezielt die EU lui? Duidelijk de geheel verkeerde mensen die het voor het zeggen hebben, met dank aan de stemmers op “links” !! Ik geloof dat voor veel mensen in het westen “politiek correct” zijn het enige en het hoogste doel is.

  En wat gebeurt er met NL? Op naar de 20 miljoen inwoners of is “the sky the limit” ? Beter bewijs voor het kwade, het incompetente, het ijdele en het oliedomme van de hedendaagse politiek is niet denkbaar!

  TerrierBram [3] reageerde op deze reactie.

 3. @Eric [2]:
  Iemand die succesvol is in het thuisland zal weinig brood zien om ergens anders opnieuw te beginnen. Het gevolg zie je in Nederland … we zitten opgescheept met hele volksstammen die ik er van verdenk hun eigen naam niet te kunnen schrijven. Dus de minderheid in Nederland die wel kan denken wordt nog minder. Lachen. En Janmaat maar roepen in de jaren tachtig, vol is vol. Hoe gelijk, hoe gelijk heeft hij gekregen. Vanavond hoogst waarschijnlijk weer een opsporingsprogramma op televisie met een melding van een overval waar twee mannen met een Marokkaans uiterlijk bij betrokken zijn geweest … Kunnen die weer opgespoord worden … en in het vrijheidsberovend hotel opgeborgen worden, op onze kosten … zucht.

  Als we die gasten nou een tijdelijk arbeidscontract hadden gegeven. Ziek? Jammer joh, doei. Zonder werk, doei … contract opgeheven. Nee gaan ze AOW en Kinderbijslag naar woestijn brengen. En … je gelooft het niet … er wordt fraude mee gepleegd.
  Oh gossie … beste beleidsmakers … echt joh? Dus Afrika hangt helemaal aan elkaar van vrouwen die wel werken en fraude …. nou wie had dat nou gedacht?

  Mijn vader zegt al jaren dat het nodig is elke dag een ambtenaar af te knallen. Naarmate ik meer weet van deze samenleving vind ik het idee steeds minder extreem worden.

 4. ”Wie werkt is dom”.

  Ja inderdaad dom, want we laten die schavuiten het nog steeds voor ons bepalen.

  Zo lang wij dit nog toe laten, zal er geen verandering plaats vinden.
  Zo lang de mens zelf geen grijntje, mededogen en gevoel toont naar de mede mens toe, die in werkelijke armoede leven, zal er niks veranderen.

  Zo als de gedachte van de grote meerderheid is van de mens, zo is ook onze wereld.
  Zo lang wij deze gedachten uit blijven zenden, zo lang blijven wij ook de negatieve dingen terug ontvangen.

  Geloof het of niet,
  Dit is een Universele Wet, en geldt voor iedereen.

Comments are closed.